originala ? antica argint grecia mica

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

computers_vip

Mesaj de computers_vip »

50 lei aia de argint ... celelalte 90 lei ...
krazy

Mesaj de krazy »

Intrebare off-topic: De ce nu pot vedea unele poze postate pe forum (cum ar fi cea din acest topic)? Sa fie oare din cauza firewall?
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Aici sunt postate mai degraba linkuri catre imagini care sunt incarcate pe imagechack.us
Probabil aveti pus ceva restrictie pentru siteul respectiv. Faceti un test, incercati sa-l deschideti din browser, vedeti daca merge.
krazy

Mesaj de krazy »

Aldor scrie:Aici sunt postate mai degraba linkuri catre imagini care sunt incarcate pe imagechack.us
Probabil aveti pus ceva restrictie pentru siteul respectiv. Faceti un test, incercati sa-l deschideti din browser, vedeti daca merge.
Din browser se deschide fara nici o problema imageshack.us. Daca am inteles bine, ar trebui sa vad link-uri postate in acest topic? Nu sunt imagini incarcate?

Eu folosesc Mozilla Firefox ca browser cu addon Adblock Plus. L-am dezactivat dar tot nu imi apar pozele. Am incercat sa incarc pagina si pe iexplorer dar degeaba.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Nu linkuri, thumbnailuri cu link catre imaginea postata pe imageshack. Si eu folosesc firefox si la mine merge perfect, deci trebuie sa fie o problema de setare la dvs.
Scrie răspuns