Buna seara .
Am un medalion iar in mijlocul sau se afla un banut de aur 24k . Am cautat pe internet ceva asemanator , detali sau informatii despre el , insa nimic . Stiu doar ca este de aur , 24k iar medalionul are rubine . Mai jos atasez 2 poze ( fata , verso )
vreau sa va spun ca am reusit sa ii fac o zgarietura ( nedorita ) pe spate incercand sa fac un test cum ati spus dvs .
In concluzie , este de aur 100% , a fost verificat si cu ceva vreme in urma .
Am reusit sa cantaresc medalionul cu totul pe un cantar de bucatarie si mi-a indicat 9 grame .
Chiar nu as risca sa incerc sa scot banutul de acolo pentru ca nu as vrea sa stirc bijuteria .
Din acele 9 grame ar trebui sa scadem aproximativ invelisul din aur de 14k + rubinele .
cao scrie:Am reusit sa cantaresc medalionul cu totul pe un cantar de bucatarie si mi-a indicat 9 grame .
Chiar nu as risca sa incerc sa scot banutul de acolo pentru ca nu as vrea sa stirc bijuteria .
Din acele 9 grame ar trebui sa scadem aproximativ invelisul din aur de 14k + rubinele .
Pai pentru mine face 170 Euro , pentru unul mai pasionat/interesat 250 iar pentru un evreu excentric/sau nu, vreo 300-3000... Oricine poate spera/crede in cumparatorul superbogat si foarte interesat fix de piesa asta.
buzynik - este vorba de medalion , mai exact in mijlocul sau este introdus acel banut , daca nu ma insel se si pot separa , dar nu as vrea sa il distrug ...
valentinian - multumesc frumos pentru raspuns , am inteles ideea .
amonra - multumesc foarte frumos pentru tot , chiar mi-ai dat multe detalii .