probleme de comunicare cu OttoRo de pe okazii
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
probleme de comunicare cu OttoRo de pe okazii
Buna ziua,imi puteti spune ceva despre aceasta persoana (OttoRo) de pe okazii?Cei care au facut tranzactii cu el.A castigat o licitatie de la mine in data de .02.10.2008 si de atunci i-am trimis 3 mailuri si l-am sunat pe mobil dar nu am dat de el.Are 135 calificative toate pozitive si nu as vrea sa ii dau negativ,dar deja au trecut 10 zile de la incheierea licitatiei si nici un raspuns de la el. Multumesc.
Re: probleme de comunicare cu OttoRo de pe okazii
Da, eu am colaborat foarte bine cu dansul. E de incredere.cosmin_sm scrie:Buna ziua,imi puteti spune ceva despre aceasta persoana (OttoRo) de pe okazii?Cei care au facut tranzactii cu el.A castigat o licitatie de la mine in data de .02.10.2008 si de atunci i-am trimis 3 mailuri si l-am sunat pe mobil dar nu am dat de el.Are 135 calificative toate pozitive si nu as vrea sa ii dau negativ,dar deja au trecut 10 zile de la incheierea licitatiei si nici un raspuns de la el. Multumesc.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Poate s-a razgandit. Eu am patit-o de multe ori cu useri de pe okazii, care aveau cateva sute de calificative pozitive, ba a fost si unul care avea peste 1000. Liciteaza si apoi nu raspund nici la e-mail nici la telefon. E o tactica pe care as intelege-o din partea unor copii, dar nu din partea unor oameni maturi.
Totusi, poate e mai bine asa, decat sa vina coletul retur.
Totusi, poate e mai bine asa, decat sa vina coletul retur.
Nu il cunosc si nu am facut tranzactii cu OttoRo, dar ce pot sa va spun este ca a licitat 3000 euro mai demult la 1 ban 1888 - clar fals modern si grosolan lucrat, fiecare deduce ce doreste.
Personal ma indoiesc ca acea licitatie a fost ''pe bune''.Discutia se regaseste intr-un topic mai vechi...
Eu iau in calcul si explicatia dl. Aldor, pt. ca si eu am patit la fel ca licitatorul final sa se razgandeasca.
Sugestie : e preferabil sa puneti timp cat mai scurt la o licitatie, spre ex. in 1 luna se pot intalmpla multe, cel mai des se intampla ca cel interesat initial face altceva cu banii - sa zicem gaseste altceva mai tentant - si renunta sa mai onoreze licitatia in caz ca iese castigator. Calificativele pe okazii nu mai au nici o relevanta de cand se percepe comision la vanzari, practic nici inainte nu aveau prea mare importanta.
Eu iau in calcul si explicatia dl. Aldor, pt. ca si eu am patit la fel ca licitatorul final sa se razgandeasca.
Sugestie : e preferabil sa puneti timp cat mai scurt la o licitatie, spre ex. in 1 luna se pot intalmpla multe, cel mai des se intampla ca cel interesat initial face altceva cu banii - sa zicem gaseste altceva mai tentant - si renunta sa mai onoreze licitatia in caz ca iese castigator. Calificativele pe okazii nu mai au nici o relevanta de cand se percepe comision la vanzari, practic nici inainte nu aveau prea mare importanta.
Ultima oară modificat 13 Oct 2008, 08:54 de către ZAR, modificat de 2 ori în total.
Cred ca voi mai sta cateva zile pana sa dau un calificativ,nu imi place sa dau negativ,dar putea macar sa raspunda la mailuri.Cine stie,poate a uitat ca a licitat sau este plecat? M-as mira,dar mai vedem ce se intampla.Daca cumva voi lua legatura cu el,voi scrie aici pe forum,poate omul este de treaba.Multumesc pentru raspunsuri.
ottoro
Cunosc persoana in cauza si stiu ca e om serios insa... dupa cum a spus si dl Aldor, poate nu mai vrea si a ales aceasta cale de refuz. Stiu ca vrea sa faca colectia completa la Romania monede si bancnote, motiv pentru care investeste foarte mult. Nu prea are experienta si probabil de aceea a licitat 3000E la un fals 1 ban 1888.
