Rollo_tomassi sau Ing. M. Lucian, din Tomesti?
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
-
Marius.Stoica
- **

Rollo_tomassi sau Ing. M. Lucian, din Tomesti?
Salutare tuturor..
Uitandu-ma pe okazii dupa talere, observ, spre surprinderea mea o piesa de 1/2 taler 1789 A, pe care o cumparasem cu ceva vreme in urma de la un fost utilizator "yegorov" de pe okazii ( despre care am si postat pe forum) care mi-a expediat o piesa de 2 lei in locul talerului luat cu 250 lei. Discutiile legate de piesa sunt la acel topic.
Ceea ce e socant, dupa ce "yegorov" a intrat intr-un con de umbra ( si avea de ce) apare un rollo_tomassi despre care un alt pagubit m-a informat ca s-ar putea sa fie una si aceeasi persoana cu ing. M.Lucian din Tomesti.
Rollo tomassi este din Iasi, si vinde o piesa pe care nu am putut sa o uit asa usor, va imaginati de ce. In plus, moneda la vanzare prezinta uzura usoara deasupra efigiei imparatului, exact ca piesa care se cuvenea sa imi ajunga, dupa plata coletului si, implcit, ridicarea lui. Individul vad ca incepe sa acumuleze negative pe okazii si ma pune pe ganduri...
OARE SA FIE ACELASI IMBECIL DE ING.M.LUCIAN DIN TOMESTI, IASI?
O seara buna tuturor!
Uitandu-ma pe okazii dupa talere, observ, spre surprinderea mea o piesa de 1/2 taler 1789 A, pe care o cumparasem cu ceva vreme in urma de la un fost utilizator "yegorov" de pe okazii ( despre care am si postat pe forum) care mi-a expediat o piesa de 2 lei in locul talerului luat cu 250 lei. Discutiile legate de piesa sunt la acel topic.
Ceea ce e socant, dupa ce "yegorov" a intrat intr-un con de umbra ( si avea de ce) apare un rollo_tomassi despre care un alt pagubit m-a informat ca s-ar putea sa fie una si aceeasi persoana cu ing. M.Lucian din Tomesti.
Rollo tomassi este din Iasi, si vinde o piesa pe care nu am putut sa o uit asa usor, va imaginati de ce. In plus, moneda la vanzare prezinta uzura usoara deasupra efigiei imparatului, exact ca piesa care se cuvenea sa imi ajunga, dupa plata coletului si, implcit, ridicarea lui. Individul vad ca incepe sa acumuleze negative pe okazii si ma pune pe ganduri...
OARE SA FIE ACELASI IMBECIL DE ING.M.LUCIAN DIN TOMESTI, IASI?
O seara buna tuturor!
-
Marius.Stoica
- **

Ma scuz d-lui Aldor pentru ca pun 2 mesaje consecutive...insa am omis sa spun ca, incercand sa pun o intrebare pe forumul legat de piesa de 1/2 taler 1789 A. rollo tomassi se pare a activat discutia privata pt piesa, astfel incat mesajele mele nu apar pe forum...interesant, nu?
Scuze inca o data pentru measjele consecutive, am vrut doar sa va pun in garda in legatura cu acest rollo tomassi care imi pare tare suspect...
Scuze inca o data pentru measjele consecutive, am vrut doar sa va pun in garda in legatura cu acest rollo tomassi care imi pare tare suspect...
-
hultan2003

s-a mai discutat despre acest personaj
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... c&start=30
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... c&start=30
-
Marius.Stoica
- **

