Quarter dollar 1917

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

xorah

Quarter dollar 1917

Mesaj de xorah »

Va fii disponibil pentru vinzare peste 30 zile . Pina atunci astept oferte cu preturi. http://www.flickr.com/photos/57928254@N00/?saved=1
cezarika1
**
**

Mesaj de cezarika1 »

Ati avut la vanzare cu peste o luna in urma pe okazii o bancnota de 5000 dinari 1985 (iugoslavia) cu portretul lui tito. V-am pus o intrebare la licitatie si raspunsul dvs. a fost ca v-ati retras bancnota de la vanzare. de ce ati procedat asa?
xorah

Mesaj de xorah »

cezarika1 scrie:Ati avut la vanzare cu peste o luna in urma pe okazii o bancnota de 5000 dinari 1985 (iugoslavia) cu portretul lui tito. V-am pus o intrebare la licitatie si raspunsul dvs. a fost ca v-ati retras bancnota de la vanzare. de ce ati procedat asa?
. La licitatiile mele sunteti suspendata. No comment...
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

xorah scrie:
cezarika1 scrie:Ati avut la vanzare cu peste o luna in urma pe okazii o bancnota de 5000 dinari 1985 (iugoslavia) cu portretul lui tito. V-am pus o intrebare la licitatie si raspunsul dvs. a fost ca v-ati retras bancnota de la vanzare. de ce ati procedat asa?
Asa, dar de ce ati postat de 4 ori :?:
xorah

Mesaj de xorah »

Sper ca acum o sa intelegeti. :!:
xorah

Mesaj de xorah »

vlahul scrie:
xorah scrie:
Asa, dar de ce ati postat de 4 ori :?:
Din greseala.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

xorah scrie:Sper ca acum o sa intelegeti. :!:
Nu mai faceti asa ceva.
Sterg celelalte mesaje.
xorah

Mesaj de xorah »

Aldor scrie:
xorah scrie:Sper ca acum o sa intelegeti. :!:
Nu mai faceti asa ceva.
Sterg celelalte mesaje.
Ma scuzati cind am vrut sa trimit mesajul afisa o pagina alba .Probleme cu netul. Dupa acea am vazut ca a fost trimis de 4 ori.
cezarika1
**
**

Mesaj de cezarika1 »

pacat. chiar voiam sa o cumpar. :cry: oricum, puteati sa-mi fi spus, dar cum nu ati facut-o las pe ceilalti posibili cumparatori sa va aprecieze seriozitatea. :!:
xorah

Mesaj de xorah »

cezarika1 scrie:pacat. chiar voiam sa o cumpar. :cry: oricum, puteati sa-mi fi spus, dar cum nu ati facut-o las pe ceilalti posibili cumparatori sa va aprecieze seriozitatea. :!:
Daca mie domnul FCHIVU care are peste 9000 de calificative pozitive imi da pe okazii calificativul : Parteneriat onorant , chiar las pe posibili cumparatori sa-mi aprecieze seriozitatea :!:
cezarika1
**
**

Mesaj de cezarika1 »

domnul fchivu da acest calificativ la toata lumea, fara deosebire. Totusi, cine e acest fchivu, il cunoaste cineva sau e doar un paravan. Pentru ca cineva sa castige 9000 de licitatii, ar trebui sa fie nabab. Chiar exista acest fchivu? Il cunoaste personal cineva de pe acest forum?
cezarika1
**
**

Mesaj de cezarika1 »

D-le Aldor, dvs. ar trebui sa cunoasteti un asa de mare colectionar. Spuneti-ne ceva despre dumnealui. Exista oare acest fchivu?
Exodus

Mesaj de Exodus »

cezarika1 scrie:D-le Aldor, dvs. ar trebui sa cunoasteti un asa de mare colectionar. Spuneti-ne ceva despre dumnealui. Exista oare acest fchivu?
Sa reînviem Securitatea.....vedeti si dosarul sau la CNSAS :lol: :lol: :lol: :lol:
cezarika1
**
**

Mesaj de cezarika1 »

dacă aţi face vreun schimb şi aţi cumpăra ceva de la el şi aţi lua ţeapă nu cred că v-ar mai arde de râs.

nu credeţi că este cazul să ne cunoaştem măcar noi între noi? nu aşa cum xorah îmi spune mie domnişoara şi eu sunt bărbat.
xorah

Mesaj de xorah »

cezarika1 scrie:domnul fchivu da acest calificativ la toata lumea, fara deosebire. Totusi, cine e acest fchivu, il cunoaste cineva sau e doar un paravan. Pentru ca cineva sa castige 9000 de licitatii, ar trebui sa fie nabab. Chiar exista acest fchivu? Il cunoaste personal cineva de pe acest forum?
. Chir mie mi-a cumparat cele peste 100 bucati de pengo :vedeti certurile anteriore intre noi doi. Tranzactia a decurs impecabil si mi-a platit in timp record cei 350 de RON ceruti pe bancnote.
Scrie răspuns