O simpla intrebare

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Elinorri

Mesaj de Elinorri »

Edit.
Ultima oară modificat 12 Oct 2010, 12:34 de către Elinorri, modificat de 2 ori în total.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Aveti dreptate, fara indoiala ca daca nu exista intentia nu este infractiune, insa eu ma refeream la situatia cand cu buna stiinta se vinde un obiect contrafacut cu titlul de "original".
Bofana

Mesaj de Bofana »

vlahul scrie:Aveti dreptate, fara indoiala ca daca nu exista intentia nu este infractiune, insa eu ma refeream la situatia cand cu buna stiinta se vinde un obiect contrafacut cu titlul de "original".
Exact la acest lucru ma refeream si eu.

In ceea ce priveste "chilipir" -ul mentionat in postul precedent, situatia este prezenta la toate targurile romanesti de profil... ultima situatia vazuta personal a fost cu un MV clasa III, care s-a vandut cu EUR 100. Clientul a intrebat daca piesa este autentica, vanzatorul a spus ca nu este piesa lui, o are de la cineva care o are de la bunici, etc etc - teh usual story. Piesa de "la bunicu" s-a dat cu EUR 100, iar omul a plecat mai departe. Dupa 15 minute, un nou MV se odihnea pe taraba vanzatorului. Clientul initial a venit, si a intrebat foarte contrariat care este situatia... la intrebarile lui, i s-a raspuns scurt - "bre, tu incerci sa ma fraieresti pe mine >? crezi ca iei tu cu EUR 100 un MV original ?"

QED - traim intr-o lume in care un chilipir nu e intotdeauna ceea ce pare la prima vedere, si vom fi intotdeauna orbiti, si vom lasa intotdeauna garda jos, atunci cand vedem ceea ce cautam de mult timp, pe o taraba umila, la un negustor care are aerul ca nu stie ceea ce vinde...
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
Scrie răspuns