"Invata sa inveti, mai intai!" Nica M. Nicolae
Re: ottoro
Multe monede se cumpara la "blitz" pe okazii, asta nu inseamna ca tranzactia are loc la acel pret...VIKO scrie:Cunosc persoana in cauza si stiu ca e om serios insa... dupa cum a spus si dl Aldor, poate nu mai vrea si a ales aceasta cale de refuz. Stiu ca vrea sa faca colectia completa la Romania monede si bancnote, motiv pentru care investeste foarte mult. Nu prea are experienta si probabil de aceea a licitat 3000E la un fals 1 ban 1888.
Mi se pare total eronata ideea legata de calificative, pentru ca inainte se putea jongla cu calificativele intre useri acum totul costa si nu cred ca a-ti cupara de la o persoana care are 100 de calificative si 50% negative pentru ca dupa cum stiti in sistem ramburs prin posta romana nu puteti desface coletul pentru al refuza, cu exceptia curieratelor dar si acolo trebuie sa va permitetiZAR scrie:Nu il cunosc si nu am facut tranzactii cu OttoRo, dar ce pot sa va spun este ca a licitat 3000 euro mai demult la 1 ban 1888 - clar fals modern si grosolan lucrat, fiecare deduce ce doreste.Personal ma indoiesc ca acea licitatie a fost ''pe bune''.Discutia se regaseste intr-un topic mai vechi...
-Ideea e ca de cand se percepe taxa pe vanzari in multe cazuri se acorda de comun acord (sau nu) calificativ neutru/negativ ca sa nu se mai plateasca comision. E o metoda de a fenta sistemul. La unele anunturi chiar am intalnit explicatia : ''tranzactie perfecta dar am dat neutru ca sa nu platesc comision''.
-Pt. mine nu au relevanta calificativele e o kestie artificiala, nu reflecta intotdeauna realitatea si oricum personal nu fac tranzactii cu oricine, mi-am selectat in timp anumiti useri care prezinta incredere, dar lista ramane deschisa.
-Pt. mine nu au relevanta calificativele e o kestie artificiala, nu reflecta intotdeauna realitatea si oricum personal nu fac tranzactii cu oricine, mi-am selectat in timp anumiti useri care prezinta incredere, dar lista ramane deschisa.
Nu e sigura 100% insa da o oarecare siguranta, una e sa aibe calificative pozitive 50-60 % si alta e sa aibe 100%, la un numar sa zicem de peste 100 calificative.ZAR scrie:-Ideea e ca de cand se percepe taxa pe vanzari in multe cazuri se acorda de comun acord (sau nu) calificativ neutru/negativ ca sa nu se mai plateasca comision. E o metoda de a fenta sistemul. La unele anunturi chiar am intalnit explicatia : ''tranzactie perfecta dar am dat neutru ca sa nu platesc comision''.![]()
atentie foarte mare la calificativele de pe okazii. Se pot falsifica si abuza destul de usor. Sunt o gramada de ”artificiali” pe okazii chiar daca au rating mare!
Am gasit pe google o faza tare cu un vanzator de adidiasi ce avea 2-3 clone toate cu rating foarte mare!
Cititi aici
Am gasit pe google o faza tare cu un vanzator de adidiasi ce avea 2-3 clone toate cu rating foarte mare!
Cititi aici
Castraveti sunt si pe-afara la aceeasi cota. Sa vedeti ce-i si pe ebay. Nu-mi place tendinta de a da in romani in mod special, ca nu-s nici mai prejos nici mai presus fata de altii. Numai pentru ca ati aflat (de curand se pare) cum poate fi netul aici nu inseamna ca in alta parte e altfel. In plus cred ca stim cu totii de "schemele" de pe siturile de licitatii. Si aici s-a discutat de multe ori care-s semnele fraudei. Shill bidding e un concept vechi si e din vest (la noi pana dupa revolutie nu se putea vorbi de licitatii) iar faptul ca un utilizator poate avea clone iar tranzactiile lui de succes sunt numai cu acele clone este iarasi cunoscut. Important e sa-i semnalam si e bine ca toate aceste mizerii sa fie scoase la lumina.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!