Mondi_ro2005
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
Mondi_ro2005
Un ;;colectionar '' de cea mai joasa speta.Este deja la a doua abatere cel putin in cea ce ma priveste.Prima data a motivat ca cineva i-a spart parola si a licitat in locul lui altcineva.Mai recent s-a jucat baiatul lui ,si ca sa vezi exact pe vanzarea mea a bagat autolicitator.L-am anuntat ca de data asta o sa primeasca negativ.Ofensat tare ,nu a gasit altceva de facut decat sa ma ameninte ca o sa-mi para rau.Ma astept pe viitor la sicane din partea lui,dar nu trebuie lasat sa se comporte astfel ( si asta numai din cauza ca el este frustrat de cine stie ce si cand il apuca strica licitatii aiurea).Si am observat ca este aceias persoana cu NUMISMAT care activeaza pe okazii si pe acest forum.
Priviti ce raspuns a dat la calificativul dat de Juno_moneta(subsemnatul):
http://www.okazii.ro/comunitati/okazia- ... o2005.html
Priviti ce raspuns a dat la calificativul dat de Juno_moneta(subsemnatul):
http://www.okazii.ro/comunitati/okazia- ... o2005.html
- tripleseven

Tranzactia a refuzat-o pe motiv ca nu el a licitat ci baiatul lui.Daca era la prima abatere il credeam ,ca se mai intampla,dar am mai avut la fel o situatie in care spunea ca parola i-a fost sparta si ca nu el a licitat.berserkr scrie:Dar de ce a refuzat tranzactia GLV? Ca vad ca s-a aruncat la pret...
- valentinian

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
cristoph
nu de frica , ce razbunare , cand ai un rating negativ la 200 - 500 pozitive si vine de la cineva de genul acesta tot el isi face un rau , pe mine nu ma intereseaza sa am rating pozitiv 100 % important e sa mearga treaba bine
eu am dat rating negativ la cineva si chiar am primit negativ automat , m-a lucrat bine baiatul de doua ori , dar a fost greseala mea ca am mers pe incredere si nu am fost punctual
oricum sunt multi oameni seriosi pe okazi , mai ales la sectiunea obiecte de colectie
probleme minore au mai fost , dar le-am rezolvat pana la urma
tinand ca nu este un site de licitatii doar pentru colectionari sau pasionati , sunt multe chestii care le trec cu vederea
eu am dat rating negativ la cineva si chiar am primit negativ automat , m-a lucrat bine baiatul de doua ori , dar a fost greseala mea ca am mers pe incredere si nu am fost punctual
oricum sunt multi oameni seriosi pe okazi , mai ales la sectiunea obiecte de colectie
probleme minore au mai fost , dar le-am rezolvat pana la urma
tinand ca nu este un site de licitatii doar pentru colectionari sau pasionati , sunt multe chestii care le trec cu vederea
Vezi? Tocmai asta spunea Aldor.vasil scrie:Prefer sa nu deschid o polemica inutila cu asemenea oameni...dau pozitiv dupa care il sterg definitiv din lista mea de selleri.
E am primit negativ ca uitase individul despre ce era vorba, chiar de 2 ori am patit asta.cristoph scrie: eu am dat rating negativ la cineva si chiar am primit negativ automat , m-a lucrat bine baiatul de doua ori , dar a fost greseala mea ca am mers pe incredere si nu am fost punctual
-
cristoph