Rog Identificare piese si un pret informativ
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Rog Identificare piese si un pret informativ
Buna ziua !Sunt nou aici,alaturi de dumneavoastra si am o rugaminte,cea de a ma ajuta sa indentific cateva piese si sa le aflu un pret informativ !
Imi cer scuze pentru inceput pentru claritatea scanarilor,piesele sunt in stare mai buna decat in poze !Multumesc si sa aveti o zi placuta in continuare!
Edit : Sovereignul este din anul 1928 SA(South Africa) si am impresia ca este din aur iar cele din prima poza,dupa multe cautari,am aflat ca sunt probabil 100kurus 1293 din imp.otoman!Cele de la jocurile olimpice nu am cea mai vaga idee !
Cu toate acestea,posibil sa ma insel in legatura cu celelalte , asa ca inca astept parerile d-voastra !Multumesc frumos !
Imi cer scuze pentru inceput pentru claritatea scanarilor,piesele sunt in stare mai buna decat in poze !Multumesc si sa aveti o zi placuta in continuare!
Edit : Sovereignul este din anul 1928 SA(South Africa) si am impresia ca este din aur iar cele din prima poza,dupa multe cautari,am aflat ca sunt probabil 100kurus 1293 din imp.otoman!Cele de la jocurile olimpice nu am cea mai vaga idee !
Cu toate acestea,posibil sa ma insel in legatura cu celelalte , asa ca inca astept parerile d-voastra !Multumesc frumos !
- Fişiere ataşate
-
- Image (5).jpg (44.33 KiB) Vizualizat de 7603 ori
-
- Image (3).jpg (308.89 KiB) Vizualizat de 7603 ori
-
- Image (2).jpg (40.03 KiB) Vizualizat de 7603 ori
Ultima oară modificat 19 Oct 2013, 18:58 de către molfese, modificat de 2 ori în total.
-
cartelcoserv

-
flavius_vg

moneda
Important la cele 2 monede este diametrul sau greutatea. Daca acesta este de 23 mm, monedele au 7,20 grame.molfese scrie:Multumesc frumos pentru raspunsuri si as dori sa-mi oferiti un pret "informativ" ,cam cat as lua pe cele 2piese din prima imagine si pe sovereignul din ultimul scan !
O zi placuta tuturor
Daca diametrul este de 30 mm, au 7,01 grame. Pare putin ciudat ca cele cu diametrul mai mare sa aibe o greutate mai mica, dar este vorba de asa zisele monede de podoaba sau monede de lux (MDL).
Deci stabilirea diametrului (sau a greutatii) este unul din factorii care va influenta pretul.