V-am spus sursa .Oricum, pe moment am fost socat. Credeam ca asa ceva nu se accepta deloc . Inca sa mai faci si plati cu ei...
Bancnota 5 dolari canadieni falsa?
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
stefan vasilita

din cate stiu, in franta a fost cea din 1961. cu toate acestea, emisiunile din anii 1940 si 1950 sunt inca acceptate de banca frantei. pot fi schimbate la un curs prestabilitvlahul scrie:In SUA nu a existat denominare sau reforma monetaraMaritud77 scrie:Poate că băncile aplică pentru dolarii canadieni aceeaşi regulă ca şi pentru cei americani: deşi in S.U.A. circulă bancnote de la 1800, in Romania se schimbă doar emisiuni de după 2002.
Singurele bancnote (7 tipuri) care mai sint inca preschimbabile la Banca Frantei le gasiti aici:stefan vasilita scrie:din cate stiu, in franta a fost cea din 1961. cu toate acestea, emisiunile din anii 1940 si 1950 sunt inca acceptate de banca frantei. pot fi schimbate la un curs prestabilitvlahul scrie:In SUA nu a existat denominare sau reforma monetaraMaritud77 scrie:Poate că băncile aplică pentru dolarii canadieni aceeaşi regulă ca şi pentru cei americani: deşi in S.U.A. circulă bancnote de la 1800, in Romania se schimbă doar emisiuni de după 2002.
http://www.banque-france.fr/fr/instit/d ... 040217.htm
-
stefan vasilita

inseamna ca inf. mea e mai veche. oricum, pana la o data relativ recenta, se puteau schimba aceste bancnote.banivechi scrie:Singurele bancnote (7 tipuri) care mai sint inca preschimbabile la Banca Frantei le gasiti aici:stefan vasilita scrie:din cate stiu, in franta a fost cea din 1961. cu toate acestea, emisiunile din anii 1940 si 1950 sunt inca acceptate de banca frantei. pot fi schimbate la un curs prestabilitvlahul scrie: In SUA nu a existat denominare sau reforma monetara
http://www.banque-france.fr/fr/instit/d ... 040217.htm
Confirm si eu ca bancnota este legala, se vad clar ''punctele'' ce o disting de o asa zisa bancnota falsa. Binenteles, trebuie si sa stii ce sa cauti la o asemenea bancnota in termen de incriptii de securitate. Exemplu: aici se observ cele 6 puncte in coltul drept/sus, este vorba de limbajul persoanelor cu handicap vizual.
Problema era daca nu cumva e falsaLauri2008 scrie:Confirm si eu ca bancnota este legala, se vad clar ''punctele'' ce o disting de o asa zisa bancnota falsa. Binenteles, trebuie si sa stii ce sa cauti la o asemenea bancnota in termen de incriptii de securitate. Exemplu: aici se observ cele 6 puncte in coltul drept/sus, este vorba de limbajul persoanelor cu handicap vizual.