Probleme pe okazii

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Eu doar noaptea pot sa ma uit la licitatii. In cursul zilei fie nu se deschid, fie pozele nu pot fi vizualizate. Asta se intampla de vreo doua-trei saptamani.
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

ferdinand scrie:E al naibii de amuzant cum de la o zi la alta ajung de la vanzator bronze la gold si apoi inapoi la bronz. Si asta se-ntampla doar pentru ca am ghinionul sa liciteze la mine toti cretinii care isi creeaza conturi pe okazii. Ce algoritm o fi stand la baza sistemului?
Le-am platit in jur de 20 euro taxe si comisioane din octombrie incoace si am peste 500 de calificative, 100% pozitive, fara vreo cerere de returnarea a comisionului formulata in ultimele 19 zile, dar sunt "vanzator bronze". Chiar sunt curios pe ce se bazeaza sistemul lor.
Sa nu ma spun ca n-am primit niciodata vreun bonus, cu toate ca am platit taxe si comisioane consistente. Alti utilizatori, care vand 2 monede pe luna, au primit bonusuri.
jones2m

Mesaj de jones2m »

dupa o lunga perioada de timp am avut si eu niste licitatii pe okazii,

vanzarile au fost ok dar sincer am fost suprins ce putini vizitatori au fost timp de o luna,
pentru a licitatie nou nouta si care am tinut-o o singura luna la preturi ok am avut 20 , 30 de vizitatori , mi se pare infim fata de valorile pe care le aveai anii trecuti.

asa ca domnilor care tot v-ati plans de dificultati, puteti sa va plange-ti si de scaderea numarului de cumparatori\vizitatori.
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

Nu mai pot acorda calificative in grup, numai individual, si cu mare greutate.
Mai exact, daca am un client care a cumparat 100 carti postale, in aceeasi comanda, trebuie sa stau sa acord 100 de calificative separat
Ati intalnit si dumneavoastra aceasta situatie?
Colectionez monede w.w.. Insule,tari exotice, state disparute sau greu de gasit
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Sau dupa o luna se acorda automat...
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

cartelcoserv scrie:Nu mai pot acorda calificative in grup, numai individual, si cu mare greutate.
Mai exact, daca am un client care a cumparat 100 carti postale, in aceeasi comanda, trebuie sa stau sa acord 100 de calificative separat
Ati intalnit si dumneavoastra aceasta situatie?
Dap... pierd o gramada de timp...

Plus vad ca acum daca ai un colet retur si ceri inapoi comisionul sistemul iti acorda automat calificative neutre!!!! pentru vanzarile respective!!! Cu ce sunt de vina eu ca un magar nu-si ridica coletul? Drept rasplata mai primesc si niste calificative neutre sa-mi strice procentajul. Superb.
bach08

Mesaj de bach08 »

Mai recent, optiunile de relistare sunt in aer.
Sa zicem un produs de 10 lei, cumpara acum sau licitatie, taxat oficial cu 0.00 comision.
Intru pe produs, dau vinde un produs similar, si cand ajung jos taxa 0.01 euro pentru listare...
Dupa multi nervi si raspuns zero de la okazii, ma prind. Trebuie sa modific pretul ca sa nu fiu tarifat. Deci din 10 il fac 9 si peste doua secunde il modific iar la 10, ca sa fie totul in regula.
Buuun. Nu promovez, merg mai departe la finalizare si constat ca am gresit o descriere in titlu... Ma intorc la corectare detalii, iar ma taxeaza cu 0.01 euro taxa de listare (banuiesc ca pe ideea greselile se platesc). Iar de la capat...

Vad ca dl. de la okazii care mai raspundea timid pe aici acum catva timp nu a mai binevoit sa ne viziteze...
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

Domnul de la okazii nu mai are insarcinari pe acest domeniu
Din pacate.Era o persoana cu care se putea discuta si receptiva la sugestiile argumentate
Dealtfel, se vede ca se ocupa altcineva.Gafe si greseli peste greseli
Ultima
Adresă livrare: Predare personala in Aita Mare
Contul e inregistrat in cu totul alta localitate.Si mesajele de pina acum veneau corect
Colectionez monede w.w.. Insule,tari exotice, state disparute sau greu de gasit
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Absolut socant ce a facut okazii:
Alege sa te protejezi impotriva cumparatorilor neseriosi
Activeaza optiune
Cumparatorii care au 1 comanda neonorata in ultimele 3 luni
Cumparatorii care au 2 comenzi neonorate in ultimele 3 luni
Cumparatorii care au 3 comenzi neonorate in ultimele 3 luni
In sfarsit au ascultat sesizarile si au introdus posibilitatea de a respinge ofertele cumparatorilor neseriosi.
thebluelion

Mesaj de thebluelion »

Va multumesc pentru faptul ca ne-ati atras atentia. Din cate vad eu, nu pot aplica restrictia decat licitatie cu licitatie. Exista si varianta de a selecta toate licitatiile simultan?
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

La vanzarea unui obiect asemanator da, se mentine optiunea (adica nu trebuie sa mai dati click). Dar in cazul licitatiilor vechi nu ne ramane decat sa le editam pe rand.
thebluelion

Mesaj de thebluelion »

ferdinand scrie:La vanzarea unui obiect asemanator da, se mentine optiunea (adica nu trebuie sa mai dati click). Dar in cazul licitatiilor vechi nu ne ramane decat sa le editam pe rand.
Ok, va multumesc.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Copiaza de la ebay, si acolo exista optiunea asta de ceva timp. Oricum, normal ar fi fost sa poti seta optiunea asta dnin cont, si sa fie valabila la toate licitatiile.

Mai trebuie sa copieze si sa nu se mai poata lasa calificative negative cumparatorilor, chiar daca nu-si ridica coletele, etc. (pe ebay nu se pot lasa calificative negative decat vanzatorilor).

Eu tocmai am lasat un calificativ negativ unui magar care nu si-a ridicat coletul, iar cei de la okazii au anulat calificativul...
PRONUMISMATICA
Site Admin

Am primit un raspuns de la un reprezentant al okazii.ro in legatura cu de ce se anuleaza un calificativ negativ lasat unui cumparator care nu isi ridica coletul
In cazul in care vanzatorul solicita returnarea comisionului pentru o tranzactie incheiata (indiferent de motivul solicitarii), calificativul se anuleaza automat. S-a considerat ca nu este corect sa sa primeasca un calificativ pentru o tranzactie care nu s-a finalizat.
Deci: daca doresti sa ti se returneze comisionul pentru o tranzactie nefinalizata din vina unui magar care nu-si ridica coletul, nu mai poti lasa calificativ negativ.
Bravos okazii.
cosmin_sm

Mesaj de cosmin_sm »

Si atunci la ce au mai pus optiunea sa nu lasi sa iti liciteze cumparatori care au 1 cal.negativ in ultimele 1,2,3 luni daca nu poti sa-i dai negativ? Care este logica?
Scrie răspuns