evaluare bancnote vechi

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

cristi_g

Mesaj de cristi_g »

badin19 scrie:imi cer scuze că intervin fără să fie cazul, dar care este motivul pentru care va certați? dl. as a dorit o evaluare a pieselor iar dl andreka și-a spus părerea eu unul sunt de acord cu dumnealui în privința majorității pieselor, dar cum a spus și el este părerea lui, acum dacă dumneavoastră aveți altă parere sunteți liber să o postați iar domnul as își va face o idee a valorii de piață a acelor piese. spre exemplu eu dacă doresc să aflu valoarea unei bancnote de 100 lei CAR și un user îmi spune 5 lei iar altu 200 de aici trebuie să imi fac o părere asupra prețului pieței, că dacă doresc un preț de catalog pot consulta secțiunea de prețuri a paginii sau să mă uit în catalog. deci care este mărul discordiei?
Sunt de acord cu dvs!Dar alta era ideea-De fapt ce facem?Intrebam sa intrebam si raspundem sa raspundem?Cit costa o Dacie?eu de fapt vroiam sa subliniez altceva,atit ptr noi veniti cit si ptr anumiti membri ai acestui forum:numismatica nu e o stiinta exacta,nu este matematica
badin19

Mesaj de badin19 »

total de acord! și asta este frumusețea ei!
Divide et impera
andreka

Mesaj de andreka »

Si pana la urma care e filozofia dvs. vis-a-vis de cele spuse de mine...ce e bine...ce e rau...asta as vrea sa aud...?

Si care e chestia ''haideti sa nu haidem'' ?
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
as
nou in forum
nou in forum

Mesaj de as »

buna seara, in primul rand multumesc domnule Andreka pentru raspuns, pentru a lamuri lucrurile si a linisti spiritele trebuie sa precizez ca sunt novice, eu doar inainte de a posta am citit regulile, si acolo am vazut pe un site cum se evalueaza starea bancnotei, cred ca am fost destul de obiectiv deoarece o supraevaluare m-ar dezavantaja pe mine avand in vedere diferentele de pret dintre bancnote in functie de uzura. Imi cer scuze pentru generarea involuntara a unor anemozitati intre membrii acestui forum, nu a fost intentionat, eu inainte de a posta am cautat pe google si am vazut ca pentru aceeasi bancnota cineva cere 350 dolari alta persoana 100 roni, precizez ca nu avea ceva particularitati. de aceea eu am fost debusolat si tot cautand am descoperit acest forum ai carui membrii mi s-au parut(chiar sunt) profesionisti, indulgenti cu novicii,obiectivi si rabdatori sa raspunda de repetate ori la aceeasi intrebare -mea culpa de aceea am postat aici.

stiu ca intrebarea mea referitoare la totalul valorii parea puerila dar se referea nu numai la cele romanesti care intradevar se pot descoperi prin amabilitatea domnului Aldor imi cer scuze daca am retinut gresit dar mai mult la cele straine pe care nu le-am gasit pe net.

vreau sa inchei acest topic si sa va urez o noapte linistita
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

V-am trimis un pm.
Încuiat