Poate sa- mi spuna cineva daca aceasta decoratie e originala sa nu?Personal mi-se pare cam mic pretul la care s-a vandut.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 25300.html
originala sau falsa?
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
-
Cristian Ciuplea

V.A.
Licitatia s-a terminat la un pret superb , pentru sau tipic eBay.
Vanzatorul ofera insa papusi si umerase !
Personal nu-mi place culoarea emailului !
Vanzatorul ofera insa papusi si umerase !
Personal nu-mi place culoarea emailului !
Tinand cont de pretul final si eu cred ca se putea obtine unul mai bun. Insa avand in vedere titlul sub care a fost pusa la vanzare decoratia, poate fi una din cauze. Alta ar putea fi retinerea unor posibili licitatori avand in vedere culorile prea vii ale decoratiei. Parca a fost fabricata zilele trecute. Chiar daca ar fi fost tinuta in cutie si tot ar fi avut a anumita patina. Este posibila se se creeze aceasta senzatie si din cauza modului cum a fost fotografiata piesa - lumina naturala sau blitz. Si lipsa panglicii poate ridica un semn de intrebare.
-
Cristian Ciuplea

V.Aero.
Daca cineva doreste sa livreze o piesa mai deosebita intr-o licitatie si trimite astfel de poze, raspunsul nu prea va fi pozitiv.
O casa de licitatie serioasa cere piesa in original !
Personal nu-mi place culoarea, care pare mai inchisa si nici faptul ca nu se vad mici urme de uzura, conform pozelor.
O casa de licitatie serioasa cere piesa in original !
Personal nu-mi place culoarea, care pare mai inchisa si nici faptul ca nu se vad mici urme de uzura, conform pozelor.