Probleme pe okazii

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
capa

Mesaj de capa »

ferdinand scrie:Cum pot sa vad cine m-a adaugat la vanzatori favoriti?
http://www.okazii.ro/contul-meu/activitate

"Memento numar fani" (pe la mijloc)

(sau direct pentru FF/GC: view-source:http://www.okazii.ro/ajax/contul-meu/ac ... numar_fani)
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
Paul93

Mesaj de Paul93 »

contul meu, activitate si scrie acolo pe mijloc "memento numar de fani", click pe "Ai x fani" si apare care si cum.
Don't fall in love with anything, 'cause there's always something better out there.
http://www.okazii.ro/catalog?user_list= ... ramas_desc
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Si cat am mai cautat. Multumesc pentru ajutor.
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

http://www.okazii.ro/comunitati/okazia- ... ftine.html

http://www.okazii.ro/comunitati/okazia- ... inale.html

Poate mai citeste cineva de la okazii ce se scrie aici. Linkurile de mai sus arata un utilizator al carui prim cont i-a fost suspendat si care a revenit cu un altul. Nici macar nu si-a dat silinta sa incerce sa ascunda asta. Bineinteles, la emailurile prin care am sesizat aceasta incalcare a regulamentului nu am primit niciun raspuns.
alex1900
**
**

Mesaj de alex1900 »

Deci omu a gresit cu ceva la primul cont, si-a facut altul si nu a mai gresit.
Nu vad unde ar fi problema.
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

alex1900 scrie:Deci omu a gresit cu ceva la primul cont, si-a facut altul si nu a mai gresit.
Depinde si cu ce a gresit domnule Alex. Eu am dat un exemplu acum 1-2 luni in care se vindea pe okazii o moneda care imi apartie, doar ca nu eram eu vanzatorul. Deci imagini furate si dupa mintea mea, tentativa de inselatorie atata timp cat in descriere scria : "De vanzare moneda din imagini" ......... V-am avertizat, de mai mute ori, pentru ca licitatia a scazut si a fost repostata. Nici in acel caz nu trebuia suspendat contul??? Eu zic ca da!!!!!! Oare dumneavoastra ,ca organizatie ma refer, nu intrati sub incidenta niciunei legi inchizand ochii la asemenea magarii? Nu arat degelul spre dumneavoastra pentru ca faceti parte dintr-o organizatie mai mare si nu cred ca puteti taia capetele nimanui acolo.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

alex1900 scrie:Deci omu a gresit cu ceva la primul cont, si-a facut altul si nu a mai gresit.
Problema e acolo ca aveti un punct in regulament care zice asa:
2.5. Persoanele al caror cont sau acces la serviciile noastre de licitatie pe Internet au fost suspendate, restrictionate, retrase sau interzise din orice motiv, precum si persoanele care au incalcat in orice mod prevederile din Termeni si conditii de utilizare nu mai au dreptul de a utiliza serviciile noastre de licitatie pe Internet.
Copy/paste de aici http://ajutor.okazii.ro/termeni-si-conditii

Eu asa inteleg de aici, ca odata ce unui utilizator i-a fost suspendat contul, nu mai are dreptul sa inregistreze un cont nou. Corectati-ma va rog daca nu am inteles bine.
bach08

Mesaj de bach08 »

iar eu inteleg ca:
-utilizatorul de rea credinta, care nu plateste taxe catre okazii (fostul propietar al nr. telefonului meu) poate sa faca alt cont, cu aceiasi adresa
-eu, cu nr telefonului meu (fostul nr...etc) trebuie sa imi schimb nr (aparat nou, platit abonament/cartela separat) ca sa pot folosi okazii.
PS multumesc pt relatiile cu clientii. Am avut bucuria sa vad, cand m-am intors din vacanta, un mail de la okazii, de pe 15 aprilie (chiar ziua de pasti).
V-as multumi pt felicitari, dar ele nu existau ci doar o instiintare de plata extra urgenta (la plata, totul e urgent, la probleme, raspunsurile pot intarzia). Si distractie mare cand vad ca trebuie platit repede: intamplarea ca modul pe care il doream eu era total aiurea (daca e cu cod in colet e prea scum, cu nr. de telefon e imposibil, avand cartela speciala pt okazii- vezi supra de ce, la banca, normal ca nu era o banca cunoscuta ci una cu 5 sedii in tot Bucuresti-ul- Libra bank etc)...
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Multumesc pentru sfaturile indirecte. Data viitoare cand ma mai trezesc cu vreo suspendare pentru motive inexistente o sa va las sa asteptati plata comisioanelor si a taxelor pana vi se lungesc ochii...asa cum mi s-au lungit si mie dupa emailurile cu instiintarea asupra reactivarii. O sa-mi trag vreo 3-4 conturi, sa fie. Ca nu se stie si, din cate vad eu, e permis. Nu de regulament, ci de ignoranta dvs. Si poate o sa pun la vanzare, pe okazii, conturi okazii. Asta ar fi culmea okaziilor.
alex1900
**
**

