Lista persoanelor pe care va recomandam sa-i evitati

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
amonra

Mesaj de amonra »

Eu am ceva impotriva.

Celor mai nou veniti pe forum recomand cu multa caldura consultarea topicului http://transylvanian-numismatics.com/ph ... highlight= pentru a vedea cu ce fel de personaj(e) avem de-a face.
Pecunia non olet.
sebii

Mesaj de sebii »

sebii scrie:
Hunter` scrie:Utilizatorul "digitalin" (M. S. A.) de pe okazii.ro nu ridica coletul ramburs si joaca un teatru ieftin cum ca eu nu i l-as fi expediat. In realitate, si-a batut joc nu numai de mine, ci si de alti utilizatori in ultima vreme, iar daca va uitati la comentariile sale o sa va lamuriti...
si eu am avut probleme cu el...la inceput am crezut ca e un om de cuvant, chiar mi-a facut o pagina de net, apoi mi-a zis ca mi-a trimis niste mesaje prin acea pagina, mesaje care nu au ajuns la mine si din acea cauza el si-a schimbat parerea despre mine si numai ca nu m-a facut pe neserios. astea toate dupa ce a licitata in ianuarie si el inca nu luase comenzile in martie. in sfarsit, eu i-am interzis accesul la licitatiile mele pe okazii
As dori sa aduc o rectificare la cele ce le-am scris mai sus. Daca o perioada nu am mai discutat cu "digitalin" in perioada sarbatorilor am reluat discutia cu acest domn. Am realizat ca totusi e un om cu care se poate discuta si cu care se pot face si afaceri. In plus mi-a platit si in avans comanda care mi-a facut-o si care e aceiasi comanda pe care a facut-o in februarie. Ii pare rau acum ca nu am avut mai multa rabdare si ca nu i-am dat dretul la replica atunci cand am scris mesajul de mai sus.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Userul colectionar2008 de pe okazii, desi pare sa fie un cont facut de cineva doar ca sa-mi strice mie o licitatie, deci nu cred ca o sa mai deranjeze si pe altii. Are adresa de e-mail colectionar2008@yahoo.com

Numarul de telefon cu care s-a inregistrat nu este apelabil.
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

Fab. Eug., utilizatorul IENCY de pe okazii

Castig o licitatie a acestui "domn" (6-7 monede romanesti 1930-1940) cu 1.80 euro si imi pretinde sa-i platesc 19 lei, adica 6.5 lei licitatia+12.5 taxe postale (de parca le-ar fi trimis prin curier rapid, nu prin posta). Nu este vorba, deci, de o suma catusi de putin importanta, dar atitudinea acestui personaj m-a lasat fara cuvinte. Desi la modul de trimitere spune ca nu trimite decat cu plata avans celor cu mai putin de 15 calificative (cazul meu), insista sa-mi trimita ramburs (sa-si mai scoata din pierdere, daca suma finala nu a ajuns la cat dorea el). Ameninta ca daca nu-i platesc exact cat vrea el imi da negativ. Foloseste un limbaj jignitor si dupa ce imi acorda negativ spune ca eu m-am adresat neadecvat si am incercat sa negociez intr-un mod brutal. Concluzia mea a fost ca fie licitatiile lui au rol decorativ, fie la Arad (orasul lui) euro a depasit pragul psihologic de 5 ron.
Freddy

Mesaj de Freddy »

Am colaborat cu dl F. E., nu am avut niciodata probleme cu tranzactiile.
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

Freddy scrie:Am colaborat cu dl F. E., nu am avut niciodata probleme cu tranzactiile.

Am colaborat si eu cu mai multe persoane care aveau sau nu negative si nu am avut probleme. Dar odata si-o data trebuie sa i se intample cuiva, in acest caz mie. :x
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

Zah. Gh., utilizatorul zah1 de pe okazii

Am castigt 4 licitatii ale acestui domn. A spus ca imi mai trimite o lista cu alte monede, insa dupa cateva email-uri nu a mai raspuns. In ultimul mesaj a specificat ca trebuie sa plece pe o perioada nedeterminata si ca ma contacteaza cand se intoarce. Au trecut insa mai bine de 2 luni si n-am mai reusit sa iau legatura ce el. Am vazut ca are 100% pozitive si n-as vrea sa-i dau 4 negative, dar ma vad nevoit s-o fac daca in perioada urmatoare nu ma contacteaza.
micu_klein

Mesaj de micu_klein »

Pentru domnul F. E. pun o vorba buna. Am realizat mai multe tranzactii cu dansul si toate s-au desfasurat in cele mai bune conditii.
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

micu_klein scrie:Pentru domnul F. E. pun o vorba buna. Am realizat mai multe tranzactii cu dansul si toate s-au desfasurat in cele mai bune conditii.

