Probleme pe okazii

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

Aberatii, repet
Deja devine jenant.Eu incep sa caut o alternativa la okazii.
Colectionez monede w.w.. Insule,tari exotice, state disparute sau greu de gasit
Alnaibii

Mesaj de Alnaibii »

am avut placuta surpriza de a primi raspuns a doua zi, cu niste vagi explicatii ce pareau scuze, prin care mi s-a spus ca licitatia in cauza a fost relistata.
thebluelion

Mesaj de thebluelion »

Cei de la okazii sunt din ce in ce mai nenorociti si mai nesimtiti. Am primit recent negativ de razbunare de la un utilizator neserios, caruia i s-a suspendat contul intre timp. I-am sunat pe cei de la okazii sa anuleze negativul primit de la utilizatorul in cauza si mi s-a spus ca s-a schimbat regulamentul, si ca toate calificativele primite raman in vigoare, indiferent de starea conturilor utilizatorilor. Le-am si spus la telefon, vi se pare normal ca daca un user da, la ura, 100 de calificative negative (cum s-a mai vazut, de altfel), acele calificative sa ramana in vigoare? Mi s-a raspuns cu o mare lejeritate si durere in palarie cum ca asta e regulamentul, adica pot sa ma duc efectiv si sa latru la luna.
NESIMTIRE!!!
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Asta ziceam si eu mai sus, am primti niste negative din motive total aiurea, minciuni, si dupa ce am raportat problema celor de la okazii, nici macar nu s-au obosit sa-mi raspunda. In curand intregul sistem de calificative s-ar putea sa devina inutil.
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

E al naibii de amuzant cum de la o zi la alta ajung de la vanzator bronze la gold si apoi inapoi la bronz. Si asta se-ntampla doar pentru ca am ghinionul sa liciteze la mine toti cretinii care isi creeaza conturi pe okazii. Ce algoritm o fi stand la baza sistemului?
PRONUMISMATICA
Site Admin

Dap, si eu la fel.
Si o gramada de magari vad ca au rating mai bun.
Faustina

Mesaj de Faustina »

Nu exista decat o solutie . Evitarea site-ului, poate asa se va trasmite un mesaj pe care sa il ia in seama .
" I would rather live with her on Gyara , than without her in the palace "
Antoninus Pius
eduard7
**
**

Mesaj de eduard7 »

Eu cred asa ca sunteti vinzatori cu state vechi de plata ,aveti calificative la greu si licitatii cu miile e normal sa deveniti tinta unor TEPARI CU EXPERIENTA :twisted: :twisted: si atunci e si normal sa nu va alegeti cu negative de la amatori de chilipiruri si sa va hacuiasca contul cu negative :lol: ,sincer eu am numa pozitive si nu mie clar de cum am scapat pina acuma asa ca trebuie gasita o solutie alternativa sa ne vindem marfa in mod serios si cinstit si vad la reclamatii numa selleri seriosi care contul lor de okazii au devenit o emblema sau un blazon la care respectivii tin din tot sufletul la renumele lor.
Si atunci sugestia mea personala ar fi ca administratori site transilvanian-numismatics.com sa infiinteze un site vinzari online concurent la site okazii si sa aiba ca activitate numa cu obiecte vechi ,monezi,efecte militare etc etc si cred ca inceputul o sa fie greu dar eu personal numai am incredere in site okazii cind apare de exemplu la licitatie gen moneda 500lei 1941 la pretul de 5000 de euro ca e de pe timpul lui Stefan e de domeniul cretinismului chiar aberant si atunci cum sa mai am incredere in okazii si atunci sa se faca forumul specializat pe vinzari-cumparari obiecte vechi si cind apare cite un nebun sau un user serios sa fie sanctionat sau mustrat cind incearca o ESCROCHERIE PT CA SLAVA DOMNULUI NU DUCEM LIPSA DE EXPERTI IN ARTA SI ESCROCI IN DOMENIUL ARTEI,alceva sunt atitea anticari seriosi cu site de marfa la vinzare pe okazii care au mii de licitatii si investesc sume enorme in conturile lor personale eu ias uni pe toti la un loc si ar iesi ceva serios cred si este un crez al meu ca eu personal numa din antichitati traiesc.
ps:scuze poate din ideile de mai sus expuse el pot vi foarte mult dezvoltate pe parcurs,cu stima si respect :wink:
ronin

