Buna seara tuturor,
Aduc in fata dvs o piesa frumoasa, care va atrage interesul celor rafinati in tematica istorie militara.
O piesa interesanta - un brevet atipic
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
O piesa interesanta - un brevet atipic
- Fişiere ataşate
-
- anomalie 02.jpg (232.18 KiB) Vizualizat de 3899 ori
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
ImpiegatPantiru scrie:Colosal brevetul! Felicitari.
Cred ca e vorba de aeroplane germane, bulgarii si turcii, cred ca inca nu aveau aviatie militara.
Doar o mica nelamurire am, nu inteleg un cuvant: "... din CFR ? ? ? de miscare la Galati..." .
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
Ma bucur ca va place. Aeroplanele nu sunt germane, ci rusesti. Brevetul acesta este foarte drag inimii mele din doua motive:
1. Este un brevet al unui ordin militar acordat unui civil.
2. Apartine unui participant la mai obscura lupta de la Galati din 1917, cand unitatile armatei romane au reusit sa alunge din oras trupele rusesti bolsevizate, trupe care infrante fiind s-au predat germanilor. O situatie atipica, cand doua armate teoretic aliate s-au infruntat sub ochii armatei dusmane.
PASTE FERICIT TUTUROR.
1. Este un brevet al unui ordin militar acordat unui civil.
2. Apartine unui participant la mai obscura lupta de la Galati din 1917, cand unitatile armatei romane au reusit sa alunge din oras trupele rusesti bolsevizate, trupe care infrante fiind s-au predat germanilor. O situatie atipica, cand doua armate teoretic aliate s-au infruntat sub ochii armatei dusmane.
PASTE FERICIT TUTUROR.
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!