Mesaj de alex1900 »

ovidiu :corect, depinde cu ce a gresit. In exemplul tau, acel logo okazii pus pe poze (watermark - amprenta okazii) este facut special pentru astfel de probleme. Daca ai un exmplu il voi verifica eu .

aldorus: in cazuri serioase, folosim acel citat, altfel mergem pe premisa unei relatii constructive, benefice atat utilizatorului cat si a site-ului, asta doar daca utilizatorul da dovada de intelegere si dorinta reala de imbunatatire.

bach: nu poate face o alta adresa cu aceeasi adresa de mail. Imi poti da detaliile contului pe privatsi/sau un telefon de contact si pot incerca sa rezolv eu ceva cu numarul de cont.

ferdinand: cu placere, doar ca datoriile se mostenesc la schimbarea contului. Adica nu poti crea altul daca ai datorii pe unul mai vechi.
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Nu, voiam sa spun ca as putea sa-mi fac 3-4 conturi de la calculatoare diferite, ip-uri diferite, adrese de email diferite si numere de telefon diferite. Asa nu se mai mosteneste nimic.

Din punctul meu de vedere daca un cont a fost suspendat definitiv nu exista nicio scuza pentru ca persoana in cauza sa-si deschida un al doilea cont. Este absolut evident ca e vorba numai de rea credinta. A gresit, poate a acumulat negative, poate nu si-a platit taxele, poate a trimis alt produs in locul celui licitat. Alte motive nu vad sa poate exista pentru o masura precum suspendarea permanenta si nici scuze pentru ca tolerati asa ceva nu exista. Discutiile despre relatiile constructive si alte asemenea n-au nicio legatura cu ceea ce am sesizat eu.
alex1900
**
**

Mesaj de alex1900 »

Ferdinand : bun, ca sa ne linistim, ultilizatorul dat exemplu mai sus, a fost banat pentru ca si-a crescut in mod artificial calificativele. deci nu a fost vorba de ridicari de produse, calificative proaste (se poate observa) sau neplata.
In definitiv poti incerca sa schimbi toate datele la cont (ip email, telefon etc), la final tragi linia si vezi singur ca sunt avantajele si dezavantajele.

Mi-ar fi placut mult sa ne intalnim la Obor sa vorbim pe larg multe. Asta daca va era la indemana, gen sunteti din Bucuresti. Nu a venit nimeni de pe forum din pacate... Poate la Brasov luna viitoare.
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Sunt din Bacau, altfel as fi venit cu placere. Ar fi bine daca okazii ar veni si la targurile din jumatatea de nord a tarii. Sunt targuri mai mici, e drept, dar targurile Brasov-Bucuresti din ultima vreme cam lasa de dorit la capitolul oferta interesanta si deplasarile din alte orase nu mai merita efortul (fizic, financiar).
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

alex1900 scrie:ovidiu :corect, depinde cu ce a gresit. In exemplul tau, acel logo okazii pus pe poze (watermark - amprenta okazii) este facut special pentru astfel de probleme. Daca ai un exmplu il voi verifica eu .
Aceasta intamplare este de cam doi ani in urma iar poza era luata de pe ebay. Eu am ramas doar stupefiat cand am apelat la serviciul clienti si s-au comportat de parca ar fi fost ceva destul de normal....
bach08

Mesaj de bach08 »

alex1900 scrie:
bach: nu poate face o alta adresa cu aceeasi adresa de mail. Imi poti da detaliile contului pe privatsi/sau un telefon de contact si pot incerca sa rezolv eu ceva cu numarul de cont.
Prea tarziu acum! Solicitarea din urma cu 1 an a fost ignorata total de cei de la serviciu clienti, asa ca am luat un mobil nou, cartela noua etc si stau sa explic cumparatorilor/vanzatorilor de ce nu raspund toata ziua.
Scrie răspuns