Monede , medalii , argint ??

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
NeaBuf0n
nou in forum
nou in forum

Monede , medalii , argint ??

Mesaj de NeaBuf0n »

Mi`au parvenit din colectia de o viata a unui defunct doua Monezi(medalii- vezi poze) Cine imi poate spune valoarea de piata si unde as putea sa le valorific?

Imagine
Imagine

Imagine
Imagine

Cateceva am aflat din stanga din dreapta in special aici acasa in Bucovina de la 1-2 colectionari carora le-am citit sclipirea de vulpoi in ochi. Daca cineva le stie valoarea de catalog si valoarea pe piata as ramane indatorat. Vin cu specificatia ca moneda americana are folderul spart (vezi poze).Atat astea cat si monedele din theread`ul precedent sunt de vanzare - daca cineva le doreste ma poate contacta intr`un mod sau altul (sper sa` nu fi incalcat vreo regula scrisa si de bun simt a acestui forum) Multumesc a doua oara anticipat !
Quod erant demonstrandum!
cristoph

Mesaj de cristoph »

Daca veti cauta pe google "usa 1 dollar 1984 commeorative" ( Olimpiada din Los Angeles 84) veti gasi zeci de magazine online care vand aceasta moneda.

Prima este o moneda din Etiopia de 50 birr 1981

http://cgi.ebay.com/ETHIOPIA-50-Birr-19 ... 286.c0.m14

Va sugerez sa cautati pe google mai multe astfel de monede.

Puteti sa postati apoi la rubrica vanzare un anunt cu toate cele 3 articole care doriti sa le vindeti.

Va rog sa specificati pretul care il doriti pentru ele si sa cititi regulamentul de acolo inainte.
Scrie răspuns