insigna tank

Discuții - ordine, medalii și însemne militare.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex

Scrie răspuns
sathor

insigna tank

Mesaj de sathor »

salutari tuturor,
mai jos atasez un link catre un dealer din canada cred ,
http://www.jkmilitaria.com/Rom/Rom-49.JPG
m-ar interesa parerea vostra in legatura cu aceasta insigna.
merici tuturor.
am deja o parere dar asteptam si alte opinii,nu cred ca e nimic rau in asta.
insigna asta nu ar trebui sa fie f rara, fiind la fel ca si insignele de aviatie si marina,o insigna ...normala.cred ca se acorda militarilor ce absolveau un curs ce ii breveta ca si conducatori de tancuri sau ceva de genul asta.cred ca e din perioada interbelica,de prin anii 20-40,are un tanc R-1 si a fost argintata.din cate am aflat si am vazut ...sunt mai multe modele sau variatii ,4 la numar , vazand-ule ce e drept doar in poze.
ar fi interesant de aflat daca este si un decret de infiintare a acestei insigne ,daca e impartita pe clase,poate cineva are si poze cu vreun soldat sau ofiter purtand insemnul de tanchist...un brevet... etc.
http://img80.imageshack.us/gal.php?g=romt4.jpg
acesta e un link catre alte poze cu aceasta insigna obtinute de la jk militaria.

mai sus cineva a spus ca fiind f rara este cu siguranta un fals...daca e asa,cum vati dat seama si ce va facut sa spuneti asta,are vreun semn sau ceva de genul? sa stim si noi ceilalti care poate credem contrariul :), aveti una originala?poate postati si niste poze ...:D

astept pareri noi.
o zi buna
Ultima oară modificat 19 Mar 2010, 10:47 de către sathor, modificat 1 dată în total.
Robw

Mesaj de Robw »

Pai la privat stiti sa dati "sfaturi" despre decoratii romanesti false care circula prin piata..la asta cum si nu aveti o parere personala??
danutz

Mesaj de danutz »

banuiesc ca la decoratiile romanesti deja se stie la ce piese sau produs falsuri
sau poate deja are o idee si vrea sa o confirme

dar asta e tema topicului
iason

Mesaj de iason »

Pare ar fi o insigna regimentala ( romaneasca ) dar nu este.Dupa parerea mea, originala e prea rara ca sa poti sa te pronunti cu siguranta daca asta dupa poza e buna sau nu..Oricum, am observat ca piesa in discutie este deja rezervata, asa ca mult noroc la viitorul cumparator! :wink:
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

Nu este o insigna regimentala ! Regimentalele au cel putin initialele si nr regimentului reprezentate pe ele.
Piesa in cauza este o insigna de tanchist , daca nu ma insel , modelul pana in 1937! Mie mi se pare a fi ok.
General Matei

Re: insigna tank

Mesaj de General Matei »

Nu este o insigna regimantala, este doar insigna de tanchist / trupe mecanizate regalista. Oricum o piesa rara si cautata
Nihil sine Deo
Scrie răspuns