Rollo Tomasi - imi suna cunoscut aliasul:
"Rollo Tomasi is an imaginary character from the 1997 movie L.A. Confidential. While not a real person (even within the fictional movie), he is a metaphor for the sort of criminal who is able to completely get away with his crime."
Deci si-a ales bine numele "de scena"
"Rollo Tomasi is an imaginary character from the 1997 movie L.A. Confidential. While not a real person (even within the fictional movie), he is a metaphor for the sort of criminal who is able to completely get away with his crime."
Deci si-a ales bine numele "de scena"
totusi vad ca nu are niciun calif negativ pentru "tzepu
Marius.Stoica scrie:Ma scuz d-lui Aldor pentru ca pun 2 mesaje consecutive...insa am omis sa spun ca, incercand sa pun o intrebare pe forumul legat de piesa de 1/2 taler 1789 A. rollo tomassi se pare a activat discutia privata pt piesa, astfel incat mesajele mele nu apar pe forum...interesant, nu?
pentru avar toate lucrurile sunt prea costisitoare ...cand este pus in astfel de situatii il catalogheaza pe vanzator ca potential rival si atunci arunca in el cu noroi...
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Probabil este o reactie a celui vizat. Ce avea de zis gasim in semnatura lui. Postul este doar un pretext pentru prezentarea intr-o forma "inatacabila" - crede el - a parerii despre cei care il comenteaza. Vad ca de la o vreme unele semnaturi mustesc de "intelepciune". Oricum, reprezentative pentru cei care le abordeaza si care se autodefinesc din primele cuvinte. Asa ne ajuta si pe noi sa intelegem cu cine stam de vorba.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
pas touche!!! nici pe departe!!!! intamplarea face ca eu cunosc persoana despre care vorbesc domniile voastre si tin sa va contrazic.Fac acest lucru tinand cont de punctul meu de vedere...am scris mai multe in mesajul anterior dar vad ca nu a aparut- poate nu am bifat ce trebuia!!! am vrut doar sa punctez faptul ca e posibil sa va inselati in privinta lui rollo_tomassi atat timp cat nu are primit nici un calif negativ pentru "tzepuire"...va salut si va doresc o saptamana placuta!!!
pentru avar toate lucrurile sunt prea costisitoare ...cand este pus in astfel de situatii il catalogheaza pe vanzator ca potential rival si atunci arunca in el cu noroi...
-
cristoph
Remarcasem si eu pe okazii o moneda sarbeasca care aparuse deja pe eBay; era inca in licitatie cand a aparut si pe okazii (la ceva peste 200 lei; pe eBay s-a dat mai tarziu cu peste 100$). I-am scris lui rollo... in forumul licitatiei si pe langa surpriza cu forumul privat (ce convenabil
) ) mi-a raspuns ca el a castigat moneda si doar a gresit pretul cu care a pus-o pe okazii
Am observat ca a copiat si alte imagini de la sellerul AncientAuctionHouse, dar nu m-am obosit sa caut licitatiile respective. Poate ne ofera 'prietenul' dansului o explicatie.
Am observat ca a copiat si alte imagini de la sellerul AncientAuctionHouse, dar nu m-am obosit sa caut licitatiile respective. Poate ne ofera 'prietenul' dansului o explicatie.
Monedele Moldovei şi Ţării Româneşti http://monederomanesti.cimec.ro
v-ati gandit mult cand ati dat raspunsul asta???...multe lucruri nu va mai plac!!!...ar fi trebuit sa tac , ca sa nu dau de banuit unor "detectivi" din viata de zi cu zi care se cred atotstiutori ???...cred ca e un site public la care pot lua si eu parte si pot vb atat despre mine cat si despre alte persoane pe care le cunosc si care nu au vazut topicul marcat!!!...
asa ca , dle Cristofer , ar trebui sa va obisnuiti gustul si cu astffel de interventii din partea unor "neinsemnati", asa ca mine...
asa ca , dle Cristofer , ar trebui sa va obisnuiti gustul si cu astffel de interventii din partea unor "neinsemnati", asa ca mine...
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Cand va mai intalniti cu d-l Lucian cel curat ca lacrima, amintiti-i ca are de inapoiat niste bani unei rude de ale mele, care a cumparat de la dansul doua monede si a primit in locul lor o saiba. Asta ca sa nu mai zic nimic de injuraturile cu care a replicat dupa un calificativ negativ bine-meritat.
-
cristoph
In primul rand folositi doar un semn de punctuatie, nu vad ce lucruri importante trebuie dumneavoastra sa subliniati cand repetati de trei ori cu ! si ?.gorilazz scrie:v-ati gandit mult cand ati dat raspunsul asta???...multe lucruri nu va mai plac!!!...ar fi trebuit sa tac , ca sa nu dau de banuit unor "detectivi" din viata de zi cu zi care se cred atotstiutori ???...cred ca e un site public la care pot lua si eu parte si pot vb atat despre mine cat si despre alte persoane pe care le cunosc si care nu au vazut topicul marcat!!!...
Doi: id-ul de pe forum este cristoph, nu vreau sa ma botezati.
Aceste topicuri nu au rolul de a discredita pe cineva, ci doar de a atrage atentia asupra anumitori membri de pe okazii. Fiecare persoana decide ce anume sa faca, nu avem puterea sa obligam pe nimeni sa cumpere sau nu de la respectivele persoane. Pana acum din cate am observat eu cred ca chiar au folosit unor dintre membrii forumului.
De ce nu va anuntati prietenul, daca tineti asa mult la dansul sa isi spuna punctul de vedere daca are ceva de comentat.
Imi pastrez punctul de vedere de la ultima postare si incep sa cred ca nu m-am inselat.
Sunt si eu de aceeasi parere cu tine cristoph. D-l respectiv ar trebui sa inteleaga (singur) ca unul dintre scopurile acestui forum este de a usura comunicarea intre colectionari/negustori/alti interesati (mai mult sau mai putin temporar) nu doar de dragul sporirii cunostintelor ci si in scopul evitarii tranzactiilor paguboase - fie cu monede false, fie cu negustori rau intentionati.
Si daca a inteles, probabil ca ar trebui sa dea o explicatie pentru ceea ce s-a spus aici referitor la rollo..., daca tot si-a facut cont pe acest forum public. Sau ignoram ceea ce ne deranjeaza, poate trece?
Si daca a inteles, probabil ca ar trebui sa dea o explicatie pentru ceea ce s-a spus aici referitor la rollo..., daca tot si-a facut cont pe acest forum public. Sau ignoram ceea ce ne deranjeaza, poate trece?
Monedele Moldovei şi Ţării Româneşti http://monederomanesti.cimec.ro