Mondi_ro2005

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

GLV

Mondi_ro2005

Mesaj de GLV »

Un ;;colectionar '' de cea mai joasa speta.Este deja la a doua abatere cel putin in cea ce ma priveste.Prima data a motivat ca cineva i-a spart parola si a licitat in locul lui altcineva.Mai recent s-a jucat baiatul lui ,si ca sa vezi exact pe vanzarea mea a bagat autolicitator.L-am anuntat ca de data asta o sa primeasca negativ.Ofensat tare ,nu a gasit altceva de facut decat sa ma ameninte ca o sa-mi para rau.Ma astept pe viitor la sicane din partea lui,dar nu trebuie lasat sa se comporte astfel ( si asta numai din cauza ca el este frustrat de cine stie ce si cand il apuca strica licitatii aiurea).Si am observat ca este aceias persoana cu NUMISMAT care activeaza pe okazii si pe acest forum.

Priviti ce raspuns a dat la calificativul dat de Juno_moneta(subsemnatul):

http://www.okazii.ro/comunitati/okazia- ... o2005.html
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

:shock: :?
Nu pot spune decat ca este primitiv!
Ar trebui ca cei de la Okazii sa ii blocheze userul! La eBay ar fi fost blocat pe viata pt asa ceva !
Rusine lui !
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Urat!
muresanhd

Mesaj de muresanhd »

... si cati mai sunt din astia.
Zece oameni care-şi exprimă părerea în public sunt mai puternici decât alte sute de mii care tac.
Napoleon Bonaparte.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Dar de ce a refuzat tranzactia GLV? Ca vad ca s-a aruncat la pret...
GLV

Mesaj de GLV »

berserkr scrie:Dar de ce a refuzat tranzactia GLV? Ca vad ca s-a aruncat la pret...
Tranzactia a refuzat-o pe motiv ca nu el a licitat ci baiatul lui.Daca era la prima abatere il credeam ,ca se mai intampla,dar am mai avut la fel o situatie in care spunea ca parola i-a fost sparta si ca nu el a licitat.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Pe-asta cu baiatul sa zicem c-o mai cred dar cu spargerea parolei....asta este practic imposibil. Cine s-ar obosi sa faca o chestie atat de complicata (realmente nu e la indemana oricui iar cei care ar putea sti cum se face n-ar face-o niciodata) si riscanta numai ca sa faca o farsa.
jan77

Mesaj de jan77 »

Eu deobicei m-am c-am fript cand am dat negative. Am primit si eu in loc da nu-mi pare rau :D
valentinian

Mesaj de valentinian »

este un obicei al acestui personaj sa gaseasca motive [ a fost in spital apoi chiar operat altadata!!!] pentru licitatii neonorate.ma mir ca nu ii e rusine sa vorbeasca asa desi este in culpa. :cry:
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

jan77 scrie:Eu deobicei m-am c-am fript cand am dat negative. Am primit si eu in loc da nu-mi pare rau :D
in definitv pentru asta este acest sistem de acordare de calificative: sa prevenim situatiile neplacute...
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

si totusi sunt destule persoane care evita sa lase un calificativ negativ, chiar daca ar fi cazul, de frica sa nu primeasca si ei unul "de razbunare"
vasil

Mesaj de vasil »

Prefer sa nu deschid o polemica inutila cu asemenea oameni...dau pozitiv dupa care il sterg definitiv din lista mea de selleri.
cristoph

Mesaj de cristoph »

nu de frica , ce razbunare , cand ai un rating negativ la 200 - 500 pozitive si vine de la cineva de genul acesta tot el isi face un rau , pe mine nu ma intereseaza sa am rating pozitiv 100 % important e sa mearga treaba bine

eu am dat rating negativ la cineva si chiar am primit negativ automat , m-a lucrat bine baiatul de doua ori , dar a fost greseala mea ca am mers pe incredere si nu am fost punctual

oricum sunt multi oameni seriosi pe okazi , mai ales la sectiunea obiecte de colectie

probleme minore au mai fost , dar le-am rezolvat pana la urma

tinand ca nu este un site de licitatii doar pentru colectionari sau pasionati , sunt multe chestii care le trec cu vederea
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

vasil scrie:Prefer sa nu deschid o polemica inutila cu asemenea oameni...dau pozitiv dupa care il sterg definitiv din lista mea de selleri.
Vezi? Tocmai asta spunea Aldor.
cristoph scrie: eu am dat rating negativ la cineva si chiar am primit negativ automat , m-a lucrat bine baiatul de doua ori , dar a fost greseala mea ca am mers pe incredere si nu am fost punctual
E am primit negativ ca uitase individul despre ce era vorba, chiar de 2 ori am patit asta.
cristoph

Mesaj de cristoph »

vasil scrie:Prefer sa nu deschid o polemica inutila cu asemenea oameni...dau pozitiv dupa care il sterg definitiv din lista mea de selleri.
degeaba au uni si ctae 3-4 useri , sa speram ca se linistesc singuri , nici eu nu vreau sa dau numele
Scrie răspuns