Identificare moneda !!

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
diablo

Identificare moneda !!

Mesaj de diablo »

De curand am cumparat aceasta piesa !!:) As dori sa stiu tot ce se poate despre ea !!:) multumesc !!!
Fişiere ataşate
greceasca.jpg
greceasca.jpg (14.88 KiB) Vizualizat de 2493 ori
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Incercati in cataloage :D
valentinian

Mesaj de valentinian »

Este o moneda de bronz comuna emisa de bazileul Filip al doilea tatal lui Alexandru Macedon dar cred ca scria asta si in descrierea vanzatorului ...E destul de simplu sa afli singur ce moneda e cand e vorba de piese comune ca aceasta ...Tinad cont ca ati cumparat-o, nu ati mostenit-o sau gasit-o , ar trebui sa va placa sa descoperiti mai multe despre ea . Eu pot sa va spun ce vad , are un pic de patina dar cumva este si atacata , calul de pe revers este spre dreapta si apollo la fel deci nu e o varianta mai rara , are detalii frumos reliefate in schimb... post edit p.s. acum am vazut si raspunsul colegului Vlahul si pot spune ca surprinde esenta problemei cu precizarea ca nu este nevoie neaparat de un catalog tinand cont de resursele actuale online disponibile... http://www.vcoins.com/ancient/bpmurphy/ ... 42&large=0
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
diablo

Mesaj de diablo »

multumesc mult :oops: am sa incerc de acum inainte sa le identific singur :oops:
Scrie răspuns