Nu este nici o problema cu textul reprodus, eu nu v-am cerut sa stergeti comentariul. Dar daca vreti si puteti sa puneti o scurtatura activa catre Romanian coins/Monede romanesti, nu va refuzam deloc.syllah scrie:Va multumesc pentru observatie, voi edita comentariul in cazul in care gasesc informatiile corecte, daca nu acesta va fi sters. Daca va fi cazul sa le obtin tot de pe site-ul dumneavoastra, asta daca imi permiteti, voi atasa un link functional cu trimitere. Astept raspuns! Multumesc!
Din cite am inteles eu, dumneavoastra doreati o identificare precisa, care sa fie utila numismatilor incepatori.
Eu v-am semnalat doar ca piesa are anul pe ea la vedere, si ca una din inscriptii difera, si ca urmare textul ar putea crea confuzie si nelamuriri. De asta am sugerat sa faceti citeva corecturi. Acum textul descrie o moneda foarte asemanatoare, dar nu identica.
In cee ce priveste informatiile corecte, daca la imaginea 62 va uitati in partea de jos, veti vedea, la stinga si la dreapta scutului cu leu, 15 si 76, adica anul 1576. Aceasta este o informatie corecta, in timp ce ILIZIBIL este una incorecta.
Succes la identificat si la detectat!