Okazii -mincinos si disperat dupa 4 euro

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

rach3ta scrie:Site-ul in cauza are suficiente probleme.Cate licitatii nu am pierdut si eu din cauza ca nu era accesibil :(
Legat de problema D-nului Aldor, nu mi se pare corect. Sunt de acord cu ce a scris D-nul Vlahul, insa in cazul D-nlului Aldor corect ar fi ca in cazul unei tranzactii nefinalizate (a se intelege tranzactie in care ofertantul a primit calificativ neutru/negativ) sa fie restituite atat taxele de promovare cat si comisionul, dar doar in cazul licitatiilor cu un singur ofertant, in cazul celor instant cu mai multi ofertanti promovarea nefiind afectata prea mult. Insa pe dnii de la okazii nu ii intereseaza acest aspect, preferand sa treaca cu vederea acest lucru, ca .....doar e mai simplu sa primesti bani fara sa muncesti decat sa muncesti si sa nu primesti :x
Eu nu-s de acord cu asta. Daca vrei sa expui intr-o vitrina frumoasa un obiect, ce vina are cel care ti-a pus la dispozitie vitrina daca obiectul pus de tine n-a atras pe cineva care sa-l cumpere? El (proprietarul vitrinei) si-a facut treaba, si timpul in care obiectul a stat in ea a trecut, indiferent de existenta unei tranzactii asociate. Acel timp in care obiectul a stat intr-o vitrina mai luminata trebuie platit in opinia mea pentru ca serviciul a fost completat.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Bun, si ce ne facem daca in prima zi vine unul si sparge vitrina frumos luminata :) Si a doua zi o pui din nou in alta vitrina frumos luminata si iar vine unul si o face praf.

Eu nu zic, ca e vina celor de la okazii, ca nu ei mi-au stricat licitatiile, ci niste magari care nu aveau ocupatie pentru timpul liber, sau aveau ceva cu mine, dar o solutie tot ar trebui sa gaseasca. Cei care au mai fost in situatia asta cunosc foarte bine despre ce vorbesc.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

:) Analogia merge si in acest caz. Furnizorul serviciului trebuie sa stie cine a spart vitrina si sa-i perceapa cheltuiala (aferenta pagubei produse). Deci la licitatiile promovate ar trebui sa nu poata licita decat utilizatori verificati. In cazul in care nu-si onoreaza licitatia, plata expunerii ar trebui suportata de ei. Normal, toate astea sunt la modul ideal, dar eu cred ca e o solutie. Alta, nu prea vad...
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Sau la cele promovate sa nu poata licita cei cu calificative 0 (zero). Sau cei care au un anumit procentaj de negative. Pentru ca aproape toti cei care mi-au stricat licitatiile aveau zero calificative, si contul inregistrat cu max. 24 ore in urma.
valentinian

Mesaj de valentinian »

...sau daca tot comparam cu ebay , acolo poti cere restituirea taxelor in cazul in care cumparatorul nu plateste desi cu taxele de promovare oricum ramai dator . Precizez ca am avut o problema cu ebay , am promovat o licitatie si apoi toate lictatiile pe care le-am ridicat au ramas cu optiunile acelea bifate ''by default '' ,din cauza mea ca m-am grabit si nu am fost atent . M-am adresat lor cu explicatii si mi-au scazut 230 usd din taxele de promovare pentru ca ei sunt de buna credintza nu sunt okazii.ro
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
rach3ta

Mesaj de rach3ta »

Domnule berserkr, sunt de acord cu cele spuse de dvs, dar asa cum zicea si dl Aldor, cel care ofera acea promovare trebuie sa se angajeze ca ea sa se desfasoare in bune conditii si in cazul unor abuzuri sa ia masurile corespunzatoare: sa suspende conturile celor neseriosi, sa ii puna pe ei sa plateasca taxele si comisioanele pentru licitatiile stricate, sa restrictioneze acesul anumitor utilizatori, etc.
Cred ca nu sunt singurul care am observat ca de ceva timp site-ul are din ce in ce mai multe probleme de functionare. La cifra de afaceri pe care o au ar trebui sa fie totusi un site bun, ca sa nu zic foarte bun. Bineinteles ca nu poate fi comparat cu ebay-ul, dar macar dpdv al functionarii sa fie la un nivel apropiat. Domnule Aldor, sunt curios, le-ati adus macar in atentie acest aspect celor de la okazii? si daca da, v-au dat vreun raspuns?
NIHIL SINE DEO!
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

@rach3ta le-am scris ani de zile celor de la okazii privind problemele pe care le-am intampinat. O perioada raspundeau ca au luat la cunostinta, insa de ceva vreme nici asta nu mai fac. Asa ca am renuntat sa le mai scriu. Ca aveau probleme inainte sa schimbe fata site-ului, dar acum sunt si mai multe. Probabil ca au dorit, asa cum amintea mai de mult un coleg de forum, sa vanda okazii e-bay-ului, de aceea au preluat interfata aceasta. Este o lupta cu morile de vant, sau mai bine zis vorbesti la pereti cu administratorii site-ului. Nu ii intereseaza decat daca ai de dat bani. S-a discutat aici, iar eu am mai vorbit in particular cu alti useri de pe okazi cu care ma cunosc sa folosim alt site, insa nu stiu inca care.
PRONUMISMATICA
Site Admin

In legatura cu aceasta problema nu i-am contactat. asta din cauza raspunsului pe care l-am primit acum un an si ceva cand le-am semnalat o problema in legatura cu un utilizator. Raspuns din care a inteles ca imi pierd vremea cu e-mailuri de reclamatie.
rach3ta

Mesaj de rach3ta »

Imi imaginam ca asa stau lucrurile. De citit am citit ce s-a mai discutat pe forum, dar m-am gandit ca poate si-au schimbat gandirea si acuma mai raspund la mailurile primite p adresa aia de suport p care o dau,dar doar am visat :D
NIHIL SINE DEO!
micu_klein

Mesaj de micu_klein »

Tin sa precizez ca de cate ori am avut vreo problema( calificative primite aiurea, taxat pe nedrept pentru unele licitatii, useri neseriosi, probleme la repunerile in vanzare,etc.) mi-au raspuns prompt si au solutionat problema. Niciodata nu am primit mesaj stas(gen robot automat).
Adresa la care le-am scris a fost cea de suport.
rach3ta

Mesaj de rach3ta »

Aceasta este o exceptie care confirma regula as putea zice. Legat cel putin de repunerile in vanzare, pana si eu le-am trimis mail. Adaugasem mai multe licitatii p site si mi-au aparut abia peste o 2 saptamani. Eu a doua zi dupa ce le-am adaugat, am trimis mail. Am zis ca ori raspund repede si imi spun care e problema, ori daca se rezolva nu ma mai intereseaza un raspuns, deci nu am considerat ca se necesita un raspuns, intrucat nu era niciuna promovata si nu au fost probleme de costuri.
Oare la Brasov acum va mai fi un "stand" okazii? Acolo ar merita incercat (in functie de cine dai) sa le aducem la cunostinta anumite probleme, ca cea a dnlui Aldor.
NIHIL SINE DEO!
micu_klein

Mesaj de micu_klein »

Nu cred ca va fi stand okazii. In general deplasarile in tara ale celor de la okazii sunt anuntate.
Scrie răspuns