Rog un pret estimativ !
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Rog un pret estimativ !
Nu ma prea pricep la bancnote,m-ar interesa un pret estimativ,daca se poate ptr fiecare bancota in parte.Cea de 2000 lei este necirculata ,cea de 10 lei aproape necirculata,insa are o mica "ruptura" in partea dreapta sus.
Cea de 1000 lei stiu ca nu prea val mai nimic,2 lei probabil.Pe celelalte doua bancnote le-am am cautat pe okazii dar am gasit mai multe preturi si nu stiu care e "cel bun"?
Va multumes anticipat!!!
Cea de 1000 lei stiu ca nu prea val mai nimic,2 lei probabil.Pe celelalte doua bancnote le-am am cautat pe okazii dar am gasit mai multe preturi si nu stiu care e "cel bun"?
Va multumes anticipat!!!
Ultima oară modificat 02 Apr 2010, 14:00 de către LM, modificat 1 dată în total.
"Audaces Fortuna Juvat !!!"
Nu mai deschid un topic nou si postez toat aici urmatoarele bancnote.Rog daca se poate un pret estimativ si ptr acestea???
Multumesc anticipat celor care binevoiesc sa-mi raspunda!
Multumesc anticipat celor care binevoiesc sa-mi raspunda!
Ultima oară modificat 02 Apr 2010, 13:59 de către LM, modificat 1 dată în total.
"Audaces Fortuna Juvat !!!"
-
stefan vasilita

piesa ruseasca e de 50 ruble din 1918, emisiune locala in Transcaucazia( comisariatul Transcaucaziei mai exact, o unitate statala aparuta la sfarsitul anului 1917.)
e mai greu de gasit in romania dar o piesa comuna totusi, de cam 5-7 dolari in vf.
piesa poloneza de 100 marci din 1919 e comuna, ca tip se diferentiaza in functie de felul in care e scrisa seria.
in rest piese comune, germane si unguresti, de la inceputul anilor '20
e mai greu de gasit in romania dar o piesa comuna totusi, de cam 5-7 dolari in vf.
piesa poloneza de 100 marci din 1919 e comuna, ca tip se diferentiaza in functie de felul in care e scrisa seria.
in rest piese comune, germane si unguresti, de la inceputul anilor '20