Moneda Otomana, cred
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, BogdanC
Moneda Otomana, cred
Salve. Iar va deranjez. De data aceasta va fi mai greu sa ma ajutati deoarece moneda este intr-o stare foarte proasta. Am cumparat aceasta moneda de la un tigan care facea inele intr-un targ. Am vazut moneda si i-am cerut-o. Chestia este ca am impresia ca incepuse sa o strice deoarece nu se mai vede aproape nimic pe ea. Rugamintea mea este sa ma ajutati sa aflu cat mai multe despre aceasta moneda, tara din care este si valoarea ei in stare buna deoarece in aceasta valoare nu valoreaza nimik. Tot ce stiu este ca are diametru 43mm si ca moneda este de ag. Multumesc
- Fişiere ataşate
-
- fotografiile sunt foarte proaste si neclare. scuze, dar astea sunt.
- moneda_bizara.JPG (21.57 KiB) Vizualizat de 18243 ori
Edy1992
pozele sunt foarte proaste deoarece sunt facute cu un telefon mobil, nu foarte performant. Aldor, am si eu o intrebare la dvs. La forum nu mai puteti crea si o categorie de discutii despre sigilii, medalii si decoratiuni??? va intreb pentru ca vreau sa discutam despre niste medalii, etc si nu stiu unde sa postez anunt. Multumesc!
Edy1992
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Moneda este un taler turcesc de la sfarsitul sec 18.- inceputul sec 19., dar la astea chiar nu ma pricep, asa ca poate ca va reusi altcineva s-o identifice.
Cat despre sigilii, medalii, decoratiuni - m-am gandit deja ca poate ar trebui sa mai adaug cateva categorii aici la foum, pentru ca din cate stiu, cei care colectioneaza tot felul de alte lucruri, cum ar fi timbre, carti postale, actiuni, etc nu au nici un forum romanesc de discutii. Cei care colectioneaza medalii si decoratii au deja un forum pe worldwar2.ro, dar in limba engleza.
Ma mai gandesc.. intentia initiala a fost sa fie doar un forum pt. cei interesati de numismatica.
Cat despre sigilii, medalii, decoratiuni - m-am gandit deja ca poate ar trebui sa mai adaug cateva categorii aici la foum, pentru ca din cate stiu, cei care colectioneaza tot felul de alte lucruri, cum ar fi timbre, carti postale, actiuni, etc nu au nici un forum romanesc de discutii. Cei care colectioneaza medalii si decoratii au deja un forum pe worldwar2.ro, dar in limba engleza.
Ma mai gandesc.. intentia initiala a fost sa fie doar un forum pt. cei interesati de numismatica.
ok, multumesc tuturor pentru pareri si pt ajutor dar cum ati identificat voi aceasta moneda??? nu doar ca este intr-o stare jalnica dar are pe ea doar niste desene. de unde ati recunoscut-o voi?? rugamintea mea este sa ma ajutati sa gasesc o imagine la aceasta moneda in stare buna ca sa vad si eu cum arata. Multumesc tuturor.
Edy1992
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Ok, multumesc dorelb pt sfaturi, defapt ms tuturor. Aldor moneda seamana foarte mult doar ca este in stare mult mai buna. aceasta moneda o aveti dvs????? este de vanzare cumva??? am observat ca monede medievale nu prea sunt de vanzare pe sit si cel putin nu prea sunt de ag. poate mai puneti si dvs monede medievale si antice!!! please! Bafta
Edy1992
- PRONUMISMATICA
- Site Admin