Cele mai frumoase piese ale anului 2013
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
Cele mai frumoase piese ale anului 2013
Stimati colegi si colege de forum,
Imi face o deosebita placere sa va adresez invitatia de a posta aici, in acest topic, piesele pe care fiecare din noi le considera cele mai frumoase achizitii ale anului ce in curand se va sfarsi. Discutam de piese din domeniul faleristicii, cum ar fi: decoratii, insigne, ordine, medalii, plachete, brevete, fotografii, steaguri, echipament, documente, etc...
Va multumesc anticipat pentru participarea la topic, si va doresc din tot sufletul Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, si un 2014 cat mai bun.
Imi face o deosebita placere sa va adresez invitatia de a posta aici, in acest topic, piesele pe care fiecare din noi le considera cele mai frumoase achizitii ale anului ce in curand se va sfarsi. Discutam de piese din domeniul faleristicii, cum ar fi: decoratii, insigne, ordine, medalii, plachete, brevete, fotografii, steaguri, echipament, documente, etc...
Va multumesc anticipat pentru participarea la topic, si va doresc din tot sufletul Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, si un 2014 cat mai bun.
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
Cred ca ultima piesa frumoasa a anului s-a dat ieri pe ebay!
http://www.ebay.com/itm/181283129906?ss ... 1439.l2649
http://www.ebay.com/itm/181283129906?ss ... 1439.l2649
Reg Ciclisti Pitesti
- Fişiere ataşate
-
- Untitled 2.jpg (51.34 KiB) Vizualizat de 16646 ori
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
-
george_s321

Vad ca la numismatica nu se baga nimeni asa ca postez eu,bucuros pentru cadoul primt astazi de la PCGS,un MS cazut, din lista de MS-uri care nu existau inca.Daca la 1875 mi-a luat-o cineva cu putin inainte la 1881 sunt primul cu MS.Piesele:50 bani 1876 MS64+ si 2 bani 1881 MS62.
- Fişiere ataşate
-
- 2 bani1881ms62.jpg (116.53 KiB) Vizualizat de 16421 ori
-
- 50bani1876ms64+.jpg (131.18 KiB) Vizualizat de 16421 ori
Ultima oară modificat 20 Dec 2013, 23:39 de către george_s321, modificat 1 dată în total.
- Regina Maria

Mult mai modest, si fara 'pecetea' americanilor, piesa anului, care s-a strecurat in colectia mea este un 2L1901, pe care eu o consider ca fiind un aUNC (din pacate, scanul a reusit cam nefericit ...).
- Fişiere ataşate
-
- 2L1901A.JPG (255.38 KiB) Vizualizat de 16388 ori
-
- 2L1901R.JPG (293.49 KiB) Vizualizat de 16388 ori
Cu cat ne cunoastem mai putin, cu-atat mai buni suntem.
-
george_s321

Teoretic aveti dreptate, insa , sincer nu cred ca cineva s-a suparat sa vada aceste monede superbe, piese pe care le vezi foarte rar in aceasta calitate !!Kastor scrie:Frumoase piesele de numismatica,felicitari!Destinatie topicului insa a fost faleristica.Oare nu au fost piese importante achizionate in acest an, sau colegi se abtin..??
Poate postati si Dvs niste piese din colectia Dvs, ca din cate imi aduc aminte, doar link-uri de ebay sau de la case de licitatii ati postat...sau poate ma insel ?? daca da, atunci mea culpa.
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm
riky, nu te supara, stii bine si tu ca unii membri ai forumului prezinta cu inima deschisa piese frumoase, astfel ne bucuram si noi, .... iar altii le tin doar pentru ei si numara sub cearsaf UNC-urile si MS-urile ... 62...63...64..65..66..67..68... nu se opresc cu numaratoarea !
eu anul asta nu am bagat in colectie piese deosebite pentru ca am avut alte cheltuieli / investitii mult mai importante de facut !
dar datorita unor prieteni, unii membri ai forumului, am achizitionat cateva piese interesante pentru a completa colectia mea de medalii cu Iasi, pe care vi le prezint cu mare placere !
Craciun fericit !!!
adrian
eu anul asta nu am bagat in colectie piese deosebite pentru ca am avut alte cheltuieli / investitii mult mai importante de facut !
dar datorita unor prieteni, unii membri ai forumului, am achizitionat cateva piese interesante pentru a completa colectia mea de medalii cu Iasi, pe care vi le prezint cu mare placere !
Craciun fericit !!!
adrian
- Fişiere ataşate
-
- 1911 bronz aurit 60mm
- 1911 Cuza - Kogalniceanu - statuile din Iasi.JPG (408.89 KiB) Vizualizat de 16069 ori
-
- 1898 bronz
- 1898 Expositiunea Regionala de Vite - Iasi - Medalie de Merit - Primaria Comunei Iasi BR.JPG (443.29 KiB) Vizualizat de 16069 ori
-
- 1898 AG
- 1898 Expositiunea Regionala de Vite - Iasi - Medalie de Merit - Primaria Comunei Iasi AG.JPG (379.81 KiB) Vizualizat de 16069 ori
-
- 1865
- 1865 Expo Agricultura - BR av - ex col NI ex col GF.JPG (315.08 KiB) Vizualizat de 16069 ori
-
- 1859
- 1859 Camera Electiva a Moldovei d-lor B. Sturza si A. Panu - grav. F. Farochon 50.4mm.jpg (319.53 KiB) Vizualizat de 16069 ori
Eu stimate coleg,nu detin piese deosebite, ce am nimerit de valoare le am vandut,asa ca nu are rost sa postez piese care nu le mai am..daca nu ma si insel si insigna de 7 ani reg.tractare auto,care a postat colegul Berendei nu-i mai apartine..Ricky-bm scrie:Teoretic aveti dreptate, insa , sincer nu cred ca cineva s-a suparat sa vada aceste monede superbe, piese pe care le vezi foarte rar in aceasta calitate !!Kastor scrie:Frumoase piesele de numismatica,felicitari!Destinatie topicului insa a fost faleristica.Oare nu au fost piese importante achizionate in acest an, sau colegi se abtin..??
Poate postati si Dvs niste piese din colectia Dvs, ca din cate imi aduc aminte, doar link-uri de ebay sau de la case de licitatii ati postat...sau poate ma insel ?? daca da, atunci mea culpa.