Probabil ca pe-atunci euro nu era 5 ron. :shock: Sa auziti ce mi-a zis cand i-am cerut sa-mi explice si mie cum a facut calculul final. A zis ca daca-mi convine sa platesc, daca nu imi da negativ. Sec
vasil

Mesaj de vasil »

De la zah1 am cumparat multe monede si toate vanzarile au decurs excelent. Mai incercati sa il contactati, poate este o neintelegere sau pur si simplu a uitat.
Mihai

Mesaj de Mihai »

@Tudor C

Parerea mea e ca va cam pripiti. Daca omul a spus ca lipseste o perioada si Dvs. nu ati avut nimic impotriva atunci cand v-a anuntat, mi se pare ca nu sunteti fair. Pe de alta parte, 4 "negative" primite la schimb de Dvs. acum, la inceput ma tem ca nu va vor fi de mare folos. Cu un scor general sub zero, ma tem ca nu vor mai exista prea multi parteneri care sa va accepte la licitatiile lor. E doar un sfat, binenteles, puteti proceda cum doriti.
maryyy

Mesaj de maryyy »

Si eu am colaborat excelent cu Zah1. Din cate stiu, pleaca pentru perioade mari (din tara, cred ), iar cand revine mai activeaza putin pe okazii. Este o persoana corecta, parerea mea....doar ca vine ...pleaca...vine...pleaca...dupa cum are serviciul.
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

Mihai scrie:@Tudor C

Parerea mea e ca va cam pripiti. Daca omul a spus ca lipseste o perioada si Dvs. nu ati avut nimic impotriva atunci cand v-a anuntat, mi se pare ca nu sunteti fair. Pe de alta parte, 4 "negative" primite la schimb de Dvs. acum, la inceput ma tem ca nu va vor fi de mare folos. Cu un scor general sub zero, ma tem ca nu vor mai exista prea multi parteneri care sa va accepte la licitatiile lor. E doar un sfat, binenteles, puteti proceda cum doriti.

Domnul zah1 mi s-a parut serios si foarte de treaba (comparativ cu aproape orice alta persoana cu care am colaborat), tocmai de-asta nu i-am dat negativ, desi consider ca as fi avut tot dreptul. Dumnealui a zis ca lipseste o perioada si eu am crezut va fi vorba de 2-3 saptamani. N-am stiut ca lipseste perioade atat de mari, sau ca datorita serviciului are deplasari in strainatate, probabil. Dar ar fi putut sa raspunda la unul din ultimele email-uri, sa stiu ca mai putem colabora. Oricum, acum ca stiu care este problema voi mai astepta.
P.S. Parerea mea este ca ar fi fost oarecum incorect sa primesc si eu 4 negative, din moment ce mi-am facut datoria si am luat legatura cu dumnealui.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Ma interesa o carte postala ilustrata de pe okazii, am intrat in legatura cu vanzatorul pe forumul licitatiei si am propus o suma cu tot cu taxe. Respectivul a fost de acord si m-a invitat sa licitez. Cand am primit plicul surpriza: a fost mai scump decat daca as fi licitat fara sa negociez initial. Id-ul userului de pe okazii este decolectie, este din Cluj, iar licitatia este aceasta: http://www.okazii.ro/catalog/15218790/B ... culat.html . Se poate vedea clar in forum discutia. Eu consider ca sintagma "cu tot cu taxe" este extrem de elocventa si nu poate fi vreun dubiu. Astfel ca am oferit 15 lei cu tot cu taxe si am platit 20 lei ... I-am si scris vanzatorului despre situatie si nu s-a obosit sa-mi raspunda. Insa mi-a acordat calificativ pozitiv.

L.E.Ulterior am rezolvat problma.
Ultima oară modificat 02 Iul 2009, 11:03 de către vlahul, modificat 1 dată în total.
andreka

Mesaj de andreka »

am avut probleme cu domnul silaghis de pe okazii.
Am cumparat de la el o bancnota necirculata in valoare de 150 ron. Toate bune si frumoase pana imi ajunge bancnota acasa...pret 187 ron...bineinteles ca am refuzat coletul pentru ca mi sa parut bataie joc. Astazi surpriza mare, primesc pe okazii calificativ negativ de la dansul cu raspunsul:,, nu a cumparat.justificare si comportament neasteptat''(primul calificativ negativ). Pentru ai demonstra ca nu sunt un om razbunator eu am acordat calificativ pozitiv cu mentiunea ca cere taxe de aproape 40 lei pentru o bancnota de 150 ron...

''OMUL E OM PANA LA A 10 REINCARNARE''
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
Scrie răspuns