Nu se mai lauda castagatorul sa-l felicitam si noi ??
Piese ebay.fr
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
Piese ebay.fr
http://cgi.ebay.fr./ws/eBayISARI.dll?Vi ... 0662163492
-
Cristian Ciuplea

Comandor cu spade, S.R.
Si mie mi-a facut cu ochiul piesa, dar posibilitatile momentane si-au spus cuvantul.
Sunt insa convins ca acest comandor cu spade a ramas in Europa, undeva in Balcani.
Sunt insa convins ca acest comandor cu spade a ramas in Europa, undeva in Balcani.
FYIRobw scrie:Cui sa dau mesaj din moment ce nu stiu cine a castagat-o?..insa stiu cine si-a dorit tare mult piesa dupa ofertele facute si el cred ca nu e plecat din tara, ci undeva pe la Baie Mare.. dar probabil nu a avut acelasi noroc ca la targul din Brasov!

Castigatorul piesei

Colegul nostru Ricky din Baia Mare, care a terminat licitatia pe locul 2.
Castigatorul real.

Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
Aveti cumva o problema cu mine, d-le George??? Unde anume am facut eu oferte? dupa memoria mea am facut o singura oferta, cea de 700.Robw scrie:Cui sa dau mesaj din moment ce nu stiu cine a castagat-o?..insa stiu cine si-a dorit tare mult piesa dupa ofertele facute si el cred ca nu e plecat din tara, ci undeva pe la Baie Mare.. dar probabil nu a avut acelasi noroc ca la targul din Brasov!
In rest, la ironia dvs nu mai vreau sa particip, deoarece am intrat pe acest forum pt a invata sau participa la discutii constructive si nu la asemenea discutii!!
Mai vreau doar sa va corectez din nou si ultima data, si anume ca nu este orasul "Baie Mare" ci Baia Mare.... asta pt unii care sa nu va creada ceva mare descoperitor sau inventator.
Cheers
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.