Buna ziua tuturor !
Ma poate ajuta cineva care cunoaste sau are un World Coins secolul XIX cu ceva detalii despre moneda de mai jos ?
Moneda din poze are 5,5 grame , muchia este neteda , diametrul este de 26 mm iar metalul este alb-galbui .
Multumesc anticipat si o saptamana buna tuturor !
Half dollar 1861 fals ?
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Half dollar 1861 fals ?
- Fişiere ataşate
-
- 2.jpg (86.4 KiB) Vizualizat de 2902 ori
-
- 1.jpg (55.82 KiB) Vizualizat de 2902 ori
-
Dragosvr92

Este un fals !
Nu stiu cum dar foarte multi tigani le vand prin Orasul meu ...
au falsifical dolari si monede din alte tari
acum cateva zile am vazut ca au inceput sa falsifice si monede Romanesti de argint ... una era cea de 100 000 LEI de prin 1940..
am dat vre o 50 Lei pe cateva monede apoi cand am ajuns acasa si m am uitat mai bine la ele am devenit suspicios si am pus magnetul pe ele
)
I leam dat pe toate unui unchi in schimbul unei monede de 500 Lei din 1944 cu regele mihai (a stiut ca sunt false)
Nu stiu cum dar foarte multi tigani le vand prin Orasul meu ...
au falsifical dolari si monede din alte tari
acum cateva zile am vazut ca au inceput sa falsifice si monede Romanesti de argint ... una era cea de 100 000 LEI de prin 1940..
am dat vre o 50 Lei pe cateva monede apoi cand am ajuns acasa si m am uitat mai bine la ele am devenit suspicios si am pus magnetul pe ele
I leam dat pe toate unui unchi in schimbul unei monede de 500 Lei din 1944 cu regele mihai (a stiut ca sunt false)
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
Dragosvr92

O-oAldor scrie:Le falsifica deja de ceva timp, cautati in topicurile mai vechi din forum. Dau nu cei de la care le-ati cumparat le falsifica, ci chinezii.
Imi puteti spune in ce forum sa caut ?
este in *Identificare piese, preturi informative* ?
Nu stiam ca Chinezii le falsifica ...
Cum de au facut matrite pentru toate aceste monede