da, stiu topicul dar am inteles de acolo ca acele licitatii sunt fictive si oricum piesele sunt intr-o stare mai buna de conservare. pe mine m-ar interesa pretul pentru acestea. credeti ca 150 euro pt ambele este mult?
badin19 scrie:da, stiu topicul dar am inteles de acolo ca acele licitatii sunt fictive si oricum piesele sunt intr-o stare mai buna de conservare. pe mine m-ar interesa pretul pentru acestea. credeti ca 150 euro pt ambele este mult?
Nu cred ca sunt fictive, poate este chiar domnul care le-a postat in arhiva forumului.
Nu pot sa va dau un sfat, dar daca nu ma insel si bancnotele dumneavoastra cred ca le-am mai vazut pe okazii la vanzare.
Sincer eu nu as da 150 euro pe ele in starea in care sunt. Probabil in viitor veti gasi cele doua piese in stare mai buna si o sa va fie greu sa le revindeti din nou pe acestea.
cristoph scrie:
Nu cred ca sunt fictive, poate este chiar domnul care le-a postat in arhiva forumului.
Nu pot sa va dau un sfat, dar daca nu ma insel si bancnotele dumneavoastra cred ca le-am mai vazut pe okazii la vanzare.
Sincer eu nu as da 150 euro pe ele in starea in care sunt. Probabil in viitor veti gasi cele doua piese in stare mai buna si o sa va fie greu sa le revindeti din nou pe acestea.
va multumesc mult. in albumul foto dl Aldor le-a postat. eu ma gandeam sa ii fac o oferta de 100 euro pentru ambele... dar nu cred ca o sa accepte...
Parerea mea sincera e ca nu merita 150 euro. Cea de 1 kr, cu putin noroc o gasiti pe la 40 dolari SUA. Cea de 20 h, poate un pic mai mult. Hai sa zicem 100 dolari ambele.