Probleme pe okazii

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
thebluelion

Mesaj de thebluelion »

Aldor scrie:Eu nu am primit niciodata un astfel de mesaj/reminder de la ei. Desi am avut licitatii la care nu am lasat calificativ nici dupa mai multe luni.
Probabil ca dvs va numarati printre norocosi; recordul meu personal (mai mult al celor de la okazii) este la un reminder primit de 3 ori, in aceeasi zi, la vreo 2 luni dupa ce lasasem calificativ...
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

vlahul scrie:In urma unei discutii de aici, am fost sunat acum vreo 10 zile de un domn de la okazii care ma intreba daca primesc avertizarile de la okazii. Se pare ca sunt bune discutiile pe forum, mai ales ca sectiunile obiecte de colectie, ( dar si carti, bijuterii&ceasuri si antichitati&arta ) tin sus okazii...
Esti norocos. Mie, dupa mai multe reclamatii mi-au spus ca nu-i necesar sa-mi impinga pe mail nimic pentru ca ma pot lega si vedea totul pe site. Nici acum nu primesc nimic pe mail.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
ronin

Mesaj de ronin »

Cineva a castigat recent o licitatie de-a mea in valoare de 7 lei, iar in mail-ul de instiintare si in cont imi arata suma castigatoare 0. Castigatorul mi-a zis ca si lui ii arat la fel, 0 lei. Oare voi mai plati comision? :D
badin19

Mesaj de badin19 »

ronin scrie:Cineva a castigat recent o licitatie de-a mea in valoare de 7 lei, iar in mail-ul de instiintare si in cont imi arata suma castigatoare 0. Castigatorul mi-a zis ca si lui ii arat la fel, 0 lei. Oare voi mai plati comision? :D
am patit si eu acelasi lucru cand am cumparat ceva... :)
Divide et impera
claus

Mesaj de claus »

la mine cineva a licitat 10 lei dupa care aceeasi persoana a licitat iar 10.5 lei desi n-a mai fost niciun alt licitator (probabil ca a pus autolicitator la al doilea bid)...pana la urma a castigat licitatia dupa o lupta cu...sine :D
badin19

Mesaj de badin19 »

:lol: :lol: :lol: asta chiar este buna! si la ce pret ati vandut piesa?
Divide et impera
claus

Mesaj de claus »

au fost 2 oferte ale aceluiasi cumparator, bineinteles ca la pretul minim :)
Ultima oară modificat 06 Ian 2010, 15:54 de către claus, modificat 1 dată în total.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Revin pe acest topic pentru a pune in garda pe cei care liciteaza pe okazii. Contorul lor nu are nicio legatura cu ora terminarii licitatiei. M-am pacalit crezand ca mai am peste o ora si 40 de minute sa ma gandesc si licitatia s-a terminat la ora anuntata (era o discrepanta intre contor si ora de terminare). Aviz amatorilor :)
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
claus

Mesaj de claus »

Am observat si eu inca de saptamana trecuta. Se termina licitatia la ora 20.00, iar la ora 19.30 arata ca mai sunt 2h pana terminare :)

Nu doar cei care liciteaza au de pierdut, ci si vanzatorii-multi liciteaza in ultimele minute.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Si daca contorul este stricat ce mai e de facut?
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

claus scrie:Am observat si eu inca de saptamana trecuta. Se termina licitatia la ora 20.00, iar la ora 19.30 arata ca mai sunt 2h pana terminare :)

Nu doar cei care liciteaza au de pierdut, ci si vanzatorii-multi liciteaza in ultimele minute.
Pai vedeti! Daca spuneati aici macar eu nu pierdeam licitatia iar vanzatorul castiga mai mult :) Si cati or mai fi fost in situatia asta....
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
claus

Mesaj de claus »

Am crezut ca problema a fost doar pe moment si ca se va rezolva rapid, se pare insa ca dupa o saptamana n-au facut nimic. De atunci nu am mai urmarit cu atentie.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Pe siteul nostru de licitatii (antiqbid) countdown-ul merge perfect :mrgreen:

I-a anuntat cineva pe cei da la okazii de problema?
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Problema cu anuntatul este ca nu se poate dovedi decat inainte de expirarea licitatiei. Poate numai daca gaseste cineva intamplator aceeasi discrepanta intre contor si ora de finalizare, ar putea fi crezut de cei de la okazii. Oricum am mari indoieli ca se va misca cineva sa rezolve problema vreodata. Singura speranta ar fi sa treaca de la sine :D

LE Inca o observatie: am impresia ca licitatiile expira cat sunt inca active. Spun asta pentru ca sunt o multime de obiecte repuse in vanzare inainte de a expira. Nu-mi imaginez ca mai multi dealeri au pus intentionat aceleasi obiecte de mai multe ori.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

La mine au expirat ceva licitatii, fro 20-30 si au disparut, nu le mai pot repune...
Chestia e ca am obosit sa tot reclam problemele celor de la okazii, mai ales ca de cativa ani nici nu mai raspund ( exceptie fiind cand am primit un telefon ).
Scrie răspuns