Salutare din nou!
Dupa indelungi cercetari facute de amicii mei francezi mi-au oferit in sfarsit un raspuns:
Aceasta este medalia de onoare a orasului Rives oferita persoanelor importante din oras sau celor care au adus o contributie importanta orasului, respectiv Frantei. Ei spun ca nu are mare valoare din punct de vedere monetar fiind mai mult un cadou, suvenir sau ceva simbolic, daca vreti. Adevarul este ca nici eu nu ma pricep la stabilirea unei valori unor astfel de piese asa ca raman deocamdata cu afirmatia lor si o sa o pastrez ca sa imi aduca aminte ca sunt cetatean de onoare al orasului Rives. Sper ca v-am satisfacut curiozitatea, daca ati fost curiosi.
Respect!
Identificare
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Daca aveti medalia, nu sunteti automat cetatean de onoare! Doar daca medalia a fost conferita personal dvs! Nu e un grad nobiliar, ca sa fie mostenit. Daca bunicul a primit ordinul Mihai Viteazu in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial sau l-am cumparat la ultimul targ, nimic nu imi da dreptul sa defilez cu veteranii ca membru al ordinului!
Piesa e interesanta oricum.
Piesa e interesanta oricum.
-
Setlock Horbes
- **

-
Setlock Horbes
- **

Dragul meu coleg, daca fiecare am incepe un topic pentru fiecare problema a sa am umple forumul intr-o clipita. De aceea este practic sa folosim un topic pana la epuizare, mai ales ca ce s-a scris este pe aceeasi tema: Identificare.
Daca scria in titlu " Identificare pentru stanici" atunci clar nimeni nu mai zicea nimic.
Sper sa nu te superi si daca am zis ceva nelalocul lui accept umil mustrare.
Daca scria in titlu " Identificare pentru stanici" atunci clar nimeni nu mai zicea nimic.
Sper sa nu te superi si daca am zis ceva nelalocul lui accept umil mustrare.
Servus!