Rog ajutor evaluare brevet

Discuții - ordine, medalii și însemne militare.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex

Scrie răspuns
comatti
nou in forum
nou in forum

Rog ajutor evaluare brevet

Mesaj de comatti »

Salutare! As vrea sa stiu si eu cu aproximatie cat valoreaza un brevet ptr virtutea aeronautica crucea de aur 1941 si brevet personal navigant.

A doua intrebare pe care o am este de unde pot afla ce decoratii a primit un pilot pe durata razboiului? Sunt oare toate publicate in monitorul oficial? Arhivele Militare m-au trimis la um pitesti iar de acolo nu am primit niciun raspuns de luni bune.......
Nihil Sine Deo
Bofana

Mesaj de Bofana »

Piesele care le aveti pe okazii deja sunt licitate la 85 - 90% din valoarea lor.

1. Brevetul este acordat unui pilot care a zburat pe PZL, si care nu are nici o victorie confirmata la activ. Crucea de Aur i-a fost acordata pentru numarul de misiuni, iar faptul ca afacut parte dintr-o celula care a doborat doua avioane VVS este irelevant. Cel care a doborat cele doua avioane este fie Adj Stag Nicolae Solomon, sau Adj Stag Ioan Olteanu, singurii piloti de PZL din Escadrila 62 care au mai mult de doua vioane doborate fiecare.

Pilotul care face obiectul brevetului nu apare in listele de decorare decat cu Crucea de Aur, fapt care denota ca nu a mai avut realizari notabile in restul campaniilor ARR.

2. Brevetul de personal navigant - aici s-a licitat deoarece starea este buna, si probabil ca se presupune ca apartine aceluiasi personaj ca si brevetul de VA, si este complet.

Sper ca explicatia mea este exhaustiva, si de folos. Succes la vanzare.
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
mihai popteanu
**
**

Mesaj de mihai popteanu »

Bofana scrie:Piesele care le aveti pe okazii deja sunt licitate la 85 - 90% din valoarea lor.

1. Brevetul este acordat unui pilot care a zburat pe PZL, si care nu are nici o victorie confirmata la activ. Crucea de Aur i-a fost acordata pentru numarul de misiuni, iar faptul ca afacut parte dintr-o celula care a doborat doua avioane VVS este irelevant. Cel care a doborat cele doua avioane este fie Adj Stag Nicolae Solomon, sau Adj Stag Ioan Olteanu, singurii piloti de PZL din Escadrila 62 care au mai mult de doua vioane doborate fiecare.

Pilotul care face obiectul brevetului nu apare in listele de decorare decat cu Crucea de Aur, fapt care denota ca nu a mai avut realizari notabile in restul campaniilor ARR.

Aveti o lista completa a celor decorati cu Virtutea Aeronautica in al doilea razboi mondial ? Ne puteti spune unde o putem gasi ?

Multumesc,
Mihai Popteanu

2. Brevetul de personal navigant - aici s-a licitat deoarece starea este buna, si probabil ca se presupune ca apartine aceluiasi personaj ca si brevetul de VA, si este complet.

Sper ca explicatia mea este exhaustiva, si de folos. Succes la vanzare.
Bofana

Mesaj de Bofana »

Am observat cu deosebit interes desfasurarea celor doua licitatii, in care ati concurat dvs cu clonele dvs. Speram ca situatia nu se va mai repeta in viitor, cand le veti acorda clonelor calificative pozitive, fata de cele neutre... doar nu este cazul sa va sub-apreciati, nu-i asa ?

Apropo, mult succes in viitoarele vanzari, cand va dorim cu totii (cred - sic) licitatori reali.
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
Scrie răspuns