NECUNOSCUTA
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
NECUNOSCUTA
BUNA ZIUA ... AM PROBLEME CU IDENTIFICAREA UNEI MONEDE , IN SPERANTA CA MA POATE AJUTA CINEVA ASTEPT NISTE RASPUNSURI .
VA MULTUMESC
VA MULTUMESC
- Fişiere ataşate
-
- POZA.JPG (24.58 KiB) Vizualizat de 7699 ori
-
- untitled.JPG (21.86 KiB) Vizualizat de 7703 ori
-
- untitled.JPG (21.86 KiB) Vizualizat de 7703 ori
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Probabil un mangir (daca e de cupru) otoman de sec. XV, daca aveti timp sa cautati, aici http://www.osmanliparalari.com/english/default.asp probabil o s-o gasiti.
Posibil sa fie Murad II.
Posibil sa fie Murad II.
Se pare (din alt forum) ca situl a fost "scurtat" de politia lor astfel incat sa reflecte numai ce ai voie sa colectionezi la ei. Si deci au ramas numai ultimii cativa sultani.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
hadrian_imperator

o moneda foarte comuna: akce Murad II 834 Hicra, monetaria Bursa, varianta cu semiluna spre dreapta (sa zic mai raruta fiindca cele mai multe snt spre stanga - sunt sigur insa ca abuzez de termenul "rar" in acest context)
Desi mai rara decat Edirne ori Seres, nici Bursa nu e cine stie ce.
10 euro pe ebay? Poate daca-L prindeti pe DUmnezeu de ambele picioare! La acest pret vand akcele dela Bayezid I,cel din Scrisoarea a treia.
Cine doreste ma poate contacta si ii vand eu akcele Murad II cu preturi intre 5 si 10 euro.
Toate cele bune si mult succes!
Desi mai rara decat Edirne ori Seres, nici Bursa nu e cine stie ce.
10 euro pe ebay? Poate daca-L prindeti pe DUmnezeu de ambele picioare! La acest pret vand akcele dela Bayezid I,cel din Scrisoarea a treia.
Cine doreste ma poate contacta si ii vand eu akcele Murad II cu preturi intre 5 si 10 euro.
Toate cele bune si mult succes!