Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
Am si eu o intrebare,imi spune cineva cam ce pret are acesta bereta,contine 7 decoratii:barbatie si credinta,1916-1918,rasplata seviciului militar 15 si 20 ani,serviciu credincios,marele razboi pentru civilizatie si 6 ani de munca pentru flota nationala aeriana 1927-1933 arpa,multumesc[/url]
Domnule Rocolectionar,
Aveti dreptate ca 300 euro este mult. Nu uitati totusi ca am aproximat, am mai zis ca imaginea este slaba, am in vedere ca exista o bareta la crucea 1916-1918 fara a se cunoaste ce anume, ca starea pieselor nu prea se vede, sa nu mai vorbim ca mai toti de pe forum au tendinta de a evalua cu plus. Sigur pana la vanzare - cumparare la acest pret mai e ceva, iar cel in cauza asteapta un raspuns. Toate cele bune!
Haideti sa fim seriosi...200 de euro!!! Cati dintre dv ati vinde bareta la suma de 200 de euro??? Cand numai "Victoria " se vinde aproape la suma asta!!
Niciodata o Medalie Victoria in starea asta nu o sa faca 200 euro. Poate in stare foarte buna si medalia si panglica mai zic dar altfel nu cred. Si in ultima perioada am vandut cateva si mai ales am urmarit cu interes alte licitatii.
Daca dv va dati seama de starea medaliei din poza postata inseamna ca vedeti ceva mai mult decat mine...
Sunt curios la cat apreciati fiecare medalie in parte.
Si eu sunt curios la cat estimati dv. bareta per ansamblu. Eu mi-am facut public estimarea (si ramane doar o estimare). Un punct de vedere strict personal bazat pe experienta mea din ultima perioada. Nu vreau sa-l impun nimanui si oricine poate fi in dezacord cu el. Pentru mine nu este absolut nici o problema.