DON TZUTZU
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
-
cartelcoserv

DON TZUTZU
dupa ce am considerat inchisa disputa,aceasta persoana inregistreaza alt id,liciteaza piese ,apoi acorda calificative negative.in plus,lasa comentarii mai mult decat deplasate in cadrul liciitatiilor.
atentie la aceasta persoana inainte de a incheia vreo tranzactie cu ea.pentru cei care doresc,am pastrat toate mailurile primite de laa cest :personaj" ,mailuri pe care decenta ma opresc a le mai reproduce aici.
atentie la aceasta persoana inainte de a incheia vreo tranzactie cu ea.pentru cei care doresc,am pastrat toate mailurile primite de laa cest :personaj" ,mailuri pe care decenta ma opresc a le mai reproduce aici.
-
cartelcoserv

ce pot spune despre id-ul romulus2409 este ca si eu am tranzactionat cu el fara probleme pina acum.mentionez ca don tzutzu a pomenit ca il cunoaste si ca a cumparat piese de la dansul.ma indoiesc ca este una si aceeasi persoana.dar,ca masura de prevedere,am blocat si accesul dansului la licitatiile mele.sunt convins ca daca va dori sa liciteze ceva,ma va contacta pe email.oricum,eu cred ca este putin probabil sa fie una si aceeasi persoana.vasil scrie:Am cumparat piese de la romulus 2409 la targuri numismatice si a fost corect. Omul este din P Neamt. Nu am colaborat cu el pe okazii, deci nu pot garanta pentru activitatea sa pe net, dar cand ne-am inatalnit, totul a fost ok.
-
cartelcoserv

-
cartelcoserv

teoretic,daca nu tranzationam initial cu romulus,si eu as fi crezut acelasi lucru.desi chestia cu orasul nu tine.la inregistrare,potsi sa te declari locuind si pe varful muntelui,nu te verifica nimeni.muresanhd scrie:Scuze, dar DON TZUTZU si romulus2409 s-au votat intre ei incat am crezut ca sunt una si aceasi persoana, mai ales fiind si din acelasi oras.
-
cartelcoserv

din pacate,trebuie sa revin in problema aceasta (au aparut lucruri noi)gitza scrie:cu romulus am incheiat si eu cateva tranzactii foarte corecte pe okazii.
va rog sa urmariti feedbackurile lasate de ambii utilizatori (don tzutzu si romulus) in 17.12.2006 si sa urmariti si la ce licitatii s-au dat.
http://www.okazii.ro/comunitati/okazia- ... s2409.html
http://www.okazii.ro/comunitati/okazia- ... ZUTZU.html
- valentinian