Probleme create la achizitii de pe VCoins

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

alex_2001
nou in forum
nou in forum

Probleme create la achizitii de pe VCoins

Mesaj de alex_2001 »

Buna seara la toata lumea. Ma numesc Alex Dimache, sunt din Bucuresti, inginer si cadru didactic universitar, in timpul liber numismat, domeniu: Romania de la inceputuri pana in timpurile noastre, monede si bancnote.
Doresc sa va supun atentiei ceea ce am patit in ultima luna cu site-ul VCoins.
Am "ochit" mai de mult pe VCoins, o dacica tip Husi-Vovriesti, apartinand lui "Dmitri Markov", companie mare (asa mi-au scris) din New York. Le-am scris dorind s-o achizitionez si am trimis banii. Au primit banii si pe 6 August mi-au spus ca mi-au expediat moneda, recomandat, air-mail. Dupa 3 saptamani de asteptare le-am scris intrebandu-i ce se intampla deoarece nu am primit nimic. Dupa ce le-am trimis 2 email-uri, au binevoit sa raspunda spunand ca s-a produs o incurcatura si ca o vor trimite pe 28 August. Ieri, 4 Septembrie am primit un plic (din hartie chioara), recomandat, stampila din USA, cu doua cartonase in el, pe fiecare fiind descrisa moneda, pe unul scris de mana, pe celalalt de imprimanta. In rest nimic, plicul gol, lipit perfect, nici o urma de "violare" a corespondentei. Le-am scris tot ieri, intrebandu-i ce s-a intamplat. Deocamdata nu am primit raspuns. In acelasi timp i-am scris administratorului de la VCoins relatandu-i ce s-a intamplat si intrebandu-l daca i se pare normal. I-am mai spus ca desi Romania e o tara considerata "lumea a III-a", mai are si oameni cinstiti si onesti, i-am trimis si nick-ul meu de pe ebay si i-am sugerat sa contacteze si alti doi vendori de pe VCoins de la care am cumparat si cu care nu am avut nici un fel de probleme. Adica sa ceara referinte despre mine. I-am transmis si ca nu mi se pare normal faptul ca site-ul nu are un forum sau un sistem de feedback-uri cum ar fi normal ca sa putem sa prezentam "si bune si rele" pe sau prin el.
Raspunsul a fost naucitor, a spus ca l-am jignit prin faptul ca am spus ca pe site-ul lui se afla persoane neserioase si necinstite, ca el personal verifica pe toti cei care se inscriu pe site (sunt tare curios cum), ca Dmitri Markov e o companie serioasa, inscrisa de 6 ani pe site-ul lui si ca nu a primit nici o data plangeri la adresa lui. Ca probabil "serviciile postale din unele tari sunt specializate sa deschida corespondenta" si ca asa a disparut moneda.
Din toata scrisoarea, o singura data a avut dreptate, atunci cand a sustinut ca, deoarece tranzactia nu s-a desfasurat prin intermediul VCoins (nici nu se putea, deoarece Pay Pal-ul inca nu e inteles de toate bancile noastre), el nu poate face nimic. I-am raspuns spunandu-i ca nu l-am acuzat pe el, ca nu doresc nici compensatii nici nimic, dar ca nu gasesc normal sa afirme ca eu nu am dreptate, cata vreme pot sa-i trimit email-urile discutiilor mele cu vendorul si scan-ul cu plicul desfacut in care se observa f. bine ca lipiciul este intact, dovezi destule dupa parerea mea. I-am spus si ca faptul ca nu are un forum sau un sistem de feedback-uri este in neregula, cata vreme cumpararile se desfasoara pe baza increderii reciproce.
Nu mi-a raspuns la acest al doilea email, si nici nu cred ca o va face.
V-am scris din mai multe motive: 1. ca alte persoane sa fie avizate si sa stie ca se pot intampla si lucruri de acest gen pe VCoins (am vazut si comentariile anterioare de pe forum, privitoare la falsurile vehiculate tot pe acest site): 2. astept sugestii, cam ce as putea sa fac in continuare.
Nu ma deranjeaza pierderea banilor (eu personal nu cred ca mai recuperez moneda) ci faptul ca suntem priviti ca niste persoane care nu avem dreptul la opinii, comentarii, sugestii. Sunt constient ca avem o "mostenire" cu "greutate" datorita multiplelor "tzepe" date de romani pe net din '92 incoace, dar mie personal mi se pare ca situatia s-a schimbat in bine in ultimii ani. Tot mai multi romani cumpara de pe net (inclusiv ebay) iar lucrurile s-au mai "civilizat" ca sa zic asa. Dar suntem priviti ca o minoritate care nu are dreptul la opinie... Din ce in ce mai multi cunoscuti imi relateaza incidente minore, de la lipsa de respect in a raspunde la email-uri pana la neprimirea produselor comandate, din varii motive.
Ma gandesc sa intru si pe forumurile internationale, cum ar fi Ancient Coins si sa le descriu problema, poate nu ar fi rau ca si altii care au avut probleme, sa faca acelasi lucru. Ma intreb ca ar zice administratorul de la VCoins daca ar primi 50 de email-uri de la romani nemultiumiti. Ar sustine ca nu avem dreptate, sau pur si simplu ar inchide accesul IP-urilor din Romania?! In speranta ca nu v-am plicitsit si ca am tras un semnal de alarma, cu toata stima, Alex
valentinian

