Ala n-a facut arta, ci prostitutie! Oricum, din punct de vedere al marketingului, inteligenta miscare sa le puna mutrele alora ca sa cistige concursul! Care APV-ist nu viseaza la o decoratie, daramite la o statuie?
E rusinos ca acesti doi "eroi" apar pe o statuie, in timp ce generali care au comandat armate pe front in al doilea razboi mondial, cum ar fi Gheorghe Avramescu, Petre Dumitrescu (singurul non-German care a comandat o armata germana in al doilea razboi mondial), Iosif Iacobici, ca sa nu mai vorbim de Ion Antonescu, nu au nici o statuie.
Pe cind o moneda comemorativa cu eroii astia doi? Imi retrag cuvintele... de mult nu mai avem monede de doua parale, pe care s-ar potrivi mutrele lor...
Si cand te gandesti cati generali adevarati (nu de mucava) avem si lumea nu ii stie sau i-a uitat (ma refer in special la cei care au condus trupele romane in razboiul din est si au murit pe front sau prin puscariile comuniste) ........ar fi putut face cateva coloane, nu una .
banivechi scrie:Pe cind o moneda comemorativa cu eroii astia doi? Imi retrag cuvintele... de mult nu mai avem monede de doua parale, pe care s-ar potrivi mutrele lor...
banivechi scrie:Pe cind o moneda comemorativa cu eroii astia doi? Imi retrag cuvintele... de mult nu mai avem monede de doua parale, pe care s-ar potrivi mutrele lor...
Poate pe o comemorativa de circulatie de 1 ban
Adica cum? Generalul si banul? Ca sa fie 2 generali de 2 bani?
Aoleu! Nu pe un ban! Ar intra in Guinness Book fiindca ar fi cea mai mica comemorativa din lume... asta i-ar face si mai celebri... mai bine 1.000.000 lei noi, intr-un exemplar proof, din tabla zincata. Sa liciteze ei doi pe exemplarul ala... si sa doneze ANR banii obtinuti.
Mda. Ce ma distreaza pe mine e ca majoritatea astora din articol si-au facut mai intii case de vacanta, si dupa aia si-au luat apartamente! Un om normal ar proceda invers... dar ce-i normal in armata?