Identificari decoratii

Discuții - ordine, medalii și însemne militare.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex

Robw

Identificari decoratii

Mesaj de Robw »

Va rog frumos daca se poate identifica urmatoarele piese, si eventual evalua.
Ultima oară modificat 12 Mai 2010, 07:58 de către Robw, modificat 1 dată în total.
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

Mai lipsesc colanele...!
rocolectionar

Mesaj de rocolectionar »

Mai lipsesc colanele...!

Sunt lipsa toate ordinele romanesti exceptand Steaua si Coroana Romaniei ...
Robw

Mesaj de Robw »

Eu nu m-am referit la ce lipseste sau nu..mai mult e vorba de o evaluare,pentru ca piesele pot fi de vanzare.Mai atasez cateva poze detaliate.
Ultima oară modificat 12 Mai 2010, 07:58 de către Robw, modificat 1 dată în total.
boonicootza

Mesaj de boonicootza »

Este cam greu de facut o evaluare corecta, este vorba de mai toate medaliile romanesti, piesele plecand de la 10-15 euro pana la cateva si de 1000 euro.
Vor fi de vanzare ca o colectie completa sau pe bucati?
Daca se vand piesele separat si cel care le vinde nu are idee despre ce are acolo, cel mai OK e sa le scoata la vanzare pe eBay si se va vedea acolo cat fac.
Robw

Mesaj de Robw »

Initial este vorba sa se vanda toata colectia, dar asta ramane de vazut.Oricum mai intra piese cum sunt urmatoarele:
Ultima oară modificat 12 Mai 2010, 07:59 de către Robw, modificat 1 dată în total.
Cristian Ciuplea

Mesaj de Cristian Ciuplea »

Daca piesele prezentate ar fi toate originale, atunci ar fi vorba de niste zeci de mii de EUR.
Se mai pune insa si intrebarea, ce grad de conservare-s, ordinele-s nelovite, panglicile toate originale ?
Daca trimiteti aceste poze unui comerciant serios, el va raspunde ca vrea sa vada piesele in original , sau ca ofera 1800 EUR pe tot lotul.
Vad niste cantitati la med. virtutea maritima, dar si la altele.
Este Pro Virt. Militari originala , insignele regimentale si ele ?
Cit de curatate , lovite sint unele piese ?

La aceste intrebari pozele postate nu pot da un raspuns !
Robw

Mesaj de Robw »

Fiecare are parerile lui, si sunt respectuase.Macar am primit o cifra ( 1800 euro ) nu?? :D Mai jos sunt niste miniaturi, si cateva insigne ( si straine printre ele.) Poate asa domnul Ciuplea ridica un pica suma :D
Ultima oară modificat 12 Mai 2010, 07:59 de către Robw, modificat 1 dată în total.
luchesse5508

Mesaj de luchesse5508 »

detineti (dvs sau domnul in varsta cu ochelari) o colectie foarte frumoasa si destul de bogata...nu vreau sa ma hazardez dar daca piesele/panglicile af fi originale, in buna/foarte buna stare de conservare, fara urme de curatare, abraziuni, lovituri etc. atunci le ati putea vinde pe o mica avere...cateva zeci de mii de euro...sper sa nu exagerez...colegii mai avizati in faleristica v ar putea face o evaluare, fie si grosso modo, dar ca sa va poata ajuta cred ca ar fi nevoie de multe fotografii, clare si detaliate si in nici un caz cu telefonul...
Robw

Mesaj de Robw »

Nu va suparati la care domn in varsta si cu ochelarii va referiti??
ronin

Mesaj de ronin »

Domnul in varsta si cu ochelarii a carui imagine se reflecta in geam. :lol: Foarte buna observatia.
Ultima oară modificat 11 Mai 2010, 21:58 de către ronin, modificat 1 dată în total.
creanga

Mesaj de creanga »

Foarte frumoasa colectia,va recomand sa o mai tineti daca nu aveti nevoie disperata de bani!Pe zi ce trece pretul ii creste!
levelx
**
**

Mesaj de levelx »

Sunt uluit! este superb ce aveti! Si eu cred ca valoreaza cateva mii de euro ce aveti acolo. Personal, m-ar durea sufletul sa vand asa ceva! :(
There are 10 kinds of people. Those who can read binary and those who can't!
Cristian Ciuplea

Mesaj de Cristian Ciuplea »

Stimate d-le Robw,

se pare ca nu ati citit cu mare atentie ce am afirmat !
1800 EUR , circa, va ofera un comercian, care se uita la marfa si trebuie sa ia tot, fals sau original.
Aceasta suma a fost doar un exemplu simbolic , cam cit ofera cineva, care trebuie sa vinda marfa mai departe si poate si repede.
Inca nu ati afirmat cit garantati ca piesele prezentate - s originale, inclusiv panglicile, ca nu-s reconditionate partial etc.
La ordine si decoratii sansa de manipulare este mult mai mare decit in numismatica !
Nu credeti ca exista destule falsuri de 100 % la virt. aeronautica sau maritima,
piese care-s prezente si in pozele dvs. ?
Gasesc f. interesante noile poze cu insignele de aviatori si observatori, dar mai ales poza cu miniaturile, care-s boala mea.
Daca aceasta colectie este in mina privata, deci nu se gaseste in beciul unui muzeu, va rog, in limita posibilitatilor, de o poza mai clara la prima piesa din prima poza postata cu ordine, stinga sus.
Ar fi vorba de o stea de piept ( placa ) a ordinului Coroana Romaniei in grd, de Mare Ofiter.
Va multumim anticipat !
luchesse5508

Mesaj de luchesse5508 »

ronin scrie:Foarte buna observatia.
multumesc! defect"profesional"...
@Robw subscriu la rugamintea domnului ciuplea...mai multe poze detaliate si clare nu ar strica...(pt delectare..)
multumim!
Încuiat