Mesaj de valentinian »

eu am spus de '' HARLAN J. BERK'' ,tot asa ''vanzator serios'', ca mi-a vandut vreo doua falsuri si nici macar nu m-au bagat in seama pe ''forumancientcoins''...oricum eu cred ca 90% din ce pe net de vanzare sunt falsuri si asa as explica scaderea pretului kosonilor ... nu prin descoperiri...
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Cred ca aceste problema ar trebui abordate cu seriozitate de catre oricine, indiferent daca sunt din Romania sau orice alta tara cumparatorii inselati.
Nu stiu daca exista o autoritate, gen politie, care sa fie sesizata in astfel de situatii, poate de aceea sunt create grupurile pe yahoo si asa mai departe.
Poate ca o data cu infiintarea ANR aceasta va lua atitudine fata de astfel de situatii.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Alex, problema nu sta in faptul ca suntem romani, problema sta in faptul ca aici activitatea de colectionare este privita cu suspiciune din start, fara sprijin la Ministerul Culturii, fara sprijin la istoricii de marca (cei ce-ar trebui sa ne sustina pe noi, cei pasionati de-un domeniu legat de istorie). Practic ce-am dori sa ne sustina trebuie sa organizam noi. Americanilor nu-si permit sa le faca asta pentru ca americanii (numai ca exemplu) au organisme specializate care investigheaza fraudele de orice fel. Inclusiv te poti adresa FBI chiar si pentru chestii de-astea (exista un exemplu pe forumancientcoins). Dar poti sa "dai sfoara in tara", exista situri specializate pentru vanzatorii incorecti, Dar iti dau un sfat, nu te mai prezenta umil, spaunand ca Romania e asa si pe dincolo, n-ai sa ai nicio consideratie, prezinta-te ca un cetatean civilizat al UE, cu drepturi pe care le are orice om normal si ai sa fii privit altfel. Si eu am luat de pe vcoins (nu de la tipul ala) si n-am avut probleme, ai nimerit un vanzator fara etica, ghinion, si acest ghinion trebuie relatat si altora pentru a cunoaste profilul real al acestui comerciant. Dupa cum ai vazut, celelalte discutii s-au terminat cu concluzia ca achizitiile de care vorbim erau de la EFTIS deci intru totul explicabil de ce erau falsuri. Acel comerciant avea dosar penal demult in Anglia.
florin232

Mesaj de florin232 »

Ai facut foarte bine Alex in primul rand ca ai postat aici aceste probleme. Si eu as cam vrea sa ma inscriu pe site avand in vedere ca sunt cateva piese care m-ar interesa (ce-i drept nu ale acestui individ dar e bine de stiut). Mi se pare oricum revoltator sa te plangi administratorului ca ai avut o problema cu unul din traderi iar el sa o ia ca pe o ofensa personala. Din punctul asta de vedere ebay este mai bun macar pentru ca permite un sistem de feedback. In situatia de fata nu prea mai ai ce sa faci, decat sa speri ca a fost o greseala a respectivului si ca vei primi si moneda.
Esenta problemei este oricum alta. Datorita unor escroci aproape orice roman ce doreste sa faca tranzactii in strainatate este vazut imediat ca un tepar. Si eu cred ca situatia s-a mai remediat in ultimii ani si ca am inceput totusi (cel putin unii) sa dovedim in afara ca putem fi si corecti. Se pare insa ca imediat ce apare o uscatura se creaza impresia ca toata padurea e putreda. Pacat...
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Niciodata n-am simtit ca ma crede cineva tepar. Si intotdeauna am specificat de la inceput ca-s din Romania. daca esti corect, marea majoritate a vanzatorilor se poarta si ei corect cu tine. Eu cred, si propun asta ca ar trebui sa facem o lista neagra cu toti vanzatorii de pe net care ne trag tepe si poate in viitor s-o trecem si-n engleza cu toate dovezile pe care le avem (altfel n-o s-o ia nimeni in seama).
Mircea