Mesaj de ronin »

eduard7 scrie: Si atunci sugestia mea personala ar fi ca administratori site transilvanian-numismatics.com sa infiinteze un site vinzari online concurent la site okazii si sa aiba ca activitate numa cu obiecte vechi ,monezi,efecte militare etc etc
Exista deja: http://www.antiqbid.com/
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

Exista, dar stagneaza.Demult.
PRONUMISMATICA
Site Admin

cartelcoserv scrie:Exista, dar stagneaza.Demult.
Imi pare rau, proiectul a fost abandonat din mai multe motive.
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

Stiu, Aldor
Asta eu, eu am avut toata bunavointa
Mai am si acum puse acolo ceva monede
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Asta seara okazii m-a lovit din nou. Cont blocat definitiv pentru ca am dat-o in bara cu o licitatie. Ieri imi incarcasem contul. Frumos, nu?! :D Am postat o piesa de uniforma, o caciula de blana cu emblema, Ministerul Justitiei, anii '90. Stiati ca n-avem voie sa vindem piese de uniforma ale autoritatilor de stat, chiar daca ele nu mai sunt folosite? De fapt nu am voie sa vand emblema de pe caciula, caciula pot s-o vand. Incurcate caile Domnului si mare e gradina lui. Asta mi-a spus persoana de la celalalt capat al firului (prima parte, nu cea cu Domnul). Asadar, daca aveti o cascheta din WW2 n-aveti voie s-o vindeti daca exista vreun semn al autoritatii de stat pe ea. Maine-poimaine n-o sa mai puteti vinde nici decoratii sau medalii, pentru ca scrie RPR sau RSR.
Si inca o chestie. Nu mai este permisa mentionarea in licitatie ca cel care liciteaza suporta comisionul. Zicea persoana de la okazii ca "n-aveti voie sa puneti conditii". In fine, i-am explicat eu ca din moment ce okazii isi ia banii de doua ori, o data pentru postarea licitatiei si apoi din contul meu pentru comision nu mai e problema lor cine suporta comisionul. E licitatia mea si pun ce conditii vreau eu. Pot sa cer si plata intr-un cont deschis in Bahamas. Dar n-am avut cu cine discuta. Cand am mai spus ca o licitatie reprezinta contract deja am bagat-o in ceata. Daca ma mai plangeam cu privire la cele doua cereri de returnare a comisionului nesolutionate sigur imi inchidea. Daca mai spuneam ca ei nu fac nimic in legatura cu idiotii care-si fac zece conturi si liciteaza in bataie de joc...
Concluzia...?! Acum ceva timp am scris un articol pe blog numit "Rusine okazii!" Are vreo 12.000 de vizualizari si zeci de comentarii. Asta e concluzia.
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Acum o saptamana contul mi-a fost suspendat definitiv, apoi reactivat. Astazi am fost din nou suspendat temporar din cazua unui mesaj de tipul "In calitate de vanzator nu am voie sa las date de contact pe forum". Din nou stres, nervi si scuze din partea okazii pentru greseala. Zic ei ca sistemul e de vina, sintagma "date de contact" ducand la suspendarea automata. Si cu ce ma-ncalzesc scuzele lor?

Apropo, a primit cineva vrei factura/chitanta pentru incarcarile de cont pe care le-a efectuat pana acum?
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Asta e din categoria "s-o facem legal" (legal in mintea lor)? Doar mie mi se pare furt pe fata?
Fişiere ataşate
okazii.JPG
okazii.JPG (64.29 KiB) Vizualizat de 12443 ori
Scrie răspuns