identificare va rog! si un pret la ea!
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
cristoph
In primul rand nu este o moneda.Kvs scrie:am gasit la 400 de dolari moneda!
In al doilea rand aveti deja niste raspunsuri:
marcus aurelius scrie:A mai existat un topic pe aceasta tema : http://transylvanian-numismatics.com/ph ... php?t=3383
Iar despre pretul de 400 dolari, cum a zis si domnul vlahul:vlahul scrie:Probabil, insa o replica ...
In rest cred ca dumneavoastra trageti concluzia, dar si eu sunt de parerea ca este doar o replica.vlahul scrie:"Incercare moarte n-are!"
Ultima oară modificat 17 Ian 2009, 14:07 de către cristoph, modificat 1 dată în total.
daca veti gasi pe cineva sa va dea 400 sau 4000 de euro pe ea este ok pentru dvs, dar nu inseamna ca asta este valoarea ei reala. daca are ambele fete identice nu cred ca este moneda, ci poate un suvenir. dar dvs credeti ce doriti. nu sunteti singurul care crede ca a dat peste o comoara, cind de fapt....
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Nu am nimic cu nimeni dar mi-se pare mie sau de cateva zile a inceput pe forum sa apara pe forum fel si fel de posturi care nu isi au locul si topicuri care iar nu isi au rostul...Nu zic ca nu este bine sa deschizi un topic despre o piesa, dar piesa sa fie interesanta sa ai despre ce sa vorbesti...nu deschidem topicuri pentru o piesa comuna(parerea mea) si daca l-ai deschis continui cu celelante piese care sunt mai putin "valoroase" nu deschizi topic pentru toata colectia....Pentru ca in stilul acesta o sa avem topic pentru fiecare moneda in parte (pe langa un servar full).
Cat despre gramatica...sau ignorarea regulilor din forum nu mai zic nimic....
Bine spunea newbasic
Scuze pentru offtopic
Cat despre gramatica...sau ignorarea regulilor din forum nu mai zic nimic....
Bine spunea newbasic
Sper sa nu ma credeti un nesuferit dar trebuia sa ma eliberez si eu...Eu propun masuri radicale impotriva unor membrii care nu vor sa respecte regulamentul forumului desi li se atrage atentia in mod frecvent.
Scuze pentru offtopic
-
thebluelion

andretty scrie:Nu am nimic cu nimeni dar mi-se pare mie sau de cateva zile a inceput pe forum sa apara pe forum fel si fel de posturi care nu isi au locul si topicuri care iar nu isi au rostul...Nu zic ca nu este bine sa deschizi un topic despre o piesa, dar piesa sa fie interesanta sa ai despre ce sa vorbesti...nu deschidem topicuri pentru o piesa comuna(parerea mea) si daca l-ai deschis continui cu celelante piese care sunt mai putin "valoroase" nu deschizi topic pentru toata colectia....Pentru ca in stilul acesta o sa avem topic pentru fiecare moneda in parte (pe langa un servar full).
Cat despre gramatica...sau ignorarea regulilor din forum nu mai zic nimic....![]()
![]()
![]()
Bine spunea newbasicSper sa nu ma credeti un nesuferit dar trebuia sa ma eliberez si eu...Eu propun masuri radicale impotriva unor membrii care nu vor sa respecte regulamentul forumului desi li se atrage atentia in mod frecvent.![]()
Scuze pentru offtopic
O fi spus asa d-l newbasic, dar trebuia sa scrie membri, nu membrii - deci mai trebuie atentie si din partea lui
- Cornelius Agrippa

