dan l valahia !!
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
- valentinian

dan l valahia !!
este aceasta piesa atat de rara cum zice vanzatorul? mie imi place moneda ... cat merita sa licitez?
multumesc
multumesc
- Fişiere ataşate
-
- ban dan l 1.JPG (22.4 KiB) Vizualizat de 6483 ori
-
- ban dan l 2.JPG (26.1 KiB) Vizualizat de 6483 ori
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Am gasit-o
http://cgi.ebay.com/ROMANIA-WALLACHIA-D ... 0173046089
Ma gandesc ca nici cei care au licitat pe ea nu stiu ca NU este un ban de al lui Dan I. Acum intrebarea e daca vanzatorul a gresit intentionat sau intamplator descrierea piesei. Ca daca scria corect despre ce este vorba ma indoiesc ca pretul final sarea de 10 $.
http://cgi.ebay.com/ROMANIA-WALLACHIA-D ... 0173046089
Ma gandesc ca nici cei care au licitat pe ea nu stiu ca NU este un ban de al lui Dan I. Acum intrebarea e daca vanzatorul a gresit intentionat sau intamplator descrierea piesei. Ca daca scria corect despre ce este vorba ma indoiesc ca pretul final sarea de 10 $.
- valentinian

Pe "tribute penny" sunt 100% sigurBogdan R scrie:Eu nu as licita la ceva la care nu as fi sigur.
Totusi, sunt atatea surse de informare asupra monedelor muntenesti (''Monede si bancnote romanesti'' de Buzdugan, Luchian si Oprescu e doar una din ele)...
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
N-are a face: in balada Miorita e si un cioban muntean, si unul ungurean...Aldor scrie:"Munteneasca" care de fapt e ungureasca s-a vandut cu 305 $
poate moneda asta o fi fost prin buzunarele lor... deci face parte din folclorul national.
Serios acum, cred ca se poate anula licitatia daca i se explica vinzatorului ca imaginea nu corespunde cu descrierea, plata se poate returna daca a fost deja facuta, si in principiu paguba (taxele catre ebay) ar trebui suportate de vinzator, a cui e de fapt vina.
Never everbanivechi scrie:N-are a face: in balada Miorita e si un cioban muntean, si unul ungurean...Aldor scrie:"Munteneasca" care de fapt e ungureasca s-a vandut cu 305 $
poate moneda asta o fi fost prin buzunarele lor... deci face parte din folclorul national.
Serios acum, cred ca se poate anula licitatia daca i se explica vinzatorului ca imaginea nu corespunde cu descrierea, plata se poate returna daca a fost deja facuta, si in principiu paguba (taxele catre ebay) ar trebui suportate de vinzator, a cui e de fapt vina.
Zece oameni care-şi exprimă părerea în public sunt mai puternici decât alte sute de mii care tac.
Napoleon Bonaparte.
Napoleon Bonaparte.