Revista online "Colectionarul Roman" -critici, etc

Păreri, critici, sugestii, etc.

Moderator: Deus

Încuiat
dragos03

Mesaj de dragos03 »

Pana acum nu am primit decat un singur articol, o sa mai asteptam putin.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Ceva articole despre decoratii si in numarul acesta :D ?
Mihai
dorelb

Mesaj de dorelb »

dragos03 scrie:Pana acum nu am primit decat un singur articol, o sa mai asteptam putin.
I-am trimis lui Aldor 2 articole : o prezentare de carte si "Materiale nemetalice utilizate pentru confectionarea de monede". Mai am ceva pregatit dar nu stiu daca se cade sa monopolizez publicatia.
dragos03

Mesaj de dragos03 »

Mihai Caracotea scrie:Ceva despre decoratii :D ?
Eu tot sper sa primim mai multe materiale despre decoratii. Din pacate pana acum doar Alex a scris despre asta, plus articolele mele si cele ale lui Charles Pankey. Daca vreti sa scrieti ceva, ar fi foarte bine.
dragos03

Mesaj de dragos03 »

dorelb scrie:
dragos03 scrie:Pana acum nu am primit decat un singur articol, o sa mai asteptam putin.
I-am trimis lui Aldor 2 articole : o prezentare de carte si "Materiale nemetalice utilizate pentru confectionarea de monede". Mai am ceva pregatit dar nu stiu daca se cade sa monopolizez publicatia.
Multumim, cred ca Aldor a uitat sa-mi trimita articolul depre materiale nemetalice. O sa mai primim doua articole si de la banivechi. Cu ce mai scriem si noi, cred ca e suficient pentru numarul urmator, ma pot apuca de el la sfarsitul saptamanii. Sper totusi sa mai primim si alte materiale.

Nu cred ca se supara nimeni daca "monopolizati" publicatia, articolele dvs. sunt foarte interesante.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

dragos03 scrie:
Mihai Caracotea scrie:Ceva despre decoratii :D ?
Eu tot sper sa primim mai multe materiale despre decoratii. Din pacate pana acum doar Alex a scris despre asta, plus articolele mele si cele ale lui Charles Pankey. Daca vreti sa scrieti ceva, ar fi foarte bine.
Propunerea m-a onoreaza, dar de la avea cunostinte despre un domeniu, pana la a scrie despre acel domeniu, e cale lunga.....nu vreau sa sune a refuz, dar trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea :D
Mai degraba mi-as insusi postura de critic :mrgreen: , sa ma ocup de recenzii la articolele voastre, ca e mai usor asa :lol:
Mihai
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Multumim, cred ca Aldor a uitat sa-mi trimita articolul depre materiale nemetalice.

Eu asa tineam minte ca am trimis-o, dar daca totusi am uitat, n-a fost intentionat! :D

Eu cred ca n-o sa pot sa contribui cu un articol nici pentru acest numar, pentru ca inca nu am reusit sa termin articolul pe care il scriu de ceva vreme pentru publicatia unui muzeu din zona de la noi (nu are nici o legatura cu numismatica).

Dar din cate am auzit, am cam avea destule articole pentru un nou numar, plus pe langa cele amintitte ar mai fi obisnuitul deja articol preluat din publicatiile SNR din anii '20.
dorelb

Mesaj de dorelb »

este ok.
banivechi

Mesaj de banivechi »

Apropo de articole: trebuie un format anume? Unul este gata si corectat, iar pina simbata il termin si pe al doilea - era gata deja, dar am mai primit pe mail un articol cu niste detalii interesante, si mai am de facut niste completari. Si vreau sa pun si niste imagini.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Cu tabelele sunt unele probleme, sunt destul de greu de inclus in revista din cauza programului cu care face Dragos pdf-ul. In rest nu e nevoie de vreun format special, iar pozele cel mai bine e sa le avem si separat de articol (arhivate itr-un fisier zip de ex.).
banivechi

Mesaj de banivechi »

ok, o sa pun pozele si separat.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

dorelb scrie:numarul 7 pe cind?
Deci, acum, dupa noile date, cam cand o sa apara numarul 7 din CR?
Si o sugestie, desi probabil v-ati gandit deja la ea: poate se gaseste un magazin de specialitate (sau mai multe :D ) care s-a fie interesat sa-si faca publicitate in aceasta revista (pline orasele de anticariate) - ar trebui contactati pe maill cu un numar al revistei (sau cu toate cele aparute pana acum), precum si cu numarul de abonati ai acesteia (important la acest lucru este faptul ca aproape toti, (ca sa nu zic toti) cititorii revistei sunt potentiali cumparatori de la aceste magazine), si cu o oferta de pret pt. publicitate - cine stie de unde sare pestele - poate asa, mai recupereaza si Aldor ceva din banii cheltuiti cu site-ul.
Mihai
dorelb

Mesaj de dorelb »

poate ca numere ale publicatiei ar trebui trimise pe la redactii de ziare pentru a afla mai multa lume de existenta ei. eu as vrea sa fac acest lucru pe plan local dar m-am gindit ca ar trebui sa am acceptul lui Aldor mai intii. dupa cum spuneam intr-un topic de pe acest site am lucrat o vreme in presa asa ca, desi a trecut ceva vreme de atunci, mai am ceva prieteni prin presa si nu ar fi un capat de tara un articol de semnalare a revistei. cred.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Mediatizarea Revistei "Colectionatul Roman" in diverse publicatii din tara ar fi intradevar un lucru deosebit si pe care il merita pe deplin.
Mihai
PRONUMISMATICA
Site Admin

dorelb scrie:poate ca numere ale publicatiei ar trebui trimise pe la redactii de ziare pentru a afla mai multa lume de existenta ei. eu as vrea sa fac acest lucru pe plan local dar m-am gindit ca ar trebui sa am acceptul lui Aldor mai intii. dupa cum spuneam intr-un topic de pe acest site am lucrat o vreme in presa asa ca, desi a trecut ceva vreme de atunci, mai am ceva prieteni prin presa si nu ar fi un capat de tara un articol de semnalare a revistei. cred.
De la mine bine-nteles aveti OK-ul, dar sa vedem ce zice si Dragos.
Încuiat