Preturi , monede otomane ?

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

roantichitati

Mesaj de roantichitati »

andi_codescu scrie:
roantichitati scrie:
andi_codescu scrie:Scuze ca v-am botezat Vladmario, :D nu am fost atent.

Nu stiu ce sa zic cu preturile pe la noi. Evaluarea de pe site-ul osmanliparalari e cam tot cat pot sa zic.
Am banuit ca a fost o confuzie de nume :) , no problem ! Intrebam doar daca pe acel site este trecuta si cota la XF , mai sus cotele care le-ati spus sunt pt VF si VF+ .
Se pare ca ei considera ca acest tip de monede nu are XF ci maxim VF+ si au pe site imagini ale unor piese pe care noi lejer le-am considera XF.
Oricum, asa cum s-a discutat, in unele cazuri in strainatate VF e cam XF la noi, iar un XF veritabil ar fi scos la inaintare ca UNC :D . Deci trebuie sa aplicati maxim cotatia de la VF+.
Le-am apreciat dupa sistemul de clasificare american incercand sa fac diferenta la ceea ce ar fi insemnat o moneda UNC la aceste piese , dar aveti dreptate, avand in vedere ca ca baterea acestor tipuri de monede a fost una neglijenta si materialul destul de prost inca de la batere , s-a apreciat ca nu poat avea o stare mai buna decat VF+ , si asta banuiec din cauza faptului ca la suprafata pieselor ramane o anumita rugozitate , ceea ce nu se poate compara cu un luciu de batere . Daca veniti la targ la Brasov poate ne intalnim la o bere . Nu vreau sa raman dator ! M-am gandit , le opresc pe ultimele doua , pe primele doua le dau impreuna la 100 Ron , cred ca e un pret bun si pentru cumparator !
dorelb

Mesaj de dorelb »

ma tot chinui sa va trimit un pm, dar nu reusesc. ma intereseaza cele doua monede otomane pe care doriti sa le vindeti. trimiteti-mi un email la dorelb2003@yahoo.com pentru a discuta.
valentinian

Mesaj de valentinian »

dorelb - cred ca stiu de ce nu ai reusit sa dai pm - trebuie sa pui un titlu [ stiu asta pt ca si eu m-am ''lovit'' de problema asta ]
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
dorelb

Mesaj de dorelb »

le-am pus si titlu dar stau in cutia cu mesaje in curs de trimitere.
ZAR

Mesaj de ZAR »

dorelb scrie:le-am pus si titlu dar stau in cutia cu mesaje in curs de trimitere.
In acest caz destinatarul nu a deschis mesajul.
Practic sta acolo pana este deschis.
Dupa citire (deschidere) dispare de acolo si reapare in ''cutia cu mesaje'' (total primite).
Asta e procedura cam pe orice forum referitor la PM. :wink:
Sper ca v-am fost de folos. :)
roantichitati

oferta dumneavoastara e prea mica

Mesaj de roantichitati »

dorelb scrie:ma tot chinui sa va trimit un pm, dar nu reusesc. ma intereseaza cele doua monede otomane pe care doriti sa le vindeti. trimiteti-mi un email la dorelb2003@yahoo.com pentru a discuta.
Acum am citit mesajele , si am vazut oferta dumneavoastra , dar este prea putin . Piesele nu le dau decat impreuna iar suma MINIMA este 100 RON . Uitati-va la cotele pieselor afisate anterior de domnul adi_condescu , eu cred ca la 27 de euro amandoua sunt deja ieftine !!!
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

roantichitati scrie:
andi_codescu scrie:
roantichitati scrie: Am banuit ca a fost o confuzie de nume :) , no problem ! Intrebam doar daca pe acel site este trecuta si cota la XF , mai sus cotele care le-ati spus sunt pt VF si VF+ .
Se pare ca ei considera ca acest tip de monede nu are XF ci maxim VF+ si au pe site imagini ale unor piese pe care noi lejer le-am considera XF.
Oricum, asa cum s-a discutat, in unele cazuri in strainatate VF e cam XF la noi, iar un XF veritabil ar fi scos la inaintare ca UNC :D . Deci trebuie sa aplicati maxim cotatia de la VF+.
[...] Daca veniti la targ la Brasov poate ne intalnim la o bere . Nu vreau sa raman dator ! [...]

Mi-ar placea sa ne vedem la targ, sper sa reusesc sa vin (nu credeam ca voi putea, dar acum sanse sunt). Nu imi sunteti dator, mi-a facut placere sa va ajut. :) Oricum nu voi putea bea, deoarece conduc. :D
roantichitati

Mesaj de roantichitati »

andi_codescu scrie:
roantichitati scrie:
andi_codescu scrie:
V-am trimis un mesaj in mesagerie , nu stiu sigur daca l-ati primit . Astept vesti !
Scrie răspuns