D-le newbasic, in ceea ce ma priveste, nu ii iau apararea deloc lui kvs, care mai are multe de invatat in ceea ce priveste limba romana (asta ca sa fiu bland), dar in momentul cand e sa dea cineva cu piatra pe care scrie "limba romana", trebuie ca acea piatra sa corespunda, atata tot.
In privinta disputei dintre dvs si tudor, numai timpul va dovedi cine are dreptate.
identificare va rog! si un pret la ea!
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
cristoph
Aveti dreptate, o sa-l inchid. Am sters posturile offtopic si va rog pe toti sa nu mai dati nume reale. De-aia avem nickuri. In plus va rog sa nu va mai certati. Scopul acestei sectiuni este cel dat prin numele ei si nu confruntarile verbale. Subscriu observatiilor decente si corecte facute de unii membri, pe care-i felicit pentru maturitate si normalitate. Nu este cazul sa te simti atacat de orice observatie iar daca n-ai destula maturitate pentru a activa intr-un forum de oameni in toata firea mai bine te abtii sa postezi.
@newbasic: sper ca nu vorbiti serios. Spre mahnirea mea e a doua oara intr-un timp scurt cand spun asta. Intr-adevar este nevoie de mai mult discernamant din partea unor utilizatori. Promit ca o sa incerc sa pastrez macar sectiunile in care sunt moderator, cat mai civilizate posibil.
@newbasic: sper ca nu vorbiti serios. Spre mahnirea mea e a doua oara intr-un timp scurt cand spun asta. Intr-adevar este nevoie de mai mult discernamant din partea unor utilizatori. Promit ca o sa incerc sa pastrez macar sectiunile in care sunt moderator, cat mai civilizate posibil.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
D-le TudorC in ultimul timp o buna parte din activitatea dvs de pe forum a constat in a starni conflicte cu diversi utilizatori. Ultimul din cate am vazut a fost din cauza ca un moderator v-a atras atentia pe buna dreptate ca ati incarcat o imagine foarte mare, in care informatia utila - moneda - nu ocupa decat un colt, deci nici o zecime din poza.
Cum sunteti pe forum de multa vreme, cu siguranta ati observat ca acelasi moderator a mai atras atentia si altor utilizatori pentru aceeasi problema. Cum am mai facut si eu. Dar toti au inteles despre ce este vorba, si niciunul n-a avut reactia dvs.
Considerati ca ati primit un avertisment si pe viitor cand mai intrati pe forum lasati antipatiile si rezolvati conflictele personale va rog in alta parte. Pentru ca daca situatia se mai repeta, atunci va voi suspenda contul. Nu-mi face nicio placere sa fac asta, dar o s-o fac.
Cum sunteti pe forum de multa vreme, cu siguranta ati observat ca acelasi moderator a mai atras atentia si altor utilizatori pentru aceeasi problema. Cum am mai facut si eu. Dar toti au inteles despre ce este vorba, si niciunul n-a avut reactia dvs.
Considerati ca ati primit un avertisment si pe viitor cand mai intrati pe forum lasati antipatiile si rezolvati conflictele personale va rog in alta parte. Pentru ca daca situatia se mai repeta, atunci va voi suspenda contul. Nu-mi face nicio placere sa fac asta, dar o s-o fac.