Probleme cu utilizatorul marius24u de pe ocazii!
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
Cat despre domnu bacauanu pot spune ca totul este descris orect cu exceptia ca dupa o luna de la expedierea coletului sau mai putin a spus sa ii trimit bani ca nu la primit cea ce era imposibil ma pus sa ii fac copie la chitanta iar cand am pregatit-o sa o transfer pe mess cica la primit (fals posta nu tine coletul mai mult de 13 zile) Deoarece am considerat ca a fost o tentativa de jaf si nu ar fi prima nu am vrut sa ii mai iau moneda inapoi[/quote]
Domnule Marius! Coletul sta la post restant 30 de zile! si nu v-am zis sa imi returnati banii inainte sa se intoarca coletul la dumneavoastra. Daca eu am avut incredere si am trimis banii inainte trebuia sa va tineti si dvs de cuvant si sa imi trimiteti moneda pe care mi-ati promis-o. eu zic sa va mai ganditi la acel nu categoric pe care l-am primit cand v-am intrebat daca este vreo sansa sa vad banii inapoi si sa rezolvam totul pe cale amiabila. Pentru mine nu conteaza cuvantul altora exprimat prin calificative, ci cuvantul celor cu care vorbesc si inchei o afacere. in cazul dumneavoastra cuvantu=0. eu cred ca nu conteaza 1000 de calificative pozitive incheiate pentru suma de 2 lei fiecare in raport cu tzeapa pe care mi-ati tras-o dvs.
Domnule Marius! Coletul sta la post restant 30 de zile! si nu v-am zis sa imi returnati banii inainte sa se intoarca coletul la dumneavoastra. Daca eu am avut incredere si am trimis banii inainte trebuia sa va tineti si dvs de cuvant si sa imi trimiteti moneda pe care mi-ati promis-o. eu zic sa va mai ganditi la acel nu categoric pe care l-am primit cand v-am intrebat daca este vreo sansa sa vad banii inapoi si sa rezolvam totul pe cale amiabila. Pentru mine nu conteaza cuvantul altora exprimat prin calificative, ci cuvantul celor cu care vorbesc si inchei o afacere. in cazul dumneavoastra cuvantu=0. eu cred ca nu conteaza 1000 de calificative pozitive incheiate pentru suma de 2 lei fiecare in raport cu tzeapa pe care mi-ati tras-o dvs.
Domnule Marius! Coletul sta la post restant 30 de zile! si nu v-am zis sa imi returnati banii inainte sa se intoarca coletul la dumneavoastra. Daca eu am avut incredere si am trimis banii inainte trebuia sa va tineti si dvs de cuvant si sa imi trimiteti moneda pe care mi-ati promis-o. eu zic sa va mai ganditi la acel nu categoric pe care l-am primit cand v-am intrebat daca este vreo sansa sa vad banii inapoi si sa rezolvam totul pe cale amiabila. Pentru mine nu conteaza cuvantul altora exprimat prin calificative, ci cuvantul celor cu care vorbesc si inchei o afacere. in cazul dumneavoastra cuvantu=0. eu cred ca nu conteaza 1000 de calificative pozitive incheiate pentru suma de 2 lei fiecare in raport cu tzeapa pe care mi-ati tras-o dvs.[/quote]xspider scrie:Cat despre domnu bacauanu pot spune ca totul este descris orect cu exceptia ca dupa o luna de la expedierea coletului sau mai putin a spus sa ii trimit bani ca nu la primit cea ce era imposibil ma pus sa ii fac copie la chitanta iar cand am pregatit-o sa o transfer pe mess cica la primit (fals posta nu tine coletul mai mult de 13 zile) Deoarece am considerat ca a fost o tentativa de jaf si nu ar fi prima nu am vrut sa ii mai iau moneda inapoi
Eu stiu ca un colet se ridica dupa 3 zile nu 30 si nici nu vreau sa aud cum nu sa putut ideea e ca ati vrut sa vindeti piesa si nu va iesit asa ca o returnati. pentru a nu intelege gresit rezolvari sunt la orice problema insa nu asa se trateaza o tranzactie.
prefer sa nu mai fac comentarii, acesta este ultimul
Am avut si eu tranzactii cu Marius, totul decurgand fara probleme - chiar daca la cea de pe okazii inca mai astept calificativul. Dar tranzactiile au fost ireprosabile.

