Sunt dat in judecata
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
Sunt dat in judecata
Eu vand in special pe colectzii sau mai bine zis vindeam pana un domn sorin gavrilov a facut o comanda de piese. Se poate verifica erau licitatii in care era afisata o bancnota in stare vf si cantitate , normal trebuia sa scriu in descriere ca piesele dupa prima care se liciteaza sunt in stare mai slaba dar avand multe licitatii nu am mai pus accent pe descrierea licitatiei gandinduma ca cel care liciteaza va intelege astfel am trimis comanda domnului sorin gavrilov din sinaia si nu a fost multumit. am fost deacord sa primesc inapoi coletul cu mentiune ca ar trebui sa isi plateasca transportul
a refuzat si azi am primit citatie
daca are cineva nr dumnealui va rog pe pm
a refuzat si azi am primit citatie
daca are cineva nr dumnealui va rog pe pm
- marcus aurelius

Stimate coleg, nu va cunosc cum nu-l cunosc nici pe dl. din Sinaia sau alte detalii ale tranzactie ce ati facut-o. Doar din ceea ce ati scris, daca recunoasteti ca a fost vina dvs. ma intreb de ce ar fi trebuit celalalt sa plateasca taxele de transport? Hmm, fara suparare dar ganditi bizar.
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
http://ordersandmedals.ro
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Deci considerati ca e normal sa aratati in poza ceva, si sa trimiteti la cumparator altceva. De ce ati mai pus poza atunci, de ce nu ati trecut la descriere "cauta dom'le o poza pe net, sa vezi cum arata".
Nu stiu la ce va referiti cand ziceti de ebay, eu am cumparat cateva sute de piese de acolo, si niciodata nu am primit altceva decat mi-a fost prezentat in imagine.
Iar asta
Nu stiu la ce va referiti cand ziceti de ebay, eu am cumparat cateva sute de piese de acolo, si niciodata nu am primit altceva decat mi-a fost prezentat in imagine.
Iar asta
e o scuza? Nu va suparati, dar (si) din cauza a astfel de mentalitati am ajuns acolo unde suntem. Noi, adica tara noastra.si pe ebay e la fel ba mai rau
asta ziceam si eu ar trebui sa va citati mai des poate reusiti sa va si auzitiAldor scrie:Deci considerati ca e normal sa aratati in poza ceva, si sa trimiteti la cumparator altceva. De ce ati mai pus poza atunci, de ce nu ati trecut la descriere "cauta dom'le o poza pe net, sa vezi cum arata".
Iar astae o scuza? Nu va suparati, dar (si) din cauza a astfel de mentalitati am ajuns acolo unde suntem. Noi, adica tara noastra.si pe ebay e la fel ba mai rau
cu tot respectul
@maryus24u Nu inteleg ultimile 3 mesaje ale dvs. Oricum nici mie nu mi se pare corect sa pui ceva frumos deasupra si ceva de alta calitate dedesubt fara ca macar sa precizezi asta. Seamana cu procedeul unor vanzatorii din piata care pun cativa cartofi frumosi deasupra si te pomenesti in plasa cu altceva.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
da aveti dreptate insa i-am oferit varianta inapoieri coletului desi am pus cam 15 piese de genul asta care faceau toatal vre-o 20 lei iar coletul era de 160 lei restul coletului era conform cu pozele. oricum nu am venit sa ma plang ci sa va deschid putin ochi la astfel d oameni, sper sa nu aveti de a face cu eiberserkr scrie:@maryus24u Nu inteleg ultimile 3 mesaje ale dvs. Oricum nici mie nu mi se pare corect sa pui ceva frumos deasupra si ceva de alta calitate dedesubt fara ca macar sa precizezi asta. Seamana cu procedeul unor vanzatorii din piata care pun cativa cartofi frumosi deasupra si te pomenesti in plasa cu altceva.
Cat despre afirmatia domnului aldor cu privinta la ebay
au cele mai mari tepe la transport, fie nu combina transportul si il platesti x cate obiecte ai cumparat ori daca nu esti atent cumperi cu 1 euro sipretul piesei e i transport nejustificat @com
-
cristoph
Daca stiati ca sunt ceva probleme cu aceste licitatii de ce ati sters mailurile cu discutiile cu domnul respectiv? ( Adresa de mail si numarul de telefon)
Oare nu ati considerat ca nu are ce sa va faca si ati refuzat sa mai discutati cu dansul si acum cand ati primit citatia v-ati speriat putin?
De obicei o licitatie se incheie cand ambele parti sunt multmite de tranzactie. Exemplu ebay, unde desi vanzatori primesc bani inainte ofera feed-back-ul dupa ce si cumparatorul a primit piesele.
Si daca imi amintesc bine a mai fost cineva nemultumit de piesele care le vindeti:
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... php?t=3169
Oare nu ati considerat ca nu are ce sa va faca si ati refuzat sa mai discutati cu dansul si acum cand ati primit citatia v-ati speriat putin?
De obicei o licitatie se incheie cand ambele parti sunt multmite de tranzactie. Exemplu ebay, unde desi vanzatori primesc bani inainte ofera feed-back-ul dupa ce si cumparatorul a primit piesele.
Si daca imi amintesc bine a mai fost cineva nemultumit de piesele care le vindeti:
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... php?t=3169
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Imi explicati va rog pe romaneste ce ati vrut sa ziceti aici??maryus24u scrie:asta ziceam si eu ar trebui sa va citati mai des poate reusiti sa va si auziti cu tot respectul
Am crezut ca ati vrut sa ziceti ca si pe ebay se practica sa puna poze care nu sunt conforme cu realitatea, eu la asta m-am referit. Stiu ca unii taxeaza excesiv pentru taxele postale, dar tot nu vad ce legatura are asta cu patania dvs.maryus24u scrie:Cat despre afirmatia domnului aldor cu privinta la ebay
au cele mai mari tepe la transport, fie nu combina transportul si il platesti x cate obiecte ai cumparat ori daca nu esti atent cumperi cu 1 euro sipretul piesei e i transport nejustificat @com
Eu am vazut la posta cand cineva a vrut sa returneze un colet cu cate ceva cumparate de pe un site de home shopping (care nici ele nu prea semanau cu ce trebuia sa primeasca), si a trebuit sa suporte taxele postale pentru retur. Deci se pare ca se mai practica pe la noi. Dar asta nu inseamna ca e corect asa. Cel putin mie nu mi se pare.
Ultima oară modificat 05 Mai 2009, 20:42 de către PRONUMISMATICA, modificat de 2 ori în total.