sebii scrie:nu stiu ce sa zic, la 40 de lei unc din ianuarie, poate ca cel care o vindea nu stia preturile, iar pe cea din aprilie cu 8 lei daca as gasi eu as lua vreo 10 bucati sa le tin la invechit, sincer nu fac gluma chiar as vrea sa cumpar daca gasiti platesc si transportul si dau si de o bere
Domnul care o vindea era un colectionar care cu siguranta cunostea preturile. Referitor la cea din aprilie, am avut de asemena posibilitatea sa o achizitionez cu 8 lei, dar nu am facut-o pentru ca la momentul acela nu eram interesat, si vorbesc de ultimele luni ale anului trecut. Oricum acum se gasesc cu 10-15 lei, apar destul de frecvent pe okazii.
daca m-am fraierit cu 135 ron sau nu asta este...important este ca o am in colectie in stare impecabila, si acum sa ma laud un pic va spun ca o am si pe cea cu eroare aprilie-d tot in stare perfecta...pe care am dat mult mai mult. la asta nu va zic pretul ca va speriati...
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
andreka scrie:daca m-am fraierit cu 135 ron sau nu asta este...important este ca o am in colectie in stare impecabila, si acum sa ma laud un pic va spun ca o am si pe cea cu eroare aprilie-d tot in stare perfecta...pe care am dat mult mai mult. la asta nu va zic pretul ca va speriati...
se pare ca dispuneti de sacu fara fund! cea din aprilie UNC eu am vazut-o pe okazii pe la 15 - 25 Ron ... iar pe cea cu eroare as da max 70 - 80 ron, asta daca as dori sa o achizitionez.... momentan nu prezinta nici cel mai mic interes
haideti ca va zic si pretul la 500 lei aprilie-d: omul a cerut 90 de euro si am ajuns la o intelegere la 80 euro, pe atunci euro era in jur de 3,8 lei ...deci in jurul sumei de 300 ron a ajuns bancnota. se pare ca este cea mai rara de dupa Revolutie, mai rara decat 3 lei 1966.
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
*
*
*
*
*
Am intalnit 3-4 bancnote de acest gen, inclusiv a mea. Toate erau F si ceva, 0023, daca-mi amintesc bine. Asta vroiam sa aflu, pe unde se gaseste a Dvs.
*
*
*
*