Sunt oroginale?ce pret merita?va rog !!!
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
Iacob Tudor Alexandru

Sunt oroginale?ce pret merita?va rog !!!
domniilor am aici 2 monede cu Matei Corvin si una cu Ferdinant I, cat credeti ca valoreaza? va multumec
- Fişiere ataşate
-
- 40.jpg (23.48 KiB) Vizualizat de 4626 ori
- andi_codescu

Re: Sunt oroginale?ce pret merita?va rog !!!
Iacob Tudor Alexandru scrie:Ferdinant I? va multumec
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
Iacob Tudor Alexandru

a ma scuzati am pus gresit pozele....am mai multe monede si stiu care sunt dar le confund....va rog sa ma lamuriti dumneavoastra domnule Aldor, sau voi restul membrilor de pe acest forum care este valoare acestor monede si care a cui sunt si tin sa va multumesc pentru ca de cand am intrat pe acest forum am invatat foarte multe si sunt in continua acumulare de cunostinte !
- Fişiere ataşate
-
- 40.jpg (53.1 KiB) Vizualizat de 4572 ori
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
randul de sus: Ludovic II - Wladislai II - Matei Corvin - Matei Corvin
randul de jos: Ferdinand pe linie
La primele doua v-am zis deja cam cat fac, la cele de Matei Corvin nu reusesc sa deslusesc monetaria (mi se pare ca-i K-P.. - daca e asa, atunci pe la 40RON, max. 50/buc). La cele de Ferdinand intre 20-25RON, sunt toate de Kremnitz, comune.
randul de jos: Ferdinand pe linie
La primele doua v-am zis deja cam cat fac, la cele de Matei Corvin nu reusesc sa deslusesc monetaria (mi se pare ca-i K-P.. - daca e asa, atunci pe la 40RON, max. 50/buc). La cele de Ferdinand intre 20-25RON, sunt toate de Kremnitz, comune.
- andi_codescu

Rectific numele,
Ferdinand, de... intr-adevar sambata seara...
Rectific si pretul, cel pus de mine era inspirat din licitatiile d-lui Lanz, care avea preturi ok http://www.okazii.ro/cautare/Ungaria+di ... ype=simple& , desi aici e luat puternic de dinarii pusi in vanzare de dl. Aldor, care sunt mai ieftini cu 40%.
Rectific si pretul, cel pus de mine era inspirat din licitatiile d-lui Lanz, care avea preturi ok http://www.okazii.ro/cautare/Ungaria+di ... ype=simple& , desi aici e luat puternic de dinarii pusi in vanzare de dl. Aldor, care sunt mai ieftini cu 40%.