Mesaj de Mircea »

Domnule Alex, daca tot s-a intamplat acest "shit" cum zic ei, si tot nu mai sperati sa va recuperati banii, cel putin in curand, va sugerez sa actionati in modul urmator: incercati sa aflati in ce oras se afla aceasta firma, chiar virtuala, aflati o adresa a politiei din acel oras (daca e New York folositi adresa headquarter) concepeti o plangere cat se poate de simpla: ati vazut, ati platit, ati avut acceptul ca au primit banii si v-au trimis un carton colorat in loc de moneda si trimiteti plangerea prin posta. Aceeasi plangere o puteti trimite si Interpolului din USA. Faceti niste copii dupa hartiile din plic, nu trimiteti originalele.
Ce mai puteti face? Puteti sa cereti banii care vi se cuvin de la asigurare, in pricipiu orice pachet (care contine altceva decat documente) se asigura din oficiu. Mai puteti, dar aici depinde ce deal a fost in legatura cu returnarea monedei in caz ca nu va convine, sa impachetati totul asa cum a fost, sa puneti intr-un plic mai mare si sa expediati inapoi cu mentiunea ca nu este aceea moneda care ati comandat-o si vreti banii inapoi.
Nici una din aceste actiuni nu garanteaza ca veti avea succes.
Ni va lansati niciodata in discutii despre corectitudinea siteului sau firmei, sunt lucruri care nu se pot dovedi imediat, nu este standard pentru asta, se intampla zilnic o groaza de tampenii din prostie si incompetenta. Nu stiu daca cineva voit nu v-a trimis moneda, s-au v-au luat banii abuziv. Tratati-i de la egal la egal si formulati nemultumirea cat se poate de concret.
Mircea

Mesaj de Mircea »

vlahul scrie:Cred ca aceste problema ar trebui abordate cu seriozitate de catre oricine, indiferent daca sunt din Romania sau orice alta tara cumparatorii inselati.
Nu stiu daca exista o autoritate, gen politie, care sa fie sesizata in astfel de situatii, poate de aceea sunt create grupurile pe yahoo si asa mai departe.
Poate ca o data cu infiintarea ANR aceasta va lua atitudine fata de astfel de situatii.
Acolo (aici) in America de Nord exista foarte multe posibilitati si legi care te feresc de astfel de lucruri. Atunci cand tranzactia se face international problema devine confuza si uneori se profita de pe urma aceasta.

Ca idee generala atunci cand cumparati de pe internet si international:
1. Puneti toate intrebarile vanzatorului inainte de a cumpara ceva. Mai ales intrebati daca piesa este originala, autentica sau este o copie. Asta este cea mai importanta intrebare. Daca in textul descrierii scrie ca piesa este originala intrebati ce inseamna pentru vanzator ca este originala: adica a fost batuta in 1832 este din aur sau argint etc.
2. Daca achizitionati ceva valoros si scump nu va bazati pe serviciile postale din tarile respective. Aia nu fura din pachete dar in rest sunt cam ca la noi, pierd pachetele (ca doar plateste asigurarea), uita sa le trimita etc. Dati adresa unui prieten din USA, sau Germania sau unde o fi, el sigur primeste pachetul acolo si rugati-l sa va expedieze international cu Fedex, sau DHL sau alta firma serioasa.
Am expediat o moneda in China si adresa a fost una ciudata desi omul era din Beijing, iar la posta mi-a spus ca de fapt coletul se va duce cu posta americana undeva prin New York si de acolo la Beijing cu o companie de a lor.
3. Daca se intampla cum s-a intamplat domnului Alex, verificati daca plicul are acel track number, orice scrisoare recomandata trebuie sa-l aiba, daca nu il are nu e recomandata si ei nu pot verifica ca dumneavoastra ati primit plicul. Atunci pastrati tacerea si anuntati-i ca nu ati primit nici un colet.
4. Ce alte intrebari puneti inainte de a incheia tranzactia:
-conditii de returnare, in cat timp va trimite piesa, daca nu scrie nici unde ca el va trimite piesa in 2 saptamani nu puteti avea pretentia sa o primiti in timpul asta, prin ce fel de mesagerie mai ales ca de obicei asta o platiti dumneavoastra, cereti acel track number care va permite sa urmariti traiectoria coletului.
- daca se asigura expeditia si cum sunteti dumneavoastra despagubiti in caz de piedere
- cum va fi impachetata moneda (in plic cu bule, plic simplu etc) si sa va trimita greutatea coletului dupa expediere, in felul acesta ii puteti verifica pe cei de la posta romana.
Olimpia

