ady_the.killer scrie:Anumite persoane din nu stiu ce motiv au presupus ca doresc sa le vand sau ca, cer anumite sume de bani ? Nicidecum, am cerut doar o valoare estimativa, evidet ca se iau in calcul defectele !
@danutz ati facut o confuzie... cea pilita este cea de argint 2 lei 1873. Oricum multumesc tuturor pentru ajutorul acordat !
eu la ea m-am referit in prima partea mesajului pretul dat de domnul ferdinand e apropiat de realitate
nu am zis ca doriti sa le vindeti dar sa nu facet o estimare dupa preturi care le vedeti pe internet
studiati acest link pentru preturi de piata http://portal.transylvanian-numismatics.com/
Danutz a scris ,,studiati acest link pentru preturi de piata http://portal.transylvanian-numismatics.com/[/quote],,
Din punctul meu de vedere ,,pretul de piata,, al unei monede nu il da un anumit catalog ci mai degraba raportul cerere-oferta.Preturile din catalog sunt oarecum orientative si atat.Uitati-va de exemplu la un 1 si 2 lei 1952, 1 leu 1996, 20 lei 1996, si exemple mai pot fi in care pretul de catalog e foarte mic in raport cu ce este pe piata.
O zi buna va urez
catalogul pe care vi l-am recomandat se bazeaza fix pe raportul cerere-oferta
specific ca nu este realizat din punctul de vedere al unui comerciant si e realizat avand la baza munca membrilor acestui forum care sunt colectionari si urmaresc cu cat se cumpara monedele la licitatii online sau targuri numismatice.
care este problema cu 1 leu si 2 lei 1952 ? sunt prea ieftine in acest catalog ?
acesta e pretul de piata 1000 euro perechea in stare aunc
monedele de dupa revolutie nu sunt in catalog
o seara plcuta
danutz scrie:catalogul pe care vi l-am recomandat se bazeaza fix pe raportul cerere-oferta
specific ca nu este realizat din punctul de vedere al unui comerciant si e realizat avand la baza munca membrilor acestui forum care sunt colectionari si urmaresc cu cat se cumpara monedele la licitatii online sau targuri numismatice.
care este problema cu 1 leu si 2 lei 1952 ? sunt prea ieftine in acest catalog ?
acesta e pretul de piata 1000 euro perechea in stare aunc
monedele de dupa revolutie nu sunt in catalog
o seara plcuta
Eu cred ca pentru un vf sau xf e destul de putin cotata.
O zi buna va urez