Cred ca ar trebui sa ne aducem aminte despre faptul ca acesta este un forum public si se poate inregistra oricine are bunavointa de a completa un formular si de a da o adresa de mail valida.Se poate intampla sa fie accesat si de copii sau adolescenti care abia acum deprind poate regulile de comportare in societate si nu numai , de colegi incepatori intr-ale numismaticii, carora li se poate parea ca piesa lor de 100 lei 1943 e supervaloroasa si interesanta si ar dori sa li se confirme acest lucru, chiar daca ceilalti stiu ca este o piesa comuna.Se poate intampla sa nimerim persoane care poate nu stapanesc foarte bine calculatorul si internetul sau nu au mai intrat in viata lor pana acum pe un forum si nu cunosc ce ar presupune respectarea unor norme de conduita in cadrul unei comunitati virtuale, darmite sa apuce sa parcurga inainte un regulament al respectivului forum .De asemenea sunt foarte intalnite unele deformatii tributare stilului de adresare de pe messenger sau mIRC (prescurtarile caracteristice sau scrierea de mesaje unul dupa altul etc).
Ce voiam eu sa spun e ca nu stiu daca e cazul sa fim foarte radicali in aceasta privinta (vorbesc la modul general).Poate omul, dupa ce a fost atentionat, va vedea unde a gresit si se va corija.Asta nu scuza lipsa celor “sapte ani de acasa”sau repetarea unor incalcari ale regulamentului dupa ce au fost atentionati in mod repetat.Cat despre greselile gramaticale,prefer sa ma abtin ca altfel incep sa ma iau si eu de “scoala din ziua de azi”.... Precizez din nou faptul ca am vorbit la modul general, fara nici o referire la colegi de forum si sper ca nu am suparat pe nimeni prin aceste randuri.Daca am facut asa ceva, imi cer scuze.
De asemenea scuze pentru offtopic.
Ce voiam eu sa spun e ca nu stiu daca e cazul sa fim foarte radicali in aceasta privinta (vorbesc la modul general).Poate omul, dupa ce a fost atentionat, va vedea unde a gresit si se va corija.Asta nu scuza lipsa celor “sapte ani de acasa”sau repetarea unor incalcari ale regulamentului dupa ce au fost atentionati in mod repetat.Cat despre greselile gramaticale,prefer sa ma abtin ca altfel incep sa ma iau si eu de “scoala din ziua de azi”.... Precizez din nou faptul ca am vorbit la modul general, fara nici o referire la colegi de forum si sper ca nu am suparat pe nimeni prin aceste randuri.Daca am facut asa ceva, imi cer scuze.
De asemenea scuze pentru offtopic.
„Evul Mediu nu s-a sfarsit inca“-Umberto Eco
http://num-n-roll.blogspot.com/
http://alte-vederi.blogspot.com/
Multumesc de observatie, am rectificat gresala.thebluelion scrie:
O fi spus asa d-l newbasic, dar trebuia sa scrie membri, nu membrii - deci mai trebuie atentie si din partea lui
Dat fiind faptul ca aceste este ultimul meu mesaj pe forum o sa va expun cateva pareri personale.
Observ ca multa lume ia apararea unor porsonje care dupa parerea mea nu isi au locul aici.
Sa nu confundam totusi un incepator cu un om lipsit de inteligenta ; un incepator cu un om impertinent ; un incepator cu un om care nu are o minima educatie ; un incepator cu un om lipsit de cultura ... si pot continua expunerea altor comportamente afisate pe forum.
................................................................................................
Acestea fiind spuse , Va multumesc tuturor pentru atentia si ajutorul acordat si va doresc un forum plin de oameni civilizati si seriosi.
Ne vedem la targuri
Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (Art.30 CR)
-
Tudor C
...................................................................................................newbasic scrie:Multumesc de observatie, am rectificat gresala.
Dat fiind faptul ca aceste este ultimul meu mesaj pe forum o sa va expun cateva pareri personale.
Observ ca multa lume ia apararea unor porsonje care dupa parerea mea nu isi au locul aici.
Sa nu confundam totusi un incepator cu un om lipsit de inteligenta ; un incepator cu un om impertinent ; un incepator cu un om care nu are o minima educatie ; un incepator cu un om lipsit de cultura ... si pot continua expunerea altor comportamente afisate pe forum.
Acum cateva zile un baiat de pe acest forum , m-a jignit intr-un mesaj privat .... eu nu am rabdarea sa ii fac morala , si nici nu este genul meu, .... o sa avem o "discutie" personala spre nefericirea lui . Nu poti sa te ascunzi la nesfarsit in spatele unui monitor si sa arunci cu noroi in dreapta si stanga....... Ne vedem in curand domnule TudorC.
Acestea fiind spuse , Va multumesc tuturor pentru atentia si ajutorul acordat si va doresc un forum plin de oameni civilizati si seriosi.
Ne vedem la targuri
Legat de restul, consider ca nu mai am ce spune. Exista persoane care cer atentie si o cauta prin orice mijloace, chiar prin atacul la adresa celorlalti, chiar si atunci cand nu sunt implicati in niciun fel.
Scuze ca iar trebuie sa raspund in fata unor provocari de genul asta acolo unde ar trebui sa avem alte discutii.
Ultima oară modificat 17 Ian 2009, 22:22 de către Tudor C, modificat 1 dată în total.
ma scuzati ca intervin si eu aici cu o discutie off topic, nu ma implic in discutia dumneavoastra, dar am observat in ultimul timp pe acest forum tot mai multe certuri.... haideti sa ingropam securea razboiului
eu nu consider ca este genul de forum pe care lumea sa se certe... ma scuzati pentru off topic si inca odata, nu am nimic nici cu domnul Tudor C si nici cu Newbasic ambii parandu-mi-se niste oameni ok.
Divide et impera
- Cornelius Agrippa

subscriubadin19 scrie:ma scuzati ca intervin si eu aici cu o discutie off topic, nu ma implic in discutia dumneavoastra, dar am observat in ultimul timp pe acest forum tot mai multe certuri.... haideti sa ingropam securea razboiuluieu nu consider ca este genul de forum pe care lumea sa se certe... ma scuzati pentru off topic si inca odata, nu am nimic nici cu domnul Tudor C si nici cu Newbasic ambii parandu-mi-se niste oameni ok.
@ Newbasic :Sper sincer dle Newbasic ca nu vorbiti serios atunci cand va referiti la "ultimul" dvs mesaj de pe forum si de asemenea sper sincer ca nu randurile mele de mai sus v-au facut sa luati aceasta decizie.
„Evul Mediu nu s-a sfarsit inca“-Umberto Eco