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
@marius24u Sunteti obraznic si incep sa-i cred pe cei care va reproseaza anumite lucruri. Subiectul, cum ii spuneti era deschis de dvs prin afirmatia pe care deja am citat-o. Deci daca eu am fost pe langa subiect, asta este din cauza ca dvs ati fost pe langa subiect si v-ati apucat sa condamnati tot forumul pentru ca vi s-a reprosat un lucru de catre cineva (si vad ca-s mai multi oricum cei care au sa va reproseze cate ceva). Calificativul prin numar, nu duce la concluzia ca sunteti corect, de fapt prin ceea ce mi-ati spus cred ca se vede care-i "stilul" dvs de discutie. Mai intai aruncati cu noroi pe un forum intreg, si apoi va declarati indignat. Ia mai cititi odata primul meu post. Am scris ceva favorabil dvs si anume "N-as vrea sa caracterizez un om pe care nu-l cunosc, mai ales ca nu stiu care a fost targul exact." Ce vreti mai corect decat atat? Si apoi m-am declarat impotriva la a trimite ceva altfel decat a fost descris. Nici aici nu cred ca aveti ce-mi reprosa. Dar dupa demonstratia de forta (agramata si plina de furie) pe care ati crezut-o de cuviinta generalizand lucruri negative pentru acest forum, nu am facut decat sa va intreb la cine anume va referiti, si sa va cer sa precizati punctual ce acuzatii aduceti unui intreg forum. Sunt acum intru totul de acord ca nu merita nimeni sa aibe o relatie cu dvs. Dupa felul cum m-ati apostrofat nestiind nimic despre mine pot sa inteleg ce respect cunoasteti.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
Eu stiu ca un colet se ridica dupa 3 zile nu 30 si nici nu vreau sa aud cum nu sa putut ideea e ca ati vrut sa vindeti piesa si nu va iesit asa ca o returnati. pentru a nu intelege gresit rezolvari sunt la orice problema insa nu asa se trateaza o tranzactie.maryus24u scrie:Domnule Marius! Coletul sta la post restant 30 de zile! si nu v-am zis sa imi returnati banii inainte sa se intoarca coletul la dumneavoastra. Daca eu am avut incredere si am trimis banii inainte trebuia sa va tineti si dvs de cuvant si sa imi trimiteti moneda pe care mi-ati promis-o. eu zic sa va mai ganditi la acel nu categoric pe care l-am primit cand v-am intrebat daca este vreo sansa sa vad banii inapoi si sa rezolvam totul pe cale amiabila. Pentru mine nu conteaza cuvantul altora exprimat prin calificative, ci cuvantul celor cu care vorbesc si inchei o afacere. in cazul dumneavoastra cuvantu=0. eu cred ca nu conteaza 1000 de calificative pozitive incheiate pentru suma de 2 lei fiecare in raport cu tzeapa pe care mi-ati tras-o dvs.xspider scrie:Cat despre domnu bacauanu pot spune ca totul este descris orect cu exceptia ca dupa o luna de la expedierea coletului sau mai putin a spus sa ii trimit bani ca nu la primit cea ce era imposibil ma pus sa ii fac copie la chitanta iar cand am pregatit-o sa o transfer pe mess cica la primit (fals posta nu tine coletul mai mult de 13 zile) Deoarece am considerat ca a fost o tentativa de jaf si nu ar fi prima nu am vrut sa ii mai iau moneda inapoi
prefer sa nu mai fac comentarii, acesta este ultimul[/quote]
Ce va pasa dumneavoastra cand ridic eu coletul daca l-am achitat anticipat?! L-am ridicat cand a ajuns. au fost colete care mi-au ajuns si dupa 6 luni si nu s-a suparat nimeni. cand am cerut chitanta am cerut-o ca sa pot merge la posta si sa fac reclamatie, urmand sa faceti acelasi lucru si dvs. nu stiu cum am ajuns la asemenea discutii tinand cont ca dumneavoastra NU ati trimis ceea ce trebuia trimis. Un om de caracter nu ar fi facut niciodata astel de gesturi. si daca ar fi gresit vreodata ar fi recunoscut (ceea ce ati facut si dvs) dar pe langa asta ar fi incercat sa-si indrepte greseala.
Va sugerez sa continuati cearta pe pm. Aici cred ca s-a spus ce era de spus, nu are rost sa intretinem un climat de conflict. Rog moderatorul forumului sa inchida acest subiect.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
Cred ca aveti dreptate. Oricum nu se poate discuta cu persoana in cauza. Eu rog moderatorul sa nu-l inchida. Poate voi mai face vreodata trimitere la acest subiect.berserkr scrie:Va sugerez sa continuati cearta pe pm. Aici cred ca s-a spus ce era de spus, nu are rost sa intretinem un climat de conflict. Rog moderatorul forumului sa inchida acest subiect.