Moneda de aur 25 lei carol I

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

ZAR

Mesaj de ZAR »

Gaura, zgarietura, lovitura pe muchie etc.
Valoarea se reduce la pretul Au.
Maxim 800 lei (parerea mea). :wink:
Ultima oară modificat 05 Iun 2009, 17:13 de către ZAR, modificat 1 dată în total.
Maidanezu
**
**

Mesaj de Maidanezu »

Daca doriti sa vindeti moneda astept oferta dvs. :D
adichis

Mesaj de adichis »

daca doriti moneda va rog sa imi faceti dvs oferta,am primit 850 ron si clar ca nu o dau ,daca aveti de gand sa faceti o oferta mai serioasa va rog sa ma contactati. multumesc
...
thebluelion

Mesaj de thebluelion »

adichis scrie:daca doriti moneda va rog sa imi faceti dvs oferta,am primit 850 ron si clar ca nu o dau ,daca aveti de gand sa faceti o oferta mai serioasa va rog sa ma contactati. multumesc
Eu v-am facut oferta aceea si nu inteleg de ce insinuati ca a fost neserioasa. Chiar v-am dat putin peste pretul aurului din ea... O moneda gaurita pentru a fi purtata isi pierde drastic din pret, asa dupa cum vi s-a spus si aici pe forum si puteti vedea si pe site-urile www.okazii.ro sau ebay.
Daca tot vreti sa o vindeti, sa stiti ca regulile acestui forum spun, printre altele, sa cereti dvs un pret.

Daca nu este offtopic, i-as ruga pe colegii mei de forum sa imi spuna (aici in topic sau pe pm) daca li se pare neserioasa oferta mea... eu unul sunt intrigat de afirmatia dvs, d-le adichis.
adichis

Mesaj de adichis »

thebluelion scrie:
adichis scrie:daca doriti moneda va rog sa imi faceti dvs oferta,am primit 850 ron si clar ca nu o dau ,daca aveti de gand sa faceti o oferta mai serioasa va rog sa ma contactati. multumesc
Eu v-am facut oferta aceea si nu inteleg de ce insinuati ca a fost neserioasa. Chiar v-am dat putin peste pretul aurului din ea... O moneda gaurita pentru a fi purtata isi pierde drastic din pret, asa dupa cum vi s-a spus si aici pe forum si puteti vedea si pe site-urile www.okazii.ro sau ebay.
Daca tot vreti sa o vindeti, sa stiti ca regulile acestui forum spun, printre altele, sa cereti dvs un pret.

Daca nu este offtopic, i-as ruga pe colegii mei de forum sa imi spuna (aici in topic sau pe pm) daca li se pare neserioasa oferta mea... eu unul sunt intrigat de afirmatia dvs, d-le adichis.

nu am avut nici o intentie sa va jignesc sau sa fac vreo afirmatie inteleasa gresit ,dupa parerea dvs. 8 gr. de aur e tot una cu o moneda din 1906 cu un tiraj de 24.000 ? sincer mie nu mi se pare cu toate ca are o gaura , imi pare rau daca am formulat gresit ce am scris mai sus dar nu asa a fost intentia mea.
...
thebluelion

Mesaj de thebluelion »

adichis scrie:nu am avut nici o intentie sa va jignesc sau sa fac vreo afirmatie inteleasa gresit ,dupa parerea dvs. 8 gr. de aur e tot una cu o moneda din 1906 cu un tiraj de 24.000 ? sincer mie nu mi se pare cu toate ca are o gaura , imi pare rau daca am formulat gresit ce am scris mai sus dar nu asa a fost intentia mea.
Dupa parerea mea si nu numai a mea, ci si a altor colegi de pe forum, atata valoreaza, si anume pretul aurului din ea. Cat priveste faptul ca mi-ati cerut pe PM 300 de euro pe ea, va doresc sa gasiti pe cineva sa va dea atata pe ea. Dar la banii astia, va spun de pe acum ca o veti avea vreme indelungata in posesie...
adichis

Mesaj de adichis »

thebluelion scrie:
adichis scrie:nu am avut nici o intentie sa va jignesc sau sa fac vreo afirmatie inteleasa gresit ,dupa parerea dvs. 8 gr. de aur e tot una cu o moneda din 1906 cu un tiraj de 24.000 ? sincer mie nu mi se pare cu toate ca are o gaura , imi pare rau daca am formulat gresit ce am scris mai sus dar nu asa a fost intentia mea.
Dupa parerea mea si nu numai a mea, ci si a altor colegi de pe forum, atata valoreaza, si anume pretul aurului din ea. Cat priveste faptul ca mi-ati cerut pe PM 300 de euro pe ea, va doresc sa gasiti pe cineva sa va dea atata pe ea. Dar la banii astia, va spun de pe acum ca o veti avea vreme indelungata in posesie...

scuze inca o data pt. formularea mesajului de mai sus dar prefer sa o pastrez,daca aveti dvs ceva moneda si o vindeti la pretul aurului va rog sa ma anuntati ca poate sunt interesat. multumesc ,o seara placuta
...
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

domnule adichis permiteti sa va dau un sfat : daca vreti sa vindeti aceasta moneda puneti-o la sectiunea Anunturi-Vanzari cereti pretul pe care vreti sa-l obtineti si vedeti daca cineva va va oferi suma ceruta - mi se pare cel mai corect vazand ca incalcati si anumite reguli
d-vs ati cerut niste opinii si vi s-au dat in legatura cu aceasta piesa.
o seara placuta tuturor
adichis

Mesaj de adichis »

ovidiu^ scrie:domnule adichis permiteti sa va dau un sfat : daca vreti sa vindeti aceasta moneda puneti-o la sectiunea Anunturi-Vanzari cereti pretul pe care vreti sa-l obtineti si vedeti daca cineva va va oferi suma ceruta - mi se pare cel mai corect vazand ca incalcati si anumite reguli
d-vs ati cerut niste opinii si vi s-au dat in legatura cu aceasta piesa.
o seara placuta tuturor

chiar nu am incalcat nimic ,daca va uitati mai sus eu nu am cerut nimic am intrebat doar parerea dvs a celor de pe forum ,daca totusi ati citit mesajele de mai sus veti observa ca AM PRIMT oferte fara sa fac eu acest lucru eu am raspuns mesajelor daca ati urmarit totusi acest topic si la fel si pe privat am primit oferte nu am facut eu si nu am scris nicaieri pe forum ca vreau sa o vand cu 300 euro pana nu ati facut dvs aceasta afirmatie asa ca ...toate respectele mele stimate domn
...
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

cititi bine anuntul meu. eu nu va acuz de nimic v-am sfatuit doar sa mutati topicul la sectiunea vanzari pentru ca vad ca intentia d-vs este de a vinde moneda deci locul potrivit nu mai este aici, acest lucru incalcind regulamentul , de asemenea pretul trebuie sa-l specificati d-vs - a doua incalcare... cititi mai bine regulamentul si imi ve-ti da dreptate
si apropo eu nu am afirmat ca piesa ar face 300 de euro ... cred sa d-vs ar trebui sa cititi mai atent raspunsurile :wink:
cu respect
Încuiat