Am dubii in privinta autenticitatii pieselor de mai jos,sunt diferite ca grosime iar reprezentarea coroanei este diferita.Grosimea primei medalii postate nu este proportionata,partea dreapta fiind mai subtire decat partea stanga.
Totusi cea cu panglica cred ca este originala atat medalia cat si panglica,sper sa nu ma insel???
Multumesc foarte mult pentru un eventual ajutor!!!
Crucea comemorativa a razboiului 1916-1918 FALS ???
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
Crucea comemorativa a razboiului 1916-1918 FALS ???
- Fişiere ataşate
-
- DSCF2808.JPG (152.3 KiB) Vizualizat de 3502 ori
-
- DSCF2805.JPG (142.33 KiB) Vizualizat de 3502 ori
-
- DSCF2810.JPG (134.17 KiB) Vizualizat de 3502 ori
-
- fals.JPG (142.34 KiB) Vizualizat de 3502 ori
-
- Falsa.JPG (97.49 KiB) Vizualizat de 3502 ori
"Audaces Fortuna Juvat !!!"
Din punctul meu de vedere sunt bune amandoua. Chiar daca au unele particularitati diferite. Nici medalia Victoria nu e fost scutita de ele. Ex. sistemul de prindere la panglica - tip bila, inel, etc... La numarul recipientilor, este posibil sa fi fost mai multe comenzi si atunci se explica unele diferente.
Ultima oară modificat 13 Iul 2011, 23:59 de către T.M.T., modificat 1 dată în total.
Re: Crucea comemorativa a razboiului 1916-1918 FALS ???
La bani si la voturi dvs...LM scrie:Am dubii in privinta autenticitatii pieselor de mai jos,sunt diferite ca grosime iar reprezentarea coroanei este diferita.Grosimea primei medalii postate nu este proportionata,partea dreapta fiind mai subtire decat partea stanga.
Totusi cea cu panglica cred ca este originala atat medalia cat si panglica,sper sa nu ma insel???
Multumesc foarte mult pentru un eventual ajutor!!!
Multumesc tuturor pentru raspunsuri
!!!
Robw,pentru a doua oara,nu inteleg unde este frustrarea...?De ce atata tam tam cu banii si cu voturile,de ar fi posibil le-as ceda umil in fata dumneavoastra,chiar il rog frumos pe domnul Aldor sa faca acest lucru daca este posibil,poate asa o sa fiti mai binevoitor pe vitor.Sanatate!
Robw,pentru a doua oara,nu inteleg unde este frustrarea...?De ce atata tam tam cu banii si cu voturile,de ar fi posibil le-as ceda umil in fata dumneavoastra,chiar il rog frumos pe domnul Aldor sa faca acest lucru daca este posibil,poate asa o sa fiti mai binevoitor pe vitor.Sanatate!
"Audaces Fortuna Juvat !!!"