Mesaj de Olimpia »

Mircea scrie:
vlahul scrie:Cred ca aceste problema ar trebui abordate cu seriozitate de catre oricine, indiferent daca sunt din Romania sau orice alta tara cumparatorii inselati.
Acolo (aici) in America de Nord exista foarte multe posibilitati si legi care te feresc de astfel de lucruri. Atunci cand tranzactia se face international problema devine confuza si uneori se profita de pe urma aceasta.

Ca idee generala atunci cand cumparati de pe internet si international:
1. Puneti toate intrebarile vanzatorului inainte de a cumpara ceva. Mai ales intrebati daca piesa este originala, autentica sau este o copie. Asta este cea mai importanta intrebare. Daca in textul descrierii scrie ca piesa este originala intrebati ce inseamna pentru vanzator ca este originala: adica a fost batuta in 1832 este din aur sau argint etc.
2. Daca achizitionati ceva valoros si scump nu va bazati pe serviciile postale din tarile respective. Aia nu fura din pachete dar in rest sunt cam ca la noi, pierd pachetele (ca doar plateste asigurarea), uita sa le trimita etc. Dati adresa unui prieten din USA, sau Germania sau unde o fi, el sigur primeste pachetul acolo si rugati-l sa va expedieze international cu Fedex, sau DHL sau alta firma serioasa.
Am expediat o moneda in China si adresa a fost una ciudata desi omul era din Beijing, iar la posta mi-a spus ca de fapt coletul se va duce cu posta americana undeva prin New York si de acolo la Beijing cu o companie de a lor.
3. Daca se intampla cum s-a intamplat domnului Alex, verificati daca plicul are acel track number, orice scrisoare recomandata trebuie sa-l aiba, daca nu il are nu e recomandata si ei nu pot verifica ca dumneavoastra ati primit plicul. Atunci pastrati tacerea si anuntati-i ca nu ati primit nici un colet.
4. Ce alte intrebari puneti inainte de a incheia tranzactia:
-conditii de returnare, in cat timp va trimite piesa, daca nu scrie nici unde ca el va trimite piesa in 2 saptamani nu puteti avea pretentia sa o primiti in timpul asta, prin ce fel de mesagerie mai ales ca de obicei asta o platiti dumneavoastra, cereti acel track number care va permite sa urmariti traiectoria coletului.
- daca se asigura expeditia si cum sunteti dumneavoastra despagubiti in caz de piedere
- cum va fi impachetata moneda (in plic cu bule, plic simplu etc) si sa va trimita greutatea coletului dupa expediere, in felul acesta ii puteti verifica pe cei de la posta romana.

Toate aceste linii se pot rezuma mai simplu: SERIOZITATE/SINCERITATE. Vrei sa fii sigur de un lucru, platesi prin PayPal(ai macar o garantie), pentru ce e de modalitati de postat si politie, acesti nu se prea ocupa de cazuri mici si izolate, toate lumia stie aceste fapte. Chiar si fata in fata cu vînzatorul ti se pot întîmpla aceste belele. :wink:
banivechi

Mesaj de banivechi »

Stiti ce ma mir eu? Ca e pomenit numele Dmitri Markov. Tipul e unul din cei mai mari dealeri (si serios totodata!) de monede rusesti, in plus si unul din marii experti in domeniu. Am avut ocazia sa dau mina cu el la Munchen. Ce pot sa zic in apararea lui e ca tipul face milioane anual din monede (are propria lui casa de licitatii la New York - si daca nu ma insel si site-ul rustypennies.com). Ori un asemenea om pur si simplu nu-si permite sa traga o teapa care nu costa nici cit un catalog pe care-l distribuie el gratis al licitatiilor sale. Probabil ca e o greseala pe undeva, un angajat a ratacit moneda si apoi ca sa nu fie dat afara a trimis un plic gol...
Markov nu e omul care sa lipeasca plicuri si sa mearga sa stea la ghiseu la posta... are pe altii pentru asta.
Sincer, cred ca afisarea acestui nume pe o lista neagra pe internet de catre un ilustru necunoscut (din Romania mai ales) nu va fi luata in seama.
alex_2001
nou in forum
nou in forum

