pret informativ si identificare
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
radulica
Cred ca o sa vi se suspende contul foarte curand dupa mesajele de prost gust , limbajul de strada si atitudinea pe care o aveti ...radulica scrie:
baietzash , calmeaza-te si nu intra in isterie ...dk nu vrei sa oferi ajutorul , nu te obliga nimeni sa il dai ...cat despre poluare ....cred ca tu deja mi-ai poluat pagina ....asha ca sa nu iti dau marsh , fa bine si ma scuteste de alte comment-uri , te bagi singur ca si chilotii in cur ...alta treaba nu ai ???
-
radulica
ovidiu^ scrie:Cred ca o sa vi se suspende contul foarte curand dupa mesajele de prost gust , limbajul de strada si atitudinea pe care o aveti ...radulica scrie:
baietzash , calmeaza-te si nu intra in isterie ...dk nu vrei sa oferi ajutorul , nu te obliga nimeni sa il dai ...cat despre poluare ....cred ca tu deja mi-ai poluat pagina ....asha ca sa nu iti dau marsh , fa bine si ma scuteste de alte comment-uri , te bagi singur ca si chilotii in cur ...alta treaba nu ai ???
da..
thanks for your caring
Mai copilas ma faci sa radradulica scrie:da..si io cred la fel.....crezi ca daca ma pocaiesc de faptele rele o sa ma ajute mai mult ? cu riscul de a irita si mai mult ....si foarte serios ...tu alta treaba nu ai decat sa ma avertizezi? nu vrei mai bine sa iti dai cu parerea la "problema" mea decat sa ma avertizezi la ce mi se poate intampla? cred ca m-ai ajuta mai mult daca te-ai conforma cerintelor topicului
thanks for your caring
-
radulica
ovidiu^ scrie:Mai copilas ma faci sa radradulica scrie:da..si io cred la fel.....crezi ca daca ma pocaiesc de faptele rele o sa ma ajute mai mult ? cu riscul de a irita si mai mult ....si foarte serios ...tu alta treaba nu ai decat sa ma avertizezi? nu vrei mai bine sa iti dai cu parerea la "problema" mea decat sa ma avertizezi la ce mi se poate intampla? cred ca m-ai ajuta mai mult daca te-ai conforma cerintelor topicului
thanks for your caring) . Nu stiu daca te pocaesti de fapte rele daca te va ajuta sau nu , intreaba-ti preotul . Si stai linistit ca nu ma iriti , singura ta problema aici pe forum este ca nu ai cei sapte ani de acasa .
tu acum de ce razi??? sti ca nu e frumos sa razi altii ?? asa te-a invatat mama ta? rushinicaaaa
-
radulica
radulica scrie:ovidiu^ scrie:Mai copilas ma faci sa radradulica scrie:da..si io cred la fel.....crezi ca daca ma pocaiesc de faptele rele o sa ma ajute mai mult ? cu riscul de a irita si mai mult ....si foarte serios ...tu alta treaba nu ai decat sa ma avertizezi? nu vrei mai bine sa iti dai cu parerea la "problema" mea decat sa ma avertizezi la ce mi se poate intampla? cred ca m-ai ajuta mai mult daca te-ai conforma cerintelor topicului
thanks for your caring) . Nu stiu daca te pocaesti de fapte rele daca te va ajuta sau nu , intreaba-ti preotul . Si stai linistit ca nu ma iriti , singura ta problema aici pe forum este ca nu ai cei sapte ani de acasa .
tu acum de ce razi??? sti ca nu e frumos sa razi altii ?? asa te-a invatat mama ta? rushinicaaaa![]()
...despre preot ...nu prea il bag seama ca is baptist
, pe de alta parte daca o sa merg la pastor ...si o sa ma confesez, ala sigur ma suspenda si asta pentru 3 luni pana chiar dau dovada de pocainta, bun simt si alte alea
...si io nu vreaaau
hai lasa gluma deoparte si zi de moneda , e frumoasa? iti place? o vrei? fa-te util si ajuta-ma , spune-mi cat valoreaza oficial !! fac cinste daca ma ajuti si nu minti