Salut am cateva jetoane ca si astea doua:
http://mihail.holisun.com/florinbuda/jetoane.png
Va rog sa-mi spuneti cateva detalii despre ele daca puteti. Eu stiu ca sunt din perioada in care a intrat euro in italia si ca se foloseau la diverse aparate de jocuri de noroc. Poate-mi spune cineva cat costa ... sau alte detalii.
Multumesc.
Jetoane italiene
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
florin_buda
- **

Jetoane italiene
Daca nu ar exista femeile, toti banii din lume n-ar mai avea sens..
La spalatoriile pentru masini se folosesc si in prezent asemenea jetoane. Pentru ce anume serveau ele , sau localitatea anume unde se foloseau nu cred ca o sa va poata raspunde nimeni. Ca valoare ... pui 50 de centi in automat si iti da un jeton 
Si oricum aceste "obiecte" n-au nici o treaba cu numismatica.
Si oricum aceste "obiecte" n-au nici o treaba cu numismatica.
Sigur ca omul invata mereu. Si daca poate ii invata si pe altii. Dar e de preferabil sa ii invete corect. Dv. l-ati indus in eroare pe cel care a cerut informatii. Involuntar dar ati facut-o. Daca nu aveti cunostinte solide intr-un domeniu, nu interveniti. Probabil se va gasi cineva mai priceput sa o faca.
Nici eu de exemplu nu ma pricep la bancnote sau la antice, asa ca n-o sa ma vedeti prea des dindu-mi cu presupusul in acele sectiuni.
Nici eu de exemplu nu ma pricep la bancnote sau la antice, asa ca n-o sa ma vedeti prea des dindu-mi cu presupusul in acele sectiuni.