Ref VCoins

Mesaj de alex_2001 »

Buna seara din nou. In primul rand va multumesc tuturor, pentru faptul ca ati avut amabilitatea si ati venit cu sfaturi si sugestii. Problema mea nu s-a incheiat, am primit un nou mesaj de la administrator, care imi reproseaza ca l-am atacat dur pe Dmitri Markov, el crede ca l-am acuzat de coruptie. I-am replicat ca nu am mentionat cuvantul coruptie si ca pentru mine acest cuvant are o cu totul alta semnificatie decat cea pe care o atribuie dansul. Mai mult, iar mi-a scris ca s-a simtit ofensat de faptul ca indirect l-am facut si pe el hot. I-am replicat ca nu am facut nici o asociere ci doar observatia ca pe site-ul lui nu se pot face comentarii sau posta feedback-uri, practic se merge pe incredere. Mi-a spus ca la fel de usor si eu pot fi acuzat de furt, puteam sa primesc moneda si sa ma fac "ca ploua". I-am spus ca sunt de acord cu observatia lui, dar ca pe mine nu ma intereseaza compensatii financiare din partea lui sau a lui Markov, vreau sa aflu adevarul, deci faptul ca as fi luat moneda si as fi facut pe victima nu-si are rostul din moment ce nu doresc sa mi se returneze banii. Iar cu Posta Romana, sa fim seriosi, plicul era perfect lipit. In plus, stiti cu totii cum arata un Husi-Vovriesti. Cam uzata, alb murdar, una sau doua taieturi, un functionar de la posta n-ar da 2 bani pe ea (doar daca n-ar fi numismat, :lol: ). In final mi-a spus ca cu toate ca nu e treaba lui, daca ii trimit plicul, se va interesa personal de problema. I-am replicat ca astept un raspuns de la Markov pana luni si apoi ii trimit plicul.
Dl. "banivechi" spune ca l-a cunoscut personal pe dl. Markov si ca e un om de caracter. De acord, si eu am auzit lucruri bune despre dansul. Sa nu uitam insa faptul ca "Dmitri Markov" este o companie, e usor ca un angajat sa "uite" sa trimita o moneda, mai cu seama cand trebuie sa o trimita intr-o tara din Europa de Est, unde cel de acolo nu prea poate face nimic ca sa dovedeasca ca n-a primit-o. Poata ca asa s-a intamplat in realitate, a uitat pur si simplu sa o trimita, nu vreau sa sar cu concluzii pripite. Dar un lucru e cert, prima data cand a incurcat "borcanele", a raspuns foarte greu la email-urile mele in care il intrebam ce s-a intamplat cu moneda. Acum, dupa email-ul pe care l-am expediat acum 2 zile si in care ceream lamuriri despre plicul gol, nu am primit nici un raspuns. Chiar daca el (si compania care il reprezinta) este o personalitate si eu un "ilustru necunoscut", asta nu inseamna ca trebuie sa fie lipsit de cele mai elementare reguli de politete.
Dl "berserkr" are perfecta dreptate, in tara noastra numismatii sunt priviti cu suspiciune iar Statul prin Ministerul Culturii nu se prea oboseste sa-si promoveze valorile culturale si mostenirile istorice din domeniul numismaticii. De aceea a si luat fiinta ANR, asta a fost motivul principal, si sper ca sa nu se denatureze asa cum s-a intamplat cu SNR.
Cu stima, Alex
alex_2001
nou in forum
nou in forum

Mesaj de alex_2001 »

Si daca tot m-am pornit in a mentiona dealeri "cu probleme" va plictisesc si cu "Ancient Coin Canada". Acum 3 luni am vazut un ban, Radu I sau Dan I, nu prea mi-era clar pentru ca la medievale eram inca "bocna". Mi-a placut, 30 USD, merita (m-a sfatuit un prieten bun si specialist in "table" medievale de la noi). Am luat legatura cu administratorul site-lui, si prin conventie, i-am trimis banii in scrisoare recomandata, air-mail. Dupa 2 saptamani am inceput sa-l intreb daca a primit banii, si l-am tot intrebat pana s-au facut 4 saptamani. Mereu: "Nu am primit banii". Mi-a spus ca a verificat prin Tracking Postei Canadiene, dupa RN-ul scrisorii si ca scrisoarea nu a intrat in tara. In final mi-a spus aceeasi placa ca si VCoins, ca Posta Romana poate ca a pierdut-o si sa verific in tara. Asa am si facut numai ca am verificat atat la Posta Romana cat si la cea Canadiana. Si nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca scrisoarea ajunsese in Canada. Domnilor, jos palaria, era trecuta data cand a intrat in Canada, data cand a preluat-o oficiul postal local si data cand i s-a trimis tipului instiintare ca are o scrisoare recomandata. I-am trimis un mesaj in care i-am dat si poza cu imaginea site-ului Postei Canadiene unde erau trecute informatiile respective. A spus ca se duce la posta si verifica (desi primise instiintare acasa). Apoi a revenit spunand ca a fost la oficiul postal, iar o functionara i-a spus ca a primit scrisoarea din Romania, dar ca i-a pus-o deoparte si nu mai stia unde!! :lol: :lol: :lol: Tipul si-a cerut scuze, etc.
Pentru ca moneda imi placea mult, dupa o saptamana de cautari febrile a plicului prin oficiul postei canadiene, i-am trimis din nou banii, asigurandu-l ca de data asta functionara nu va mai gresi si rugandu-l ca sa o ierte si din partea mea dar si a lui.
Nu stiu daca a inteles ironia, dar mi-a trimis moneda. Nu vreau sa fac afirmatii gresite, dar cred ca l-au multumit mai mult 60 USD pe moneda decat 30. Si asta e o forma de a face sa creasca pretul unei monede. Acum imi pare rau, ar fi trebuit sa-i scriu cateva de la obraz si sa renunt si la moneda si la bani. Dar stiti si dvs. ca atunci cand ai in sange pasiunea de a strange "fieratanii" e greu sa renunti la ceva care iti place si-ti doresti.
Ceea ce vreau sa remarc este si faptul ca tipul era convins ca nu prea ma pricep la a naviga si cauta pe internet informatii.
Nu e prima data cand "strainii" ne trateaza ca pe o tara bananiera, si nu numai in cadrul tranzactiilor numismatice. Prin natura meseriei, am contact si cu consultanti straini. Sa ma ierte Dumnezeu, ca am impresia cateodata in discutii ca ei cred ca au descoperit America iar noi de-abia coboram din baobabi si schimbam pietrisul si frunzele cu hartia igienica. Si pe cuvantul meu, multi dintre ei sunt "bocna" comparativ cu noi. Dar vin din tari "dezvoltate".
In speranta ca nu v-am plicitisit prea tare...
Olimpia

Mesaj de Olimpia »

alex_2001 scrie:...Sa ma ierte Dumnezeu, ca am impresia cateodata in discutii ca ei cred ca au descoperit America iar noi de-abia coboram din baobabi si schimbam pietrisul si frunzele cu hartia igienica. Si pe cuvantul meu, multi dintre ei sunt "bocna" comparativ cu noi. Dar vin din tari "dezvoltate".
In speranta ca nu v-am plicitisit prea tare...
Ai dreptate Alex, tara poate este dezvoltata dar dînsii nu, din pacate, si majoritatea au o viziune foarte foarte limitata in exterior, si nu te mira dar si în Romania sînt care se cred la fel de ''isteti'' ca cei din occident...toti acestia fac parte din decorul nostru. :cry:
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

@Alex Cu ancientcoins.ca am avut si eu doua probleme. Odata mi s-au pierdut banii (se pare ca-i chiar o problema cu Dl Fishman) si odata moneda trimisa de el. A doua oara s-a oferit sa-mi ramburseze banii prin plati paypal indicate de mine. Si cu toate astea am cumparat de la el inainte fara probleme. Oricum a doua oara a recunoscut ca a primit banii (ce-i drept era o suma mai mica decat prima oara cand "s-au pierdut")

@banivechi sunt convins ca daca am avea o lista neagra cu toate dovezile pe site ar fi luata foarte in serios afara, daca vrei punem si pariu :D
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

daca pana acum ceva timp nu exista paypal in Romania, se puteau trimite banii in special pe baza increderii, evident riscul fiind pe masura, acum insa